Мајка ја терала ќерката да се проституира

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.478
Поени од реакции
5.932
Мајка ја терала ќерката да се проституира

17.07.2008 19:22
Самохрана мајка ја принудувала својата малолетна, 14-годишната ќерка да се проституира.
Девојчето било принудено да дава сексуални услуги за пари на 62-годишниот Трајче Ефтимов од светиниколското село Долно Ѓуѓанци и 40-годишниот Раде Петровски од селото Ергелија.
Мајката на девојчето работела во фирмата на Ефтимов, а нејзиниот работодавач во неколку наврати, заедно со Ефтимов, сексуално го малтретирале девојчето.
„Едниот им е и поблизок роднина и под изговор дека се грижи, ги згрижува привремено во неговиот дом, ја користел сета таа околност што семејството е незгрижено и нема основни средства за егзистенција“, рече Снежана Станева, портпарол на СВР Штип.
Случајот во полиција го пријавила една од помалите сестрички на девојчето. Ефтимов и Петровски се притворени и против нив е поднесена кривична пријава за полов напад врз дете.
Мајката е на слобода, но се терети за подведување и овозможување полови дејства и запуштање и малтретирање на својата ќерка.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=95404

Член од
11 јули 2008
Мислења
141
Поени од реакции
0
Како прво муабетов нема везе со политика. Како второ постов го сметам за тенденциозен пошто е од страна на албанец, а се работи за македонци. Затоа те молам да си се преиспиташ прво меѓу своите редови па да собереш повеќе вакви вести па постирај ги заедно. Во 25,17 посто од ваквите случаеви се работи за македонци само, ако не и помалце.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Како прво муабетов нема везе со политика. Како второ постов го сметам за тенденциозен пошто е од страна на албанец, а се работи за македонци. Затоа те молам да си се преиспиташ прво меѓу своите редови па да собереш повеќе вакви вести па постирај ги заедно. Во 25,17 посто од ваквите случаеви се работи за македонци само, ако не и помалце.
Како прво темава стварно не е за политика.
Како второ, и покрај тоа што ти пишуваш оти не е за политика, твојот пост е 90% политички.
И како трето без разлика каде се случуваат овие појави, треба сите заеднички да се бориме против нив.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Kako prvo , i vtoro, i treto, i cetvrto..... i sesnaeseto........ podforumot se vika
" Politika i VESTI" . Cim nastanot se okvalifikuval kako vest od mediumite i bil prenesen, isto taka i na ovoj medium tuka moze ko takov da se prifati i prenesi.
Kako stosesnaeseto, samo zatoa sto nekoj e albanec, ne smee da osuduva zlocin?
Kako dvestasesnaeseto, ako e taka aj nikoj od etnickite makedonci da ne kenja koga ke se sluci nesto takvo kaj albancite....

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Добро, шо ви е на сите?! Темава како да не е доволно згрозувачка, вие ја дотеравте. Не се работи за национална и верска дискриминација, туку за присилно силување на 14 годишно девојче од страна на сопствената и мајка! А вие се фативте за тоа дали бил албанец силувачот или македонец... :tapp:

Ако е некој педофил и силувач, ич ништо не менува дали е од Македонија, Косово или Тунгузија. Ако некоја мајка е несовесна и злоупотребувачка на сопственото дете, не е важно што е по националност. Колку има албански вакви ментални случаи, толку и македонски.

Чинот е одвратен и не ми се верува дека постојат такви родители. За педофиливе, што да кажам, освен-за жал- ништо ново. :toe:Нешто се поремети земјава во последно време, секој ден нов силувач, секој ден ново злоупотребено дете. Немам начин да го изразам бесот и разочарувањето. :zid:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
болни умови...
СМРТНА КАЗНА ЗА ВАКВИ

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ти кажаа, ама кога веќе не си дознал и видел толку време, морам уште еднаш да ти повторам. Овој подфорум е за Политика и вести.
Како второ, не провоцирај на ваква тема кавга за која нема место и тука. Што врска има кој ја отворил? Тој што прв стигнал има право да отвори разумна тема, барем на овој форум. Ќе кажуваш кој што може дома ти, океј?

Иначе кога ја слушнав оваа вест на вести, желудников ми се преврте. Која глупача била таа што го дала девојчето на безобразни педофили!?! Знам за "мајки" кои им се макроа на ќерки, но барем полнолетни, ама оваа?:uvo:
И што е најстрашно од се`, старците се притворени, а гнасава е на слобода. Не сум за смртна казна, затоа на оваа би и дала доживотна кажна затвор, со појадок, ручек и вечера составени од 5 старци со по 70 години предозирани со вијагра.
Племе нејзино, неможам да си го доискажам гневот!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
kako sestiljadi trista i devvetto:) cist BIZNIS ....jasno e ko bel den.......NEMALE PARI..PROBALE da zarabotat...i zarabotuvale...dodeka nekoja BUDALA celata prikazna ne ja prekrstila vo PEDOFILIJA i ne ja koristi za pravenje SAMATA...!!!!
Vie kako uste da ne svakjate kade otide Makedonijava ?????
Kako onaa blesava izjava na TV...: abe HASAP...standardov bil ist so JUS...,ama toj veke ne se primenuva !!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom