Македонски специјални единици (полициски и воени)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
koga go stavaa spomenikot onoj pred mavrovka
Нека се обидат сега ,нит Нато и никој друг нема да им помогне ке ги истрбиме конечно, како викаат старите куче со стап се брка не со зборење

Член од
21 август 2012
Мислења
22
Поени од реакции
13
A шо треба да каже ? дека Волците и Тигрите се најдобрите специјални единици во светот и подобри нема? ... не зезај во 2001 таква беше ситуацијата (сега е далеку подобра) и тоа е тоа човекот е реален
uh uste eden realen odi legnisi dosta veke od vas uckive

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Нека се обидат сега ,нит Нато и никој друг нема да им помогне ке ги истрбиме конечно, како викаат старите куче со стап се брка не со зборење

Да и за не цел еден месец Албанското лоби ќе собере како и секогаш над 60 милиони долари ќе купат оружје повеќе од цела АРМ(како за со Србија),ќе потплатат некој сенатор во Стејт Департментот,ќе се напрае сценарио дека во Македонија владее хуманитарна криза и се убиваат цивили и ете ти го крајот опишан во 5 дела.... другар со 12.000 војници од кои 2.000 се чисти Албанци може само да застанеме пред некој тенк од АРМ и да се сликаме вака насмеани...

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Да и за не цел еден месец Албанското лоби ќе собере како и секогаш над 60 милиони долари ќе купат оружје повеќе од цела АРМ(како за со Србија),ќе потплатат некој сенатор во Стејт Департментот,ќе се напрае сценарио дека во Македонија владее хуманитарна криза и се убиваат цивили и ете ти го крајот опишан во 5 дела.... другар со 12.000 војници од кои 2.000 се чисти Албанци може само да застанеме пред некој тенк од АРМ и да се сликаме вака насмеани...
а другар си рачунал ли на резервната армија и доброволци ако се пријават ,добро може моментално нема резервисти ама би се собрале околу 20 или 30 000 војска е пак нека дојдат тие 2 000 нека се борат , ке се забулат како жени и ке бегаат како што правеа во 2001,а за да се не се сличи тоа сценарио од АМерите да им помагаат треба војната да се заврши што е можно побрзо , а не да се чека 4 месеци да убиваат полицајци во патрола и да напаѓаат пол. станици по селата во Тетово ,се може да се реши ако не се вмеша некој трет

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
а другар си рачунал ли на резервната армија и доброволци ако се пријават ,добро може моментално нема резервисти ама би се собрале околу 20 или 30 000 војска е пак нека дојдат тие 2 000 нека се борат , ке се забулат како жени и ке бегаат како што правеа во 2001
ХА ХА резервен состав викаш а ? 70.000 има АРМ резервен состав,ако дојдат 30.000 ќе треба прослава да направиме како за 8ми Септември.Какви црни доброволци !? јас лично гледав како во 2001 кога со БТР 70 војници одеја од врата на врата и никој не им отвораше,кај мене во град сите почнаја тогаш да ги вадат оние на врата што седат со име и презиме на семејството.Во Тетово секој втор албанец има калаш и цел арсенал дома,кога би почнало војна тоа ќе биде граѓанска војна и те молам не се занесувај со свои очи сум видел во 2001 како идат тие работи заеби тоа ти кажувам..

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
ХА ХА резервен состав викаш а ? 70.000 има АРМ резервен состав,ако дојдат 30.000 ќе треба прослава да направиме како за 8ми Септември.Какви црни доброволци !? јас лично гледав како во 2001 кога со БТР 70 војници одеја од врата на врата и никој не им отвораше,кај мене во град сите почнаја тогаш да ти вадат оние на врата што седат со име и презиме на семејството.Во Тетово секој втор албанец има калаш и цел арсенал дома,кога би почнало војна тоа ќе биде граѓанска војна и те молам не се занесувај со свои очи сум видел во 2001 како идат тие работи заеби тоа ти кажувам..
збори си за твое име ако си се криел или си видел некој како се крие , Македонија има момци кои би затанеле да се борат за неа а тебе тоа ако ти се смешно Браво(y) ти си прав Македонец
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 14:46 ---
а за оружје не е проблем живеам у Горче Петров , секој има тука оружје дома ,само не се глупи луѓето како Шошонците да го покажуваат јавно

Член од
18 септември 2011
Мислења
259
Поени од реакции
381
Каков резервен состав од 70,000, какви 12.000 активна војска, моментално има 8.000 активно и 4.000 резерва. Од тие 8.000, 600-800 се албанци, војна нема да има и не се будалете без везе.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Во Тетово и тетовско и Македонците имаат добар арсенал на оружје. Мислите дека секоја куќа го вратила оружјето? ;)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
збори си за твое име ако си се криел или си видел некој како се крие , Македонија има момци кои би затанеле да се борат за неа а тебе тоа ако ти се смешно Браво(y) ти си прав Македонец
Како прво тогаш бев дете во основно.Како второ Македонија не е никаков фактор во регионот и нема свое ЈАС во Европа а тоа значи дека пак некој појак фактор надворешен како НАТО ќе ни рече НЕМОЈТЕ ДА УПОТРЕБИТЕ ПРЕКУМЕРНА СИЛА и кога оваа реченица ќе се каже тогаш паѓа во вода се.Како трето денеска баш збореја за убиствата кај Смилковско езеро,значи нас Македонците не ни е гајле што ни убиваат деца во мирнодобски услови,а кога би имало војна одма сите 2 милиона ќе се пријават да војуваат... од 2 милиона народ само на 1000 души им беше криво за тоа што се случи кај Смилковци и ти ми викаш за некои си ''момци'' ај престани да правиш бајрам со паметот ПОД ИТНО..

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Каков резервен состав од 70,000, какви 12.000 активна војска, моментално има 8.000 активно и 4.000 резерва. Од тие 8.000, 600-800 се албанци, војна нема да има и не се будалете без везе.
Моментало толку се ама зборам ,ако се мобилизираат доброволци и плус резервен состав ,никој не збори за моменталниот состав, никој не сака војна
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 14:52 ---
Како прво тогаш бев дете во основно.Како второ Македонија не е никаков фактор во регионот и нема свое ЈАС во Европа а тоа значи дека пак некој појак фактор надворешен како НАТО ќе ни рече НЕМОЈТЕ ДА УПОТРЕБИТЕ ПРЕКУМЕРНА СИЛА и кога оваа реченица ќе се каже тогаш паѓа во вода се.Како трето денеска баш збореја за убиствата кај Смилковско езеро,значи нас Македонците не ни е гајле што ни убиваат деца во мирнодобски услови,а кога би имало војна одма сите 2 милиона ќе се пријават да војуваат... од 2 милиона народ само на 1000 души им беше криво за тоа што се случи кај Смилковци и ти ми викаш за некои си ''момци'' ај престани да правиш бајрам со паметот ПОД ИТНО..
ти си правиш бајрам на умот си кажа самиот дете си уште ај бркај работа,ако се сметаш за девојце ок има други МОМЦИ ке се пријават ,никој тебе не те тера

Член од
18 септември 2011
Мислења
259
Поени од реакции
381
Абе нема војна да има што зборите вие, каков резервен состав, не постои тоа, моментално ги има само на хартија, веќе некое време не се викнати на вежба, војна нема да има.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Моментало толку се ама зборам ,ако се мобилизираат доброволци и плус резервен состав ,никој не збори за моменталниот состав, никој не сака војна
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 14:52 ---

ти си правиш бајрам на умот си кажа самиот дете си уште ај бркај работа

За среќа сум полнолетен на твоја жалост а ти гледам дека годините ти се околу 16 или 17... само малолетник на твои години може да каже такви небулози патем како што ти порачаја и други членови АЈ ИДИ СПИЈ... попаметно ќе ти се фати.. реален..

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Абе нема војна да има што зборите вие, каков резервен состав, не постои тоа, моментално ги има само на хартија, веќе некое време не се викнати на вежба, војна нема да има.
па никој не рече дека ке има , спомнаа погоре дека АРМ може само да се слика пред Шошонците ,па на крај краева ако не си се сакаме самире себеси кој друг очекуваш да те сака
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 14:57 ---
што ти порачаја и други членови АЈ ИДИ СПИЈ..
кои други членови само ти дете :facepalm:, браво полнолотен си :facepalm: сигурно веќе и си изгубил невиност со десна рака

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Кога би бил ти нормален и паметен би кажал нешто во врска со контра аргументи и би го побил моето мислење НО бидејќи не си и си спротивното од овие две сосема очеував и навреди имаш супер вокабулар за еден малолетник.

Член од
18 септември 2011
Мислења
259
Поени од реакции
381
Не сум кажал дека може да се сликаме пред нив. Другар Армијата нема право да се меша во внатрешни проблеми освен ако не се прогласи воена состојба тоа си е работа на МВР, само пСО, ВП и Вбр имаат право на тоа, си има војска и у Тетово и у Кичево, али до војна нема да дојде и не дај боже да дојде.

Kajgana Shop

На врв Bottom