Gandradelic
Banderash
- Член од
- 31 март 2014
- Мислења
- 1.297
- Поени од реакции
- 782
Не кажа колку пари ..?
NeРековте страна со 150.000 лажни лајкови. Зар од Фејсбук не ги бришат страните/профилите/сликите со лажни лајкови?
![]()
Знам, за тоа говори мојата финансиска состојба. Сам си пресудив, јебига. Требаше малку повеќе да ги слушам овие паметниве македонци од кајгана (т.е. сите македонци сме паметни) кога ме учеа како се купуваат (продаваат) Фејсбук страни.Не бива од тебе Бизнисмен сине.
Би ми било мило доколку е обратно тоа што го зборам, искрено.Знам, за тоа говори мојата финансиска состојба. Сам си пресудив, јебига. Требаше малку повеќе да ги слушам овие паметниве македонци од кајгана (т.е. сите македонци сме паметни) кога ме учеа како се купуваат (продаваат) Фејсбук страни.
Како и да е, темата може да се затвори, 7 страни се купени, уште 4 разгледувам во моментов. Штета што само 1 македонец се офајди од овој оглас.
Поздрав
Мило ми е што ти е мило. ПоздравБи ми било мило доколку е обратно тоа што го зборам, искрено.
Поздрав!
Тука си ги помешал малку работите. Ова е форум, а не огласник. И тука се дискутира за интернет трговија, а не се поставуваат огласи без право на коментар. Затоа што очигледно не си ја сфатил поентата на форумот, темава иде под клуч. Како и да е, те поканувам на oglasi.kajgana.com, каде можеш да го објавиш твојот оглас.Ова е еден обичен оглас а не дискусија за фејсбук страни.