немој те молам, изброени се до пред да заврни ;-) Да не се правдаат со дождот после дека биле малку ради тоа ;-)е јебига, заврна а таман почна журката
Кантер не ги меритНикола педер, Како Хитлер не беше жив, извикуваат демонстрантите.
LOL
Минатиот пат пред влада и на мост Гоце Делчев, не играше пендракот зашто се кршеа прозори,Таман работа да не ги ценам...туку мора малце да им дадат простор да реагираат а не да им ги врзуваат рацете тоа ми веше муабетот...иначе утре ако скрши некој стакло од нашиве (што не сакам тоа да се деси ) има пендрак да игра
Аман мораш ли СЕКОЈА ТЕМА да ја однесеш во оф-топик?Pa se poznava deka si od Selo, od odnesuvanjeto, ne mi e gajle sto si, turcin makedonec albanec itn, cim si od SELO, tuka e zavrsena rabota za mene, zaradi toa postojano velam, ne smee da se dozvoli na vselanite da vlezat vo gradovite. Niv gi mrazam naj mnogu..
A inace neznam ova PurplePumpa zosto pocna tolku so napadi protiv mene>? Barem jas nemam nikakvi problemi so nikogo, odma ko sto se logirav i hhoooppp odma napadi..
А зожто на нас ни беше забрането да идеме накај судот и да го преминеме мостот а на браќава сега слободно им даваат кај сакаат да доат слобдно можат и накај соброна да тргнат никој нема да ги спречи.Минатиот пат пред влада и на мост Гоце Делчев, не играше пендракот зашто се кршеа прозори,
туку затоа што толпата сакаше со сила да го пробие кордонот на ЕБР на мостот.
Да бидеме јасни и да не се лажеме.
Ама не, македонската нација се фашисти!Никола педер, Како Хитлер не беше жив, извикуваат демонстрантите.
LOL
Наводно тоа е за наше добро...дај боже да е така само не сум видел некој од овие што се глупираат некогаш да одговарал за тоа.А зожто на нас ни беше забрането да идеме накај судот и да го преминеме мостот а на браќава сега слободно им даваат кај сакаат да доат слобдно можат и накај соброна да тргнат никој нема да ги спречи.
Слабо историјата,слабо..алиАма не, македонската нација се фашисти!
Мислам дека си дарежливСлабо историјата,слабо..али
Шо очекуваш со IQ 90 сите ....
Алах им даде дожд од ногу шо го спомнуваат.
Валда ќе им се фати. Следно што треба да побараат, разум.Бериќет.