Масони

Член од
16 ноември 2011
Мислења
114
Поени од реакции
34
Малку надвор од масонската тема,што мислите за темпларскиот ред во Македонија на чело со Снежана Зечевиќ(каков е тој темплар со едвај завршено средно образование кој не ја почитува македонската историја)... која е поентата на овој лажен ред во Македонија,,некаде по сајтовиве сум прочитал дека е лажно нивното потекло,односно дека немаат врска со темпларите!? Ако има некој повеќе информации би било убаво да сподели.

Член од
30 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
#mce_temp_url#
На линков има некои објави за некоја македонска ГОДФ ложа, нејзините членови, нејзините обврски итн итн, фер ли е вакво нешто да се објави во јавност..... ако воопшто се признати како масони.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
#mce_temp_url#
На линков има некои објави за некоја македонска ГОДФ ложа, нејзините членови, нејзините обврски итн итн, фер ли е вакво нешто да се објави во јавност..... ако воопшто се признати како масони.
Скрос е нефер. ГОДФ ложите работат у строга тајност. Еве кај мене у Н. Лисиче има еден огранок али си работат луѓето у тајност, као што треба. Иначе тој што го објавил линкот е познат на МВР и ќе го крка стапот. Слушај шо ти зборам.

Член од
4 мај 2012
Мислења
83
Поени од реакции
19
според мене овие луѓе го држат светот,тие го држат потомството на исус,тие управуваат со светот (ќе ви стани јасно по видеото),најаките луѓе се со нив,политичари пеачи јас знам за мадона и нострадамус.тие што Кажале во јавност за нив или откриле нешто,како на пример 2-пак кој снимил цел албум за нив и го убиле на улица,тие постојат уште пред исус,барем како што имам читано за нив.Доларов е направен уште пред 300 или 400 години,од кога е создадена и америка,и од тогаш не бил сменат,и шо е почудно на него се гледа како горат близначките кули,и тој судот,зарем не вие чудно?
значи некој се испланирал,или има нешто мистериозно.
Значи зборувам за тие светски масони и илуминати,а не што се берат во вторник и петок. :vozbud:
http://www.youtube.com/watch?v=LrRGnYIfQRg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yUD4vTW5SS4&feature=related
гледајте ги двете видеа ќе ви се појасни.кога ќе го слушнам имево ме ежи.
Па ајде некој ако знае ќе ве молам да надополни бидејќи многу ме интересира темава :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
според мене овие луѓе го држат светот,тие го држат потомството на исус,тие управуваат со светот (ќе ви стани јасно по видеото),најаките луѓе се со нив,политичари пеачи јас знам за мадона и нострадамус.тие што Кажале во јавност за нив или откриле нешто,како на пример 2-пак кој снимил цел албум за нив и го убиле на улица,тие постојат уште пред исус,барем како што имам читано за нив.Доларов е направен уште пред 300 или 400 години,од кога е создадена и америка,и од тогаш не бил сменат,и шо е почудно на него се гледа како горат близначките кули,и тој судот,зарем не вие чудно?
значи некој се испланирал,или има нешто мистериозно.
Значи зборувам за тие светски масони и илуминати,а не што се берат во вторник и петок. :vozbud:
http://www.youtube.com/watch?v=LrRGnYIfQRg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yUD4vTW5SS4&feature=related
гледајте ги двете видеа ќе ви се појасни.кога ќе го слушнам имево ме ежи.
Па ајде некој ако знае ќе ве молам да надополни бидејќи многу ме интересира темава :)
Фантастичен пост, брат. Можеби најдобриот на темава. Крајно време беше некој со проверени информации да пише нешто асално. Иначе за Тупак Шакур не се знае дали бил масон кога го упукале у Вегас или го упукале затоа што не бил. Има верзии според кои он престанал да биде масон едно две недели пред убиството: масониве го опоменале да не се занесуе и да ја исплати заостаната членарина (неколку миолиони долари), а он демек шо ве шутирам. Одговорот е јасен: тингау метак у чело насред Лас Вегас. После иди заебаај се со масони.

• Ми се допаѓа
Reactions: zok

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Da i jas citav nekoi interesni raboti za London Olimpiskite Igri 2012 deka e mozno nesto loso da se sluci megjutoa sega za sega se e spekulacija !!!
Нема да се случи ништо,затоа што се дешифрираа, не се толку глупи да направат нешто. Најверојатно планираните терористички напади ќе се одложат, ако ова е вистина...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Нема да се случи ништо,затоа што се дешифрираа, не се толку глупи да направат нешто. Најверојатно планираните терористички напади ќе се одложат, ако ова е вистина...

Они со тоа сакаат да покажат колку се моќни и дека они го контролират светот.

Паника во Лондон: Опасност од напади на Ал Каеда на ЛОИ
Екипа

03.07.2012 18:29
Терористичката организација Ал Каеда, според наводите на британските тајни служби МИ5 планираат барем еден авион кој од САД ќе полета кон Лондон за ЛОИ 2012 да биде срушен. Сепак, среќа тајните служби на Англија го осуетиле овој план иако не исклучуваат се уште можност и за нови терористички планови.

„Олимписките игри ќе бидат во центарот на светското внимание наредните месец и пол дена па сигурно претставуваат примамлива мета за нашите непријатели. Но Игрите не се лесна мета, а фактот дека откривме повеќе терористички завери овде но и во странство изминатите години доволно зборува дека Велика Британија е подготвена за безбедни Игри“ – изјави генералниот директор на агенцијата МИ5, Џонатан Еванс.

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=9561

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
#mce_temp_url#
Записникот на нашиот куќен совет е многу поинтересен од овој. Посебно кога го гледам списокот. :facepalm:

Се нарекуваат браќа?! Како во протестантска црква!! :)

пс: видел ли некој од вас масон во живо?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Еве уште нешто сомнително, нарачани се 200.000 мртовечки ковчези.

Britanci naručili 200.000 lijesova za Olimpijske igre!?

Sve su jače mjere osiguranja za Olimpijske igre koje će se održati u Londonu od 27. srpnja do 12. kolovoza. Posebno je zanimljivo i navodno otkriće jednog novinara o narudžbi za 200.000 ljesova.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/britanci-narucili-200-000-ljesova-za-olimpijske-igre.html

Kajgana Shop

На врв Bottom