Машки фризер

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.738
Поени од реакции
2.517
Да ми препорачате добар фризер во Скопје кој што може да ми направи суканици?

Да ми препорачате добар фризер во Скопје кој што може да ми направи суканици?
Прошетај низ парк и прашај ги тоа џанаците , сите прават.
Поевтино ќе си поминеш не за друго.

Се сеќавам на еден лик прекар му беше Коска не му го паметам името он беше пред некој десетина години врв во МК за суканици и тогаш го даваа и неколку пати на телевизија, иначе доста кул фриз особено кога се мали и кратки суканиците. п.с. Хигиена е доста зезната работа кај ваа фризура.

Се сеќавам на еден лик прекар му беше Коска не му го паметам името он беше пред некој десетина години врв во МК за суканици и тогаш го даваа и неколку пати на телевизија, иначе доста кул фриз особено кога се мали и кратки суканиците. п.с. Хигиена е доста зезната работа кај ваа фризура.
Ќе побарам по интернетов за тој Коска, инаку мислам дека хигиената на суканиците единствено може да биде проблем ако некој кој ги има незнае да се грижи или пак знае ама не е човек кој припазува на хигиена во нормални услови, а камоли пак за суканици :)

Ќе побарам по интернетов за тој Коска, инаку мислам дека хигиената на суканиците единствено може да биде проблем ако некој кој ги има незнае да се грижи или пак знае ама не е човек кој припазува на хигиена во нормални услови, а камоли пак за суканици :)

Коска моментално не е у Скопје, шета низ Европа, односно беше у Шпанија а сега е у Португалија. Најди некој рандом лик за гајба пиво ке ти ги напраи

Дали може некој да ми препорача добар фризер во Струмица. Живеам во Валандово па струмица ми е најблиско. Некој добар кој може да ми погоди овие модерните машки фризури.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom