- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
Totalno se slagam so tebe nema nishto posebno ni vo kodot ni vo angeli i demoni, samo povrsni informacii. Ne se potrudil bas Den BraunОфчар напиша:Кодот на Да Винчи е тешка комерцијала. Тепам кој ја чита. Земи побарај филмови од Алекс Џонс, човекот познат како „разоткривач на слободните ѕидари“.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Procitav pogolem del od mislenjata i imashe delumno tochni i dosta netocni, barem spored mene mislenja. Ja imam slusnato i procitano, i spored mene, mislam deka masonite se grupa na luge bez razlika na verska rasna ili bilo koja druga opredelenost, koi definitivno mu mislat samo dobro na svetot, samo problemot e toa sto ima tolku rasipani luge na svetov sto zloupotrebuvaat se mozno. Nivniot identitet ne moze da se otkrie taka lesno kako sto nekoi od vas pisuvaa deka imalo na televizija, na intervjua, itn. Zarem stvarno mislite deka tuku taka lesno tie ke otkrijat organizacija koja se formirala so decenii pa duri mozda i vekovi vo istorijata? Toa se pak samo del od tie izopaceni luge koi sakaat da go upropastat toa drustvo na masonite, da ja zloupotrebat nivnata reputacija, i da ja svrtat vo svoja polza. Tuka mozno e spored mene i religijata da umesala prsti poso se se vrti okolu papata, niv ne im odgovara da postoi drustvo kako ova. Imaa pravo nekoi od vas deka mason moze da bide i nekoj cistac ili recepcioner vo nekoja si afrikanska zemja toa nim ne im e taka bitno, se slagam. Bitno nie da si cepame po nasiot zivot, da uzivame u nego i da ne mu ja mislime, neka mu ja mislat oni
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)