Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 април 2012
Мислења
27
Поени од реакции
22
Никаде не рече дека е Албанец. Рече дека е муслиман.
Албанец е знам оти ова не му е прв пост имаше спомнато во некој од минатите негови постови дека е албанец и дека треба да најдеме взаемно разбирање,но ме мрзи сега да го барам многу е назад.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.752

Го најдов на фејс.
--- надополнето: 19 април 2012 во 02:33 ---
Албанец е знам оти ова не му е прв пост имаше спомнато во некој од минатите негови постови дека е албанец и дека треба да најдеме взаемно разбирање,но ме мрзи сега да го барам многу е назад.
Јас не знам што предходно напишал, тука пишува нешто сосема друго.
Па дури и да е Албанец, не смееш да си земаш за право да протеруваш никого од никаде.

Дегенерици постојат секаде, а на овој форум е забранет говор на омраза, посебно од верски и национален аспект.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Јас имам сознанија дека неколку фамилии шпонски се иселиле од Радишани... живееле на неколку куќи раздалеченост од куќите на убиените Македонци...кога се случило убиството не излегувале од дома неколку дена а после тоа со тамчиња навечер пребегале...

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
И јас мислам дека имаат информација за тоа кој стои позади убиствата, може не со име и презиме ама која организација. И мислам дека никогаш нема да објават јавно се ради мир во куќа. Ни останува да се надеваме дека ова ќе биде последно.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
И јас мислам дека имаат информација за тоа кој стои позади убиствата, може не со име и презиме ама која организација. И мислам дека никогаш нема да објават јавно се ради мир во куќа. Ни останува да се надеваме дека ова ќе биде последно.
Аман бе, зошто повеќето мислат вака... ќе објават јавно, и вака и така ќе си биде мирно во куќата.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Да кажат официјално дека се албанци гарант ке има претепување тешко што може и да резултира со смрт на некој случаен албанаец или албанци и ке настане тероризирање на градот и општи пресметки помегу македонци и албанци уште вечерта кога албанците ке излезат на протест.
Но,да не забораваме дека американците одма пуштаат трупи смируваат работа бум бам и готово,војна има само ако америте сакаат.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
^ А пошо сеа луѓево мислат дека се германци убијците и не ескалира состојбата?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Значи темава може да се заклучи....да се отвори нова,со истиот наслов,со малку построги правила....бидејќи ова е премногу 450страни со преку 450тона изедени трици.

И значи тапа шпекулацииве,полиција, хеликоптери дрн дрн јариња.

Море да се радуваме да направат рација и да ги претресат тие погранични села,бидејќи кој знае што се кријат....не за друго туку ако евентуално тие села им се логистичка поддршка за многу работи на "ослободувачите",тогаш барем после претресот,ќе имаме едно гајле помалце.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
192
Поени од реакции
22
Џабе му се парите на тој што ќе ги предаде убијците. Има да му сотрете све живо у фамилија.
Поготово сеа коа е веќе и официјално познато дека е некоја од албанските терористички групи од овој реон Косово-Мк.
Како смее некој Албанец за пари да предаде група која се бори за обединување на Албанците (ова го велам затоа што на сите такви групи тоа им е агендата, во главно).

главно).
NA KRAJ TI I MAKEDOSNKITE -SRBI (KOI SE MNOGU AKTIVNI NA OVAA TEMA) I SITE EBANI HATERI KE SE RAZOCHARATE
DA , TOCHNO , KE SE RAZOCHARATE,BIDEJKI OVA ZLOSTVORSTVO NE GO NAPRAVILE ALBANCITE, NE E VO NASHIOT GEN NIE DA UBIVAME DECA, HISTORISKI TOA NE E POZNATO ALBANCI DA UBIVAAT DECA, DAJ KAZHI KOE BALKANSKO PLEME IMA UBIENO DECA?
SE ZNAE DEKA VO POSLEDNITE BALKANSKI VOJNI KOJ IMA UBIENO DECA, SE ZNAE KOJ UBIVASHE ZHENI I DECA GI NATOVARESHE VO FREEZER-KAMIONI I GI FRLASHE VO DUNAV, (IMA DOKAZI ZA TOA ) DO KADE SRBITE MOZHAT DA IDAT SO NIVNITE ZLOSTVORSTVA E I OVOJ PRIMER

Zemunci" napravili gulaš od Jurišićevog penisa i prostate

Naime, nakon što su ubili svog kolegu, "zemunci" su raskomadali njegovo tijelo, a od prostate i spolovila – skuhali gulaš!

http://www.javno.hr/news/EU_i_svijet/36388/VIDEO-Zemunci-raskomadali-kolegu-i-od-njega-skuhali-gulas-ostatak-bacili-u-rijeku.html

WE DON"T KILL KIDS

No Gods-No Masters

Irreligious Knight
Член од
19 април 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Многу лаат од МВР за секој чекор што се превзема...те сега ова правиме, еве сега само што дознавме ова-она, при крај сме, готово, та не знам што веќе...прајте што ви е работа и не го откривајте г`зот наоколу. Фатете ги и дајте народ да им суди...на плоштад, со камери и пренос во живо за оние што не се во можност да присуствуваат на егзекуцијата. Ќе се натопи со крв оваа почва под наши нозе ако кој и да е продолжи да го угнетува овој народ напатен! Доста трпеше Македончето, врие крв, раце се тресат, желбата за одмазда расте со секој здив, со секој нов ден и миг поминат со помисла дека некој тргнал да те угнетува...се ми мириса на одбројан термин - датум и време кога ќе биде последната пресметка со тиранинот.

Член од
18 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
4
главно).
NA KRAJ TI I MAKEDOSNKITE -SRBI (KOI SE MNOGU AKTIVNI NA OVAA TEMA) I SITE EBANI HATERI KE SE RAZOCHARATE
DA , TOCHNO , KE SE RAZOCHARATE,BIDEJKI OVA ZLOSTVORSTVO NE GO NAPRAVILE ALBANCITE, NE E VO NASHIOT GEN NIE DA UBIVAME DECA, HISTORISKI TOA NE E POZNATO ALBANCI DA UBIVAAT DECA, DAJ KAZHI KOE BALKANSKO PLEME IMA UBIENO DECA?
SE ZNAE DEKA VO POSLEDNITE BALKANSKI VOJNI KOJ IMA UBIENO DECA, SE ZNAE KOJ UBIVASHE ZHENI I DECA GI NATOVARESHE VO FREEZER-KAMIONI I GI FRLASHE VO DUNAV, (IMA DOKAZI ZA TOA ) DO KADE SRBITE MOZHAT DA IDAT SO NIVNITE ZLOSTVORSTVA E I OVOJ PRIMER

Naime, nakon što su ubili svog kolegu, "zemunci" su raskomadali njegovo tijelo, a od prostate i spolovila – skuhali gulaš!

http://www.javno.hr/news/EU_i_svijet/36388/VIDEO-Zemunci-raskomadali-kolegu-i-od-njega-skuhali-gulas-ostatak-bacili-u-rijeku.html

WE DON"T KILL KIDS
Koj lazis kazi mi koj lazis aj da sum od mars ili od antartika ke si recam mozi ja kazvs vistinata ama ve znajme mnogu dobro a i mvr ve znajs zosto mislite od uck i ona ana vlegoja da rabotat za mvr oti vi gi znaj site dvizenja se organizirate poke malce i odma ke ve rushi. Vo tetovo sho go otepavte deteto ne bevte vie neli marsovci bea taka? ili po avtobusite i po ulicite niz skopje koj gi tepashe decata aha cekaj od kina dojdoja taka? a vo gostivar koj sakashe da go istepa policaecot i negovata kerka od jupiter nekoj padna? Ve znajme dobro a da lazite mozi da odite na nekoja druga planeta kaj shto ne ve znat sho pleme ste

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
главно).

WE DON"T KILL KIDS

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/74339/Sedam-godina-od-ubistva-dece-u-Gorazdevcu

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Storms и jamajka се банирани од темава на одреден период. Навистина не знам колку пати треба да ви се каже да не ја користите темава како чет и како поле за разглабање на воени стратегии и формации. Зошто ви служат приватните пораки и профилите? Што сакате правете таму.

Многу лаат од МВР за секој чекор што се превзема...те сега ова правиме, еве сега само што дознавме ова-она, при крај сме, готово, та не знам што веќе...прајте што ви е работа и не го откривајте г`зот наоколу. Фатете ги и дајте народ да им суди...на плоштад, со камери и пренос во живо за оние што не се во можност да присуствуваат на егзекуцијата. Ќе се натопи со крв оваа почва под наши нозе ако кој и да е продолжи да го угнетува овој народ напатен! Доста трпеше Македончето, врие крв, раце се тресат, желбата за одмазда расте со секој здив, со секој нов ден и миг поминат со помисла дека некој тргнал да те угнетува...се ми мириса на одбројан термин - датум и време кога ќе биде последната пресметка со тиранинот.
Другар, ако не кажуваат ништо на ТВ, зошто не кажувале? Ако кажуваат, ја откривале истрагата/ништо посебно не кажувале. И на нас не ни се фаќа крајот.
--- надополнето: 19 април 2012 во 08:54 ---
И поштедете ме од плачење по приватни пораки, возрасни сте.

shady3

Никогаш не вели никогаш..
Член од
22 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
61
Треба доообро да се размисли овде и да се остане со смирена глава. Браво за момците од ЕБР и ПЕП, најмалку што ни треба во моментов е група демонстранти на битпазар. Јас искрено не мислам дека биле Албанци убијците, но тоа не треба да се исклучува како опција се додека не се докаже.

Kajgana Shop

На врв Bottom