Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.023
- Поени од реакции
- 83.444
Не, не, не, да им вратиме со протест во парк против македонскиот национализам.Да им вратиме со љубов.
Не, не, не, да им вратиме со протест во парк против македонскиот национализам.Да им вратиме со љубов.
Па тебе на што ти личи ова?Сериозен си за ова ?
Цркнете сви по ред цела влада да скинете. Да се серем на ебаната членска од 2005та што ја имам, мојот глас не го добивате веќе. Удрете по нас пак, ако не можете на Албанците удрете трпи македонче додек не пукне наеднш.
Е сега имам еден амблем на полицијата, ќе го запалам и ќе сликамПа не сме пробале, досега пробувавме на мирен начин со простување и очигледно е дека тој начин не иде, сега е на ред да ја испробаме другата страница.
--- надополнето: 13 април 2012 во 18:13 ---
Ги истепала полицијата Радишанци.
па еве пробувам да отворам некој сајт да видам некое инфо... мада знам дека не е многу релевантно а у претходните страни не прочитав таков пост дека полицијата почнала да не тепа, ако е дојдено и до тоа да ти се плукнам у државата.Па тебе на што ти личи ова?
Ne ja biva taka ..uste poveke zacrneti Makedonski i Albanski familii , uste poveke omraza ...Па не сме пробале, досега пробувавме на мирен начин со простување и очигледно е дека тој начин не иде, сега е на ред да ја испробаме другата страница.
.
Ништо чудно.Битола иам иноформации дека почнале со палење на џамија....колку е точно нз.....
Чекај да им дадеме времеИ повторно никој од МВР нема да превземе одговорност за хаосот што се случува заради нивната неспособност и лицемерие.
Незнам....ама знам дека ако се дознае дека убиецот е од нивна националност...ке гори градот....имало внатре "верници" ????
Јас тоа го зборам последниве 25 страни навака,ама не гледам некој да преземе нешто околу тие деца мажиштаМакедонија - земја каде што секој криминалец е претставник на цела етничка заедница.
П.С. Не се палете на се што ќе прочитате по интернет, повеќето на темава или по интернетов се само напалени деца. Нека не ни креираат мислење некои деца.
Може ќе има повеќе омраза, ама па како се рекло, стравот лозјето го чува. Кога ќе знаеш дека ќе ти вратам, ќе се замислиш три пати пред да ме удриш.Ne ja biva taka ..uste poveke zacrneti Makedonski i Albanski familii , uste poveke omraza ...
Resenie ima ...ama na dolgorocni pateki ...ne podelija na nacii, na hristijani i muslimani, na bogati i siromasi , na uspesni i neuspesni i sega si igraat so nas.Bilo koja Mkaedonska familija da posvoi albance - bebe toa ke stane najgolemiot Makedonec