Масив Атак на фестивалот Скопје Гори 2010 @ Кале - 16.07.2010

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494

Ае малце да кренеме атмосфера!! :je:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.992
Поени од реакции
12.637
Закон песничка :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.170
Поени од реакции
25.909
ФАНТАСТИЧНО!!!!!!!!!!!

Нема што друго да кажам.

п.с. Црнецот се појави отпеа 3 збора, отиде до Дестан на ќебапи, се врати и отпеа уште 4 збора.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Нема никој да споделува импресии, да даде критика или слично? :)

Мене ми беше преубаво. На почетокот кога почнаа Сви на под дали едвај имаше 50 луѓе што покажува дека ваљда повеќето се таму за Масив Атак, нормално .:) Инаку морам да кажам дека Бојана е ептен фина девојка и многу ми е мило што имав можност да разменам неколку збора со неа. Лолобриџида не ги слушам и нема да коментирам како и за Едо Мајка ама и покрај тоа што не знаев ниту една песна океј ми беше :).
Мартинаааа :vozbud:. Мислам дека се препородив.Само ако не грешам не ја пееше Razor tongue а баш сакав да ја слушнам во живо. Како и да е одлична беше иако 45 минути ми беа премалку.
Масив Атак. Натаму веќе се ми е испомешано во главата.На Inertia Creeps не знам што се ми се дешаваше.И тие 2 часа или колку и да беа ми поминаа пребргу.
Беј д фиш не ги следев до крај и ако ја свиреле French Cheese ќе ми биде мака .:pipi:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Нема никој да споделува импресии, да даде критика или слично? :)

Мене ми беше преубаво. На почетокот кога почнаа Сви на под дали едвај имаше 50 луѓе што покажува дека ваљда повеќето се таму за Масив Атак, нормално .:) Инаку морам да кажам дека Бојана е ептен фина девојка и многу ми е мило што имав можност да разменам неколку збора со неа. Лолобриџида не ги слушам и нема да коментирам како и за Едо Мајка ама и покрај тоа што не знаев ниту една песна океј ми беше :).
Мартинаааа :vozbud:. Мислам дека се препородив.Само ако не грешам не ја пееше Razor tongue а баш сакав да ја слушнам во живо. Како и да е одлична беше иако 45 минути ми беа премалку.
Масив Атак. Натаму веќе се ми е испомешано во главата.На Inertia Creeps не знам што се ми се дешаваше.И тие 2 часа или колку и да беа ми поминаа пребргу.
Беј д фиш не ги следев до крај и ако ја свиреле French Cheese ќе ми биде мака .:pipi:
ПРЕКРАСНО! Возвишено,маестрално,уникатно!!!! :vozbud:

Сега сум преморен

за детален извештај, но единствена замерка ми беше што малце по спори беа траките...

Утре подетални информации :)

Kajgana Shop

На врв Bottom