- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 570
- Поени од реакции
- 78
10 x 96,08% :helou:Аман бе човеци,дај пресмети 10 х 96,08 излева 960,8 а не 9,608,незнам ама тоа рачунање на поените ич не држи вода.
10 x 96,08% :helou:Аман бе човеци,дај пресмети 10 х 96,08 излева 960,8 а не 9,608,незнам ама тоа рачунање на поените ич не држи вода.
а ние шо ке праиме...дане не заебат нас, ова фора да не им е...им дадоа на нив..ххмм..прилично лесни тестови за матура, за ние да не се залажеме да се буниме...и кога ке дојдеме на ред...Честито до сите што ја положивте матурата, се надевам дека ќе си се запишете на посакуваните факултети па ќе славиме:smir:
Nie koga ke polagame ke imame dopolnitelni zadaci kako usen del angliski i makedonski i plus uste nekolku dela po makedonski koi ovaa godina i anrednata ke bidat skoknati. Bog da cuva!а ние шо ке праиме...дане не заебат нас, ова фора да не им е...им дадоа на нив..ххмм..прилично лесни тестови за матура, за ние да не се залажеме да се буниме...и кога ке дојдеме на ред...
кога ќе се префрлиш на друг факс ќе треба да ги полагаш испитите што си ги пропуштил од тој,новиот факс --во случајов од цела прва годинаMe interesira toa ako na primer polagam matematika i informatika znaci planiram da se zapisam na pmf. E sega, akao se zapisam i ne mi ide i ako dogodina sakam da se rpefrlam na drug faks sto ke pravam? Pak ke polagam matura?
А како ќе бидам запишан на тој факултет? според бодовите од матурата и просекот за четири години? Некако нема врска така да е. Полагам матура математика и физика и се запишувам на електро и послем ми текне на филозофски. Зар на филозофски ќе ми ги бодуваат тестот физика и математика или пак ќе полагам приемен?кога ќе се префрлиш на друг факс ќе треба да ги полагаш испитите што си ги пропуштил од тој,новиот факс --во случајов од цела прва година
А како ќе бидам запишан на тој факултет? според бодовите од матурата и просекот за четири години? Некако нема врска така да е. Полагам матура математика и физика и се запишувам на електро и послем ми текне на филозофски. Зар на филозофски ќе ми ги бодуваат тестот физика и математика или пак ќе полагам приемен?
абе...ние си поминавме како под тапан шо викаат старитеа ние шо ке праиме...дане не заебат нас, ова фора да не им е...им дадоа на нив..ххмм..прилично лесни тестови за матура, за ние да не се залажеме да се буниме...и кога ке дојдеме на ред...
демек ние со лесно си поминавме???аха!!!и нас не лажеа бе,колку висок ранг ни ставија на пр.македонски,сите очи ни мачкаатабе...ние си поминавме како под тапан шо викаат старите
е сеа, вие и наредните генерации...ќе го кркате:baeh: така да, учете си со време и не се заебавајте со шпекулации од типот - ај бе ќе ја укинат...оти тоа тешко...