Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
- Член од
- 20 јули 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 10.235
Има во Пет-Шоп ПаркДали некој воопшто носи Hills храна за мачки кај нас?
Средена е работата ,најдов,утре ке ја носам.
Единствено ако имате некој постоперативни искуства да споделите,грижа и сл.
Добра е денес, мамурна беше два дена, не пиеше и јадеше ништо, сабајлево беше во вц и кукурек јадеше пиеше, весела е, шета, раната добра и ја тргнав преврската денес и ми рече докторката да земам една маст да ја премачкам. Сите кој имате мачка носете кај докторкава додека и трае попустот, за 1500 мирна глава. Илјада денари е за мачориШто направи со мачето? Како е, како помина? Позз
Добра е денес, мамурна беше два дена, не пиеше и јадеше ништо, сабајлево беше во вц и кукурек јадеше пиеше, весела е, шета, раната добра и ја тргнав преврска денес и ми рече докторката да земам една маст да ја премачкам. Сите кој имате мачка носете кај докторкава додека и трае попустот, за 1500 мирна глава. Илјада денари е за мачори
Нека се јави што побрзо ,не знам до кога и е попустотКоја е, кај е, пиши бројче. Другар ми има мачка сака да ја стерилизира, мислам дека ќе му се допадне ценава![]()
Како го дозна тоа?Мојот мачор има сида.
Што знам некако чуден е...цело време мјаука... ( кизне колку мачки има свртено)и сио е ко со осипи по кожата...и нервозен е ..изгледа и тој знај дека има сида...Како го дозна тоа?
твојот мачор нема „сида“,твојот мачор има некоја друга кожна болест.Незнам колку е можно да се испитува присуство на FIV вирус кај нас.Што знам некако чуден е...цело време мјаука... ( кизне колку мачки има свртено)и сио е ко со осипи по кожата...и нервозен е ..изгледа и тој знај дека има сида...
Гуглав за сида и иста му е кожата.
Можи да не зарази?
Значи да не се секирамтвојот мачор нема „сида“,твојот мачор има некоја друга кожна болест.Незнам колку е можно да се испитува присуство на FIV вирус кај нас.