Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
јас допринесувам со тоа што не излагам никогаш на гласање,и не ме пече совеста за одлуките на власта поради кои ти мораше образот и честа да ја дадеш.
Ovoa...neli e onoa so go vikaat..sebicnost?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ај напиј се млекце и иди легни си и престани да се филмаш, смешно делуваш.
Вториот коментар е на мојот внук и за тоа еднаш напишав.Во иднина не сакам да ме цитираат било кој од Синдикатот на исцепани и те молам почитувај го моето мислење и желба.Благодарам на разбирањето.[DOUBLEPOST=1405541912][/DOUBLEPOST]
Ovoa...neli e onoa so go vikaat..sebicnost?
Не тоа се вика избегнување на опшествена одговорност,за кога ќе отидам да спијам да спијам мирно,а не да се случи Смилковско езеро и да се каам што сум го гласал Грујо/Заев.

M

mordekaj

Гостин
Се читаш што ми пишуваш!? како да допринесем ја ? јас сум допринел кога најмногу требало,кој е поголем придонес од тој да ти фрчат над глава куршуми со месеци!? и да бидеш во првите линии ? ама добро ти тоа не знаеш а се сомневам дека некогаш и ќе дознаеш.. јас допринесувам со тоа што не излагам никогаш на гласање,и не ме пече совеста за одлуките на власта поради кои ти мораше образот и честа да ја дадеш.
Ти неможиш да допринесиш, а ги тераш другите. А шо тоа си допринесил со тоа шо си ратувал? Да не се живее поарно у Македонија после војната? И не биди толку сигурен дека незнам како е у први борбени линии. Ако не се фалам не значи и дека не сум бил. А за тоа дали јас сум си ги дал образот и честа ич да не те боле. Би ти кажал уште ногу работи, ама ногу сум офтопик.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ти неможиш да допринесиш, а ги тераш другите. А шо тоа си допринесил со тоа шо си ратувал? Да не се живее поарно у Македонија после војната? И не биди толку сигурен дека незнам како е у први борбени линии. Ако не се фалам не значи и дека не сум бил. А за тоа дали јас сум си ги дал образот и честа ич да не те боле. Би ти кажал уште ногу работи, ама ногу сум офтопик.
Паметно.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Не тоа се вика избегнување на опшествена одговорност,за кога ќе отидам да спијам да спијам мирно,а не да се случи Смилковско езеро и да се каам што сум го гласал Грујо/Заев.
Ami ako site sme kako tebe "opstestveno odgovorni" togas bi bila anarhija i ti ke imas polni race rabota t.e ke pukas! Pak si sebicen!

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ami ako site sme kako tebe "opstestveno odgovorni" togas bi bila anarhija i ti ke imas polni race rabota t.e ke pukas!
Не,туку сите што се во партиите, членови или одговорни да стават прст на чело што се случува со Македонија 20 години наназад и да поработат еднаш во историјата за добробитот на нашата држава.Да не забегуваме од темата..

M

mordekaj

Гостин
Не,туку сите што се во партиите, членови или одговорни да стават прст на чело што се случува со Македонија 20 години наназад и да поработат еднаш во историјата за добробитот на нашата држава.Да не забегуваме од темата..
Ти прв забега од темата, а сега каа не ти одговара муабетот да не забегуваме а :pos:

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ти прв забега од темата, а сега каа не ти одговара муабетот да не забегуваме а :pos:
Не,туку не е темата НАШИОТ ПРИДОНЕС ВО ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА,второ тука на Кајгана има најтерс модератори,не сакам за џабе да добијам бан а ти не,трето јас никогаш не сум избегал од дискусија,како што реков,само го почитувам Форумот,ако сакаш нешто плус да ти објаснам,можеш да ме провзеш на темата Бугарски пасоши или некоја слична за тоа што сакаш да ме цитираш па ќе дискутираме.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Вториот коментар е на мојот внук и за тоа еднаш напишав.Во иднина не сакам да ме цитираат било кој од Синдикатот на исцепани и те молам почитувај го моето мислење и желба.Благодарам на разбирањето.
Јас планирам на Безбедност,Одбрана и Мир да се запишам годинава,ме оборија на Воена Академија па сега ваму.. :)

Како прво тогаш бев дете во
основно
.Како второ Македонија не е никаков фактор во регионот и нема свое ЈАС во Европа а тоа значи дека пак некој појак фактор надворешен како НАТО ќе ни рече НЕМОЈТЕ ДА УПОТРЕБИТЕ ПРЕКУМЕРНА СИЛА и кога оваа реченица ќе се каже тогаш паѓа во вода се.Како трето денеска баш збореја за убиствата кај Смилковско езеро,значи нас Македонците не ни е гајле што ни убиваат деца во мирнодобски услови,а кога би имало војна одма сите 2 милиона ќе се пријават да војуваат... од 2 милиона народ само на 1000 души им беше криво за тоа што се случи кај Смилковци и ти ми викаш за некои си ''момци'' ај престани да правиш бајрам со паметот ПОД ИТНО..
Еве уште коментари од "внук ти". (болдот во вториот цитат се однесува на 2001)
Ти во 2001 не си знаел ни мрсулите да си ги избришеш и престани да лажеш дека си се борел, ги деградираш тие што стварно се бореле.
Напиј се несквик и легни си.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Еве уште коментари од "внук ти". (болдот во вториот цитат се однесува на 2001)
Ти во 2001 не си знаел ни мрсулите да си ги избришеш и престани да лажеш дека си се борел, ги деградираш тие што стварно се бореле.
Напиј се несквик и легни си.
Oх Господе! абе жено ти знаеш дека пола година не сум влегол тука кога тоа е пишувано!? што си се фатила со мене,и дај не ме цитирај веќе се гадим кога некоја синдикалка ќе ме цитира! и кажи каде е ова во која тема напишано ќе го избришам.Криво ми е што тогаш бранев и такви како тебе! сега никад не би го направил тоа..

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.880
Aj ако сакате да ги избришете своите мислење да не добиете некои казнени поени ;)

Член од
27 октомври 2013
Мислења
135
Поени од реакции
201
Прво припази на речникот,кога јас сум ја бранел оваа држава ти си бил во основно образование,второ,што има јас да правам здружение ? јас живеам пристојно,не сум богат ама за пристоен живот имам,не се бунам,ама вие АРМИЈАТА СО ФАКУЛТЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕ и засекогаш вечни НАПАТЕНИ И СИРОМАШНИ зошто вие ако ве има толку многу десетици илјади со бугарски пасоши не направите здружение и да вршите притисок на владата ? ја сум сигурен дека ако сте толкава маса владата МОРА да седне на маса со вас а вие ? одма пиши ДЕДО-БУГАРИН.. кога требало јас сум се покажал и тоа во војна а не во мир! се извинувам искрено на останатите што ова го пишав а не е во склад со темата,ќе се потрудам да нема веќе вакви коментари од моја страна..[DOUBLEPOST=1405540506][/DOUBLEPOST]
Ти јазичар не ме мешај мене,нека не ти ствара моето присуство комплекс!
Што се расправаш па ти со стока.Ти му викаш си војувал а он ти вика што си направил ти за својата држава,а згора на тоа го продал дедо му на Бугари.Па уште и другиве Макеодонци што се правеа на форумов одобруваат земање бугарски пасоши.
Јас реков дека ако ако контрапротестот не успее од македонска страна, нема што повеке да пишувам тука и така и постапив.Бев само испровоциран од тоа што гледам како стока се однесува со некој за кој знам дека се борел.
Остави и пушти да се вари стоката со нивните инцестни браќа во истиот казан кој што заедно го создадоа.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Што се расправаш па ти со стока.Ти му викаш си војувал а он ти вика што си направил ти за својата држава,а згора на тоа го продал дедо му на Бугари.Па уште и другиве Макеодонци што се правеа на форумов одобруваат земање бугарски пасоши.
Јас реков дека ако ако контрапротестот не успее од македонска страна, нема што повеке да пишувам тука и така и постапив.Бев само испровоциран од тоа што гледам како стока се однесува со некој за кој знам дека се борел.
Остави и пушти да се вари стоката со нивните инцестни браќа во истиот казан кој што заедно го создадоа.
И мене ми е под чест и достоинство ама ајде.. не знам и јас искрено зошто се замарам...

Kajgana Shop

На врв Bottom