Машко срце

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
tretaproba напиша:
Zdravo!

Me interesira najprvin masko mislenje, a ne e na odmet i zensko dokolku imate iskustvo!
Znaci sto moze kaj edna devojka maskoto da go natera da se vljubi vo nea. Mislam za slucaj koga so nekoja devojka podolgo se poznavate, ili ste drugari ili pak eve ste vo poceten stadium od vasata vrska.
Ne zboram za dopagjanje, tuku za ljubov...:wub:
Да знае што сака девојката, да е паметна исто толку колку што е убава, да е нежна и мила, да знае да владее со ситуацијата, да му прави топло ладно, но не пали кај секого тоа...може да створи одбивност...полека полека да му влегуваш во срцето, но умешност треба за тоа многу, да погодиш што сака што не и никако да не го правиш тоа што го мрази, а хемија или има или нема...неможе да се створи никако...но ако ја има искористи ја максимално тоа пали многу!

V

Vlad II Draculea

Гостин
laki luciano напиша:
Ајде сега отвори ги очите и престани да дркаш..

За темава... Убаво кажаја членовите пред мене..
+ не го иритирај.
+ никогаш не покажувај власт над него, то ладното, нека не биди мраз.....јебига машко его.

Член од
17 октомври 2005
Мислења
15
Поени од реакции
0
betogrozdanov45 напиша:
Ваква женска брат, не наоѓаш па владата тендер за тебе да распише!!!
Bratce gresis. Vakvi zenski setaat niz Skopje samo problemot e sto mnogu retko mozes da gi najdes site komponenti vo edna. Jas imav edna takva celi 3,5 godini,:sekss: :sekss: no pustoto, kerka edinica, razmazena i raspizdena do besvest. I koga racioto ke preovlada pred srceto (gledas kolku mene mi trebalo za toa), ke svatis deka takva riba treba cel zivot da ja nosis... ili na grb, ili na dusa.

Od druga strana, mnogu takvi top ribi se sami. A problemot e do nas. Izgleda nemame dovolno golemi muda i se plasime da im prijdeme:lud: :lud: :lud:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Devojce samo bidi si kakva sto si veruvaj mi na toa.Zenskite imaat neopisliva sila nad nmaskite vo sekoj pogled.Ustvari eve ti licno iskustvo ja se zatreskav u drugarka sto uopste ne mi se dopagase zatoa sto glumese nedostapna koga ja vokavme za u grad ili za bilo sto i mene ednostavno toa me nervirase i posle edno mesec dena samo na nea mislev.Znaci pravi se eka si drugarka a koga ustvari treba da ispadnes drugarka ne mu pravi drustvo i taka toa ce zapali.Inaku ova na podolg rok ima sprotivni efekti zaso sa ja taa licnost ne mozam organski da ja podnesam.Jebiga zenive stvarnoi znaat da bidat kucki koga im go otvaras srceto(ne svakajte licno ova e od moe licno iskustvo se edna devojka ne se site takvi ima i devokcinja sto se extra)

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
burn84 напиша:
Jebiga zenive stvarnoi znaat da bidat kucki koga im go otvaras srceto(ne svakajte licno ova e od moe licno iskustvo se edna devojka ne se site takvi ima i devokcinja sto se extra)
:se_ molam :se_ molam Ne se site no dobri 90%
ke vi dadam i pr:
Edno devojce bese ludo po mene i sea odam so nea no nema da bide za dolgo...
Sekoj den ja gledav vo kaficot kaj so izleguvav,sekoj den.Koga jas sum tamu i taa e tamu.Na pocetokot ne mi se svigase no pred 2-3 nedeli me fati pijan:pos::pos::pos: i jas i raskinav na drugata zenska i se fativ so nea.Na pocetok seuste ne cuvstvuvav nesto posebno za nea no pocnav da ja zapoznavam i se poveke da se privrzuvav kon nea a taa mi kaza deka samo zaradi mene odela vo toj kafic.
I jas kako sto poveke ja zapoznavav se poveke mi se dopagase a so nea si pominuvav kako nikoja pred nea no ne i pokazuvav deka cuvstvuvam nesto sprema nea.No pred nekoj den se ispustiv i i pustiv od onie "ljubovni poraki" i ne znam sto i bidna no od togas e ladna kako kamen kon mene.Ne se odnesuva isto me izbegnuva a koga sakav da i raskinam pocna da place demek nogo me sakala...
Posle nekoe vreme se smirivme no sea pak istata pesna...
abe KUCKI:lud: :lud: :lud: :lud:
malku e :eek:ftopic: ali jebi ga

Член од
17 октомври 2005
Мислења
15
Поени од реакции
0
Postoi edna kineska poslovica koja e 100% tocna i glasi:
LJUBOVTA E KAKO SENKA.
AKO SE OBIDES DA JA ZGAZIS, BEGA OD TEBE.
A KOGA KE SE SVRTIS I KE TRGNES DA SI ODIS- ODI PO TEBE.
Razmislete malku pred da izjavite ljubov nekomu. Vo toj moment, se se menuva.

eYeCaNdY

Неодолив
Член од
27 јануари 2006
Мислења
68
Поени од реакции
1
Секогаш да е искрена со мене и да покажува дека ме сака (не само на збор) :wink: и сигурно ке се заљубам во неа :wub:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
laki luciano напиша:
Postoi edna kineska poslovica koja e 100% tocna i glasi:
LJUBOVTA E KAKO SENKA.
AKO SE OBIDES DA JA ZGAZIS, BEGA OD TEBE.
A KOGA KE SE SVRTIS I KE TRGNES DA SI ODIS- ODI PO TEBE.
Razmislete malku pred da izjavite ljubov nekomu. Vo toj moment, se se menuva.

jas ja znam vo drug format:
ZENITE SE KAKO SENKA.
KOGA ODIS PO NEA TAA BEGA.
KOGA KE SE SVRTIS PA TRGNES NAZAD TAA TE BRKA...

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Jас повеќе би сакал да има девојка која ќе ми обрнува внимание, за мене тоа е мн битно, па да биде нежна, па да... се останато

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Незнам за вас али мене ме пали кај девојка ако ми го пружа она шо го неам нигде на друго место.Значи за да ми се допадне некоја треба прво да излезе од купот (еј ова купот не го сваќајте погрешно,као у стилу,овој мангава ги бира као лубеници,не,не,чисто онака) за да ја приметам,и да ме заинтригира за да ја откријам поубаво,е откако ке ја откријам,ако тоа ми се свиѓа,тогаш претпоставувам дека е таа шо ми треба у моментот,и фрлам јадица,сето тоа шо следува се чисти природно-математички процеси

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
laki luciano напиша:

- Da e visoka izmegju 175 i 180;
- Da ima pravi i dolgi noze so tenog gluzd;
- Da ima plava dolga i blago vitkana kosa;
- Da ima preubavo-angelsko lice;
- Da ima malo trtlesto dupe;
- Da ima tenko strukce;
- Da ima najmnogu 58 kg
- Da ima obim na gradi 90-100;
- Da saka na nosi halteri i visoki potpetici;
- Mnogu da saka sex i toa bez predrasudi;
- Da me saka do smrt, da mi e verna i da e pametna;
- Koga drugite ja zverat da ne gi zabelezuva i da ne me pravi
ljubomoren;
- Da znae da zakjuti koga treba i sekogas da me pocituva;

ako ima nekoja so ovie "performasi" bas bi sakal da mi pise na forumov !!!!:wub: :wub: :wub:

:pos: :pos: :pos:

Абе такви ни на фешн нема. Не знам кај живееш ама во МКД сигурно нема да најдеш таква.

А што се однесува до тоа како до машко срце .. хмм зависи од машкото, тоа топло ладно точно дека делува многу ама не кај сите, теба прво да го запознаеш па да знаеш колку топло колку ладно да му даваш :icon_lol: А ако не успее тоа .. сврти му го грбот и тој ке трча по тебе (истото и за девојките важи)

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
ja prvpat se vljubiv u devojka koga prvpat zaedno pusevme "motana" cigara......kako da kazam ja ja curev "cigarata" a ona ja curese mojta "cigara"........UFFFFFFFFFF..........:wub: :je: :wub: :je: :wub: :je: :wub:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Девојка која ќе биде она што е без да се труди се да е совршено (правејќи се самата совршена), која нема да форсира, која ќе остава малку простор, која ќе има разбирање, шарм, памет да му сврти памет:)

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
11
Машко срце, женска танга

Машко срце е токму тоа што го сакам, но понекогаш може да биде претерано и да ме гуши. Размислувам да му ја подарам својата танга на Балканецот да ја носи.
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom