Имало кармин на чајот, од претходно шо се напила?jove_bt напиша:така е мистер буш...ајде имам уште една
прати јака е
Оди жена во ресторан и порачва чај, арно ам имало мува во чајот. Одма спискала иди келнер се извинува, и го зема чајот оди во кујна и со трчање пак и носи чајот. Оваа уште среќна пивнала голтка и му се развикала истиот ми го вративте!!! од кај знаела дека е истиот?
Шознам, изладен бил.jove_bt напиша:ne fantomco ama dobro razmisluvash и јас би играл така...нешто поприметливо е
едит:
aj da vi pomognam se napila pak od cajot....
Izgleat првиот пат ждригнала/повратила и сега се осеќат..или? :nesum: :smeshko:jove_bt напиша:ne fantomco ama dobro razmisluvash и јас би играл така...нешто поприметливо е
едитЧ
aj da vi pomognam se napila pak od cajot....
па 18 јас си имам хехехе значи пилотот 18 год имаVikuska напиша:aj da ve vidam na ovaa mn e lesna: ti si pilotot na eden avion. avionov leta so direkten let od cicago do minhen. kolku god ima pilotot?
21:helou:Vikuska напиша:aj da ve vidam na ovaa mn e lesna: ti si pilotot na eden avion. avionov leta so direkten let od cicago do minhen. kolku god ima pilotot?
15Vikuska напиша:aj da ve vidam na ovaa mn e lesna: ti si pilotot na eden avion. avionov leta so direkten let od cicago do minhen. kolku god ima pilotot?