Машко со долга коса ?

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
ммм и јас обожавам вакви фризури,најдобра фризура за машките тинејџери:D..значи ги обожавам машките со ваква коса:pipi:...секад сум паѓала на вакви хехехе
ист вкус имаме нема што...бај д веј и јас паѓам на такви машки и моментално си сакам еден таков...најубавииии<3

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Па не преферирам машки со долга коса,ама на некој им стои.
Ај не го сакај Џони Деп со долга коса...срцка е :pipi:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Па не преферирам машки со долга коса,ама на некој им стои.
Ај не го сакај Џони Деп со долга коса...срцка е :pipi:
Ај не го сакај Тони Арсовски со долга коса, срцка е :)
Последните неколку девојки ги има фатено на косата, а тие што му удриле корпа, е тоа е поради тоа што има поубава коса од нив :нарцис:

N

Nephthys

Гостин
Не е лош.
Косата не е пресудна за изборот,инаку претпочитам долга/oваа дужина.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Јас носам малце дугачка коса и 90 посто од женските ми рекле дека подобро ми стои:toe:иначе факт е дека неможе на секој да му стои долга коса и неможе на секој кратко затоа секој си знае како му стои најубаво и така се шиша:toe:п.с ги почитувам девојчињата што сакаат подолга коса како на пример што ја носи симон од ангели:wink:

Член од
15 март 2010
Мислења
10
Поени од реакции
1
Машко со долга коса...па можит иако не се мој тип...повеќе сакам машки со пократки коси некако поубави ми се :) ама има и убави машки со така подолги коси,не велам не :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јас носам малце дугачка коса и 90 посто од женските ми рекле дека подобро ми стои:toe:иначе факт е дека неможе на секој да му стои долга коса и неможе на секој кратко затоа секој си знае како му стои најубаво и така се шиша:toe:п.с ги почитувам девојчињата што сакаат подолга коса како на пример што ја носи симон од ангели:wink:
:pos2: абе брат ти текнува едно девојче коа ми рече овој личи на симон:pos2: иначе порано имав долга како симон:icon_razz сеа имам кратка кец горе, нула страна (како бензема) најбоље:smir:

Член од
22 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2

Уф уф уф .. обожавам типци со долги коси. вакви ко на сликата..
Колку и да не е убав дечкото,ако има долга ваква коса обавезно ќе го заприметам.. ради косата..:pos2::pos2::pos2:

I

Intex

Гостин
Пред месец дена почнав да ја чувам за долга. Некој од поискусните да ми каже за колку време ќе порасне ко на сликата од членката над мене?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Пред месец дена почнав да ја чувам за долга. Некој од поискусните да ми каже за колку време ќе порасне ко на сликата од членката над мене?
Не сум којзнае колку искусен ама како на типот на сликата ќе треба да почекаш околу година ипол секако :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.273
Поени од реакции
2.278
2 години МИНИМУМ! Од искуство знам......

Јас летото меѓу прва и втора година средно, се ќе дадев за фризура како оваа на Даф МекКеган, басистот на ГнР.

Еве до кај стасав:

[/IMG]
[/IMG]

Се ошишав и сега исклучиво кратко:

[/IMG]

Мој совет: Не почнувај да пушташ коса. Многу се мрси. Секој ден треба да ја миеш. Многу е проблематично со долга коса! Носи си кратка коса и свиркај си:wink:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Мој совет: Не почнувај да пушташ коса. Многу се мрси. Секој ден треба да ја миеш. Многу е проблематично со долга коса! Носи си кратка коса и свиркај си:wink:
Зависи од косата на човекот ... кај секој не е иста, така да немора да значи дека ќе мора да ја мие секој ден.А за тоа дека е многу проблематично го потврдувам од лично искуство :)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503

Јас летото меѓу прва и втора година средно, се ќе дадев за фризура како оваа на Даф МекКеган, басистот на ГнР.

Еве до кај стасав:

[/IMG]
[/IMG]

Се ошишав и сега исклучиво кратко:

[/IMG]

Ако имаш густа коса како мене многу се мрси и се витка, посебно краевите се виткаат многу, така да треба после секое туширање со пегла за коса да ја поминуваш, за да ја исправиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom