Матурска облека, шминка и фризура

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
му испосеровте сите, ама па и во право сте..матуранти по спортско, каде со таа лакована кондура[DOUBLEPOST=1398041804][/DOUBLEPOST]
Како може како маж, да маж 18 години имаш, не ги знаеш правилата за одело(сако). Сакото не е дуксер и не се носи 3 броја поголемо за да си го износиш што би ми рекла баба ми.

http://www.themen.mk/wordpress/wp-content/uploads/2014/01/images_statii_trendovi_casual-blazers-st-1.jpg види си!
Океј, ај сега со арно со убаво да го советувате/ме дечково како да се дотера.

Мене од Миланашот ми се свиџаат кошулата и машната. Панталоните се океј, ама изборот за блејзер му е прилично тесен.

Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780
Океј, ај сега со арно со убаво да го советувате/ме дечково како да се дотера.
Нека праша, форум е, никој не го знае (ако веќе се срами) ова се катастрофални грешки.За мене лично црно одело со бела кошула ми е премногу монотоно и премногу свечено, добро искомбинирани бои и по спортско, пред се кондура/патика, не кондура и тоа лакована..

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Еве предлози нешто:

Чевли:

И ако мора нешто лаковано да биде, ова многу лепо ми е мене:

П.С. Саат, шешир, кечкет, ако нели го искомбинираш добро, тоа се кул аксесоари.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
До оние што прашуваат, не се занесувајте многу да трошите од после ќе сватите дека не вреди.
Или шетајте со парите или ништо, ќе сватите дека средно што се завршиле всушност сте свиткале курац.
А дека некој ќе коментира овај онај каков е ич да не ве боли уво.

Член од
19 април 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
Еве предлози нешто:

Чевли:

И ако мора нешто лаковано да биде, ова многу лепо ми е мене:

П.С. Саат, шешир, кечкет, ако нели го искомбинираш добро, тоа се кул аксесоари.
ова кондурите кај ги има да не знаеш ? ( не тие лакованите тие над нив)

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
ова кондурите кај ги има да не знаеш ? ( не тие лакованите тие над нив)
Слични вакви, многу слични, имам видено у ГТЦ на втор спрат, т.е. прв ако доле тоа е приземје. Специјализирано е за чевли, македонски производи има знак на излогот, не знам како точно се вика. Ама по описот шо ти го дадов ќе го познаеш.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Ај предложете некој така поурбан стил за матура, само не овие геј стилови што се со кинези на сликиве.

Член од
17 ноември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
15
Здраво ако може совет за боја на лептир машна,каиш и патики.Значи имам гри сако со црни детали на него плава кошула и http://www.buramoda.com/image/cache/data/3YE/PN/3YEERPN86131-kanvas-pantolon-lacivert-570x800.JPG иста ваква боја на пантолон е сега не знам што боја на лептир машна каиш и патики да земам ако може да ми дадете предлог фала поздрав..

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Здраво ако може совет за боја на лептир машна,каиш и патики.Значи имам гри сако со црни детали на него плава кошула и http://www.buramoda.com/image/cache/data/3YE/PN/3YEERPN86131-kanvas-pantolon-lacivert-570x800.JPG иста ваква боја на пантолон е сега не знам што боја на лептир машна каиш и патики да земам ако може да ми дадете предлог фала поздрав..
А да ги сликаш? Пошто сината боја има едно пола милион нијанси пример.

Член од
5 април 2014
Мислења
30
Поени од реакции
25
Здраво, дали може некој да ми препорача фризерско-козметички салон во Скопје што нуди матурски пакети по пристапна цена ?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
девојки немојте случајно на памет да ви падне да нарачувате хаљини од кинеските сајтови
еве што и’ се случило на една девојка- откако го вишла во каталогот овој фустан , посакал и таа да има таков на својата матурска вечер, па си го нарачала

но, го добила овој- „сличен„ :pos::pos::pos:

:facepalm:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
девојки немојте случајно на памет да ви падне да нарачувате хаљини од кинеските сајтови
еве што и’ се случило на една девојка- откако го вишла во каталогот овој фустан , посакал и таа да има таков на својата матурска вечер, па си го нарачала

но, го добила овој- „сличен„ :pos::pos::pos:

:facepalm:
смешно, а и жал ми падна за девојчето :D ама повеќе е смешно

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Точно дека стигнуваат со послаб квалитет од тоа што е прикажано на сликите.
Ама ова и жално и смешно е. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom