немој те молам, изброени се до пред да заврни ;-) Да не се правдаат со дождот после дека биле малку ради тоа ;-)е јебига, заврна а таман почна журката![]()
Кантер не ги меритНикола педер, Како Хитлер не беше жив, извикуваат демонстрантите.
LOL
Минатиот пат пред влада и на мост Гоце Делчев, не играше пендракот зашто се кршеа прозори,Таман работа да не ги ценам...туку мора малце да им дадат простор да реагираат а не да им ги врзуваат рацете тоа ми веше муабетот...иначе утре ако скрши некој стакло од нашиве (што не сакам тоа да се деси ) има пендрак да игра
Аман мораш ли СЕКОЈА ТЕМА да ја однесеш во оф-топик?Pa se poznava deka si od Selo, od odnesuvanjeto, ne mi e gajle sto si, turcin makedonec albanec itn, cim si od SELO, tuka e zavrsena rabota za mene, zaradi toa postojano velam, ne smee da se dozvoli na vselanite da vlezat vo gradovite. Niv gi mrazam naj mnogu..
A inace neznam ova PurplePumpa zosto pocna tolku so napadi protiv mene>? Barem jas nemam nikakvi problemi so nikogo, odma ko sto se logirav i hhoooppp odma napadi..![]()
А зожто на нас ни беше забрането да идеме накај судот и да го преминеме мостот а на браќава сега слободно им даваат кај сакаат да доат слобдно можат и накај соброна да тргнат никој нема да ги спречи.Минатиот пат пред влада и на мост Гоце Делчев, не играше пендракот зашто се кршеа прозори,
туку затоа што толпата сакаше со сила да го пробие кордонот на ЕБР на мостот.
Да бидеме јасни и да не се лажеме.
Ама не, македонската нација се фашисти!Никола педер, Како Хитлер не беше жив, извикуваат демонстрантите.
LOL
Наводно тоа е за наше добро...дај боже да е така само не сум видел некој од овие што се глупираат некогаш да одговарал за тоа.А зожто на нас ни беше забрането да идеме накај судот и да го преминеме мостот а на браќава сега слободно им даваат кај сакаат да доат слобдно можат и накај соброна да тргнат никој нема да ги спречи.
Слабо историјата,слабо..алиАма не, македонската нација се фашисти!![]()
Мислам дека си дарежливСлабо историјата,слабо..али
Шо очекуваш со IQ 90 сите ....
Алах им даде дожд од ногу шо го спомнуваат.![]()
Валда ќе им се фати. Следно што треба да побараат, разум.Бериќет.