Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Адвокатот вика не ги убил или така нешто барем според гугл транслејт. Значи не негира дека ги возел во право си. Игра на зборови.
Адвокатот вика дека неговиот клиент Хаки Издајников е невин. И дека во изјавата што ја дал не споменал оружје и фантомки. Барем толку јас разбрав. Не негира дека има изјава, не негира дека возел, не споменува ништо за тие што пукале.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
јас викам да се стрпиме сите до судењето.
Изјава на Груевски во врска со утрешните протести
Секој има демократско право да протестира, но во исто време, секој поединец сноси лична одговорност за своите постапки - премиерот Груевски денеска со апел до учесниците на утрешните демонстрации против акцијата Монструм да не потпаѓаат под туѓи манипулации и агенди и да постапуваат согласно законите во државата.

Груевски исто така им порача на сите што утре ќе излезат на улица внимателно да се однесуваат и да не го нарушуваат соживотот и меѓуетничкото живеење во Македонија.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 16:47 ---

Адвокатот вика не ги убил или така нешто барем според гугл транслејт. Значи не негира дека ги возел во право си. Игра на зборови.
Jas vikam i se prasuvam , zosto Vladata ne zima nekoi doverlivi Albanci sto se poverlivi i za vas i za nas , pa i tie da ucestvuvat vo istrazivanjeto na ubijcite a i to togas koga ke se odzemeni na isprasuvanje somnitelnite ?
Da izlezat i dvete strani so ist stav, taka ke bide arno i za vas i za nas , deka nie na vas nema da vi veruvame , ako se isklucivo vasi na tie MVR organi .
Za Gruevski neam komentar , rekov toj e glaven krivec za sostojbata zaedno si djokerite od DUI i za poltickata i za dlabokata ekonomskata kriza .

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.743
Поени од реакции
8.760
Jas vikam i se prasuvam , zosto Vladata ne zima nekoi doverlivi Albanci sto se poverlivi i za vas i za nas , pa i tie da ucestvuvat vo istrazivanjeto na ubijcite a i to togas koga ke se odzemeni na isprasuvanje somnitelnite ?
Da izlezat i dvete strani so ist stav, taka ke bide arno i za vas i za nas , deka nie na vas nema da vi veruvame , ako se isklucivo vasi na tie MVR organi .
Za Gruevski neam komentar , rekov toj e glaven krivec za sostojbata zaedno si djokerite od DUI i za poltickata i za dlabokata ekonomskata kriza .

Не постојат такви. Довербата се заслужува, а до сега никој не ја заслужил.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Jas vikam i se prasuvam , zosto Vladata ne zima nekoi doverlivi Albanci sto se poverlivi i za vas i za nas , pa i tie da ucestvuvat vo istazivanjeto na ubijcite a i to togas koga ke se odzemnei na isprasuvanje somnitelnite ?
Абе како те трпат дома јас не знам,ама сигурен сум дека дома те шибаат по муцки па си чутиш и овде само тресиш глупости.
Има некој со доволно капацитет во мозокот од "вашите" да биде во МВР??????
Државна тајна беше дека се Албанци убијците!
Се е монтирано и вие самите сте монтирани на далечинска... :sick:

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Абе како те трпат дома јас не знам,ама сигурен сум дека дома те шибаат по муцки па си чутиш и овде само тресиш глупости.
Има некој со доволно капацитет во мозокот од "вашите" да биде во МВР??????
Државна тајна беше дека се Албанци убијците!
Се е монтирано и вие самите сте монтирани на далечинска... :sick:
Kako prvo , ako tise razgovara covecki poveli , ako ne SIBAJ ..
Za montirani procesi dali imalo , toa sami go dokazavte i toa , nekolku pati.
I nikoj ne si igra tuka "zrtva" ..

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.743
Поени од реакции
8.760
Kako prvo , ako tise razgovara covecki poveli , ako ne SIBAJ ..
Za montirani procesi dali imalo , toa sami go dokazavte i toa , nekolku pati.
I nikoj ne si igra tuka "zrtva" ..
Ако не ти одговара, мрш преку граница, имаш избор, Косовес или Шќипериа. Ќе ти купам карта во еден правец, ветувам.
А ако ти се останува, научи како да живееш во земјава. За почеток, Македонскиот јазик се пишува на кирилица.

O

Orion.

Гостин
Ако не ти одговара, мрш преку граница, имаш избор, Косовес или Шќипериа. Ќе ти купам карта во еден правец, ветувам.
А ако ти се останува, научи како да живееш во земјава. За почеток, Македонскиот јазик се пишува на кирилица.
Ја цел е*ан буџет на Македонија би им го дал на планинциве за трајно да се иселат од Македонија засекогаш и да се откажат од МК државјанство:) Ем ќе си зивеат богати цел живот, ем ќе си бидат у Албанија. Ем нема у Македонија да има планинци:)
Прекрасна фантазија:LOL:

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Deka ne pisuvam Kirilica , toa ne go praam namerno tuku ako go praam PC-to na Kirilica ke imam pak problem dodeka ke se naviknam i ne go praam deka ne gi pocituvam pravilata na forumov , jasno ?
A do toa drugoto prasanje , MALO MORGEN , toj film nema da gleas veke ..
Znaci koga se u prasanje montiranite proceci kako ovoj : http://www.time.mk/cluster/b82a8044c8/index.html
Kako ovoj : http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=1462&stID=13821&pR=2
Neste vo sostojba da gi priznaete :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.743
Поени од реакции
8.760
Ја цел е*ан буџет на Македонија би им го дал на планинциве за трајно да се иселат од Македонија засекогаш и да се откажат од МК државјанство:) Ем ќе си зивеат богати цел живот, ем ќе си бидат у Албанија. Ем нема у Македонија да има планинци:)
Прекрасна фантазија:LOL:

Opened my eyes... it was only just a dream... :(
--- надополнето: 10 мај 2012 во 17:20 ---
Deka ne pisuvam Kirilica , toa ne go praam namerno tuku a ko praam PCto na Kirilica ke imam pak problem dodeka ke se naviknam i ne go praam deka ne gi pocituvam pravilata na frorumov , jasno ?
Znaci koga se u prasanje montiranite proceci kako ovoj : http://www.time.mk/cluster/b82a8044c8/index.html
Немам што да признавам. После 2001 јас би ви монтирала лично, по еден мински обрач околу секое село.
Али, живееме во демократија, а власта многу ве тинтра.

bsd

Член од
4 мај 2012
Мислења
21
Поени од реакции
54
Јас незнам зошто воопшто уште водите дискусија со неписмен народ, џабе му објаснуваш до сеа мечка од планина да беше че сватеше.

Јас само едно можам да кажам :

Крив е тој шо ви ја крена "РАМПАТА" да влезите во Македонија. а сеа во ова ситуација знајме сите шо е лек за вас ебаве неандерталци.

изнервиран сум 500 и ме боли К ако ме банира некој од темава

Фала Многу.

M

Moon Child

Гостин
Интересно е зошто Албанците на форумов не се бунеа и за убиството во Гостивар дека е монтирано. Овде има две признанија, едниот рекол требаше да удриме по униформа, другиот признал дека ги возел убијците, ама нели он ништо незнаел. Исто и таму сторителот си призна.
Се буните зошто ги уапсиле 20мината. И да не е за убиството, доволна причина е тоа што имаат толку нелегално оружје дома, кое е забрането за цивилна употреба. Или вас ви е вообичаено некој да поседува толку оружје?
Мене лично ми се згади. Верував дека можеме да ја подигнеме свеста сите во име на соживотот и да се помириме веќе, ама сега не. Несакам да имам соживот со луѓе што повикуваат на света војна, сред главен град, несакам соживот со луѓе што оправдуваат егзекутори на млади луѓе се во име на својот народ, нити пак сакам соживот со луѓе што им е вообичаено некој да поседува толку оружје дома, од проста причина што помислувам дека истиот оној што оправдува поседување на толку оружје, дома има дупло повеќе.
И за крај, засрамете се! Што ќе биде ако утре некој вашето дете го убие без никаква причина, ако толку сте големи верници, нели верувате дека Господ во кој и да верувате се` гледа, и плаќа? Можете ли да спиете навечер со таа тежина на совеста, дека браните убијци на 5 луѓе?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.743
Поени од реакции
8.760
Deka ne pisuvam Kirilica , toa ne go praam namerno tuku ako go praam PC-to na Kirilica ke imam pak problem dodeka ke se naviknam i ne go praam deka ne gi pocituvam pravilata na forumov , jasno ?

Ако он сам се разбира што кажал...... тешко оваа земја што створења крепи.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 17:34 ---
Интересно е зошто Албанците на форумов не се бунеа и за убиството во Гостивар дека е монтирано. Овде има две признанија, едниот рекол требаше да удриме по униформа, другиот признал дека ги возел убијците, ама нели он ништо незнаел. Исто и таму сторителот си призна.
Се буните зошто ги уапсиле 20мината. И да не е за убиството, доволна причина е тоа што имаат толку нелегално оружје дома, кое е забрането за цивилна употреба. Или вас ви е вообичаено некој да поседува толку оружје?
Мене лично ми се згади. Верував дека можеме да ја подигнеме свеста сите во име на соживотот и да се помириме веќе, ама сега не. Несакам да имам соживот со луѓе што повикуваат на света војна, сред главен град, несакам соживот со луѓе што оправдуваат егзекутори на млади луѓе се во име на својот народ, нити пак сакам соживот со луѓе што им е вообичаено некој да поседува толку оружје дома, од проста причина што помислувам дека истиот оној што оправдува поседување на толку оружје, дома има дупло повеќе.
И за крај, засрамете се! Што ќе биде ако утре некој вашето дете го убие без никаква причина, ако толку сте големи верници, нели верувате дека Господ во кој и да верувате се` гледа, и плаќа? Можете ли да спиете навечер со таа тежина на совеста, дека браните убијци на 5 луѓе?

Што е бе 5 деца за нив.
Роди ти 15, 5 и вака, и онака, ќе заборавиш дека си ги родила.

Јавна тајна е во Воена во Скопје, колку дечиња албанчиња (случајно) пијат Доместос. Посебно девојчиња.
Одвишок им се.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
150
Поени од реакции
74
А од каде знаеш ти кој луѓе од Мвр ја водат истрагата и што е тоа доверливи и за вас и за нас.Се додека делите на наши и ваши ќе скапеме како слепо црево во Европа.И ми се здосади веќе во државава албанците да глумат жртви.Во моментот се по заштитени од сите други што живеат во Македонија.И Милошевиќ е веќе прочитана работа човекот е умрен и беше осуден према тоа не се вадете веќе на него стварно е досадно.

А за тоа што не пишуваат на кирилица треба да имате разбирање,тоа не им е мајчин јазик и имаат потешкотија со пишувањето што е и нормално,и вие не би можеле да пишувате на германски правилно за тоа не замерувајте,важно е да има дискусија.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Јас незнам зошто воопшто уште водите дискусија со неписмен народ, џабе му објаснуваш до сеа мечка од планина да беше че сватеше.

Крив е тој шо ви ја крена "РАМПАТА" да влезите во Македонија. а сеа во ова ситуација знајме сите шо е лек за вас ебаве неандерталци.

Фала Многу.

Фала Многу.
Jas mozam da te razberam deka si iznerviran , i jas da sum na tvoe mesto ke bev... , da bideme realni , deka zrtvi se 5 mladi Makedonci i nekam da gresam dusa , sve e mozno , mozno e tie da se ubijcite , no razlozi imame posle izjavite na Jankulovska od pocetokot na istragata i denes i plus drugi razlozi ..
Do cesnite luge koi ne citaat , jas nitu drugite Albanci ne gi branime ubijcite

vezilka .
Pa i vo Gostivar se sekavas kako bea izjavite na Jankulovska ?
Prvo pukal u vozduh !
A site kursumi bea u telata na ubienite :)
Ne mozam da ve razberam zosto nikogas ne gi krivite ovie gluposti od MVR ke bese mnogu poarno , tuku koga se Albancite vo prasanje nikako da ve zabole ?

@МоусДеф
Nekevte so nas nikogas , a toa pod vas , ke pokaze vremeto ..

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.743
Поени од реакции
8.760
Jas mozam da te razberam deka si iznerviran , i jas da sum na tvoe mesto ke bev... , da bideme realni , deka zrtvi se 5 mladi Makedonci i nekam da gresam dusa , sve e mozno , mozno e tie da se ubijcite , no razlozi imame posle izjavite na Jankulovska od pocetokot na istragata i denes i plus drugi razlozi ..
Do cesnite luge koi ne citaat , jas nitu drugite Albanci ne gi branam ubijcite

vezilka .
Pa i vo Gostivar se sekavas kako bea izjavite na Jankulovska ?
Prvo pukal u vozduh !
A site kursumi bea u telata na ubienite :)
Ne mozam da ve razberam zosto nikogas ne gi krivite ovie gluposti od MVR ke bese mnogu poarno , tuku koga se Albancite vo prasanje nikako da ve zabole ?

@МоусДеф
Nekevte so nas nikogas , a toa pod vas , ke pokaze vremeto ..

Тебе не те боли што 18 годишни Албанци гинеа во 2001?
Ако те боли за кој кур ги пративте во планини и ги лажевте?!
Сами себе ќе се убиете на крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom