Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

I

IBIZA SOUND

Гостин
sekako deka ke jadat dozivotna kazna
no ako ne bidat ponisteni ovie lugje na kakov bilo nacin pravdata nema da bide zadovolena

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.796
каква е таа доживотна казна во затвор во државава ... такво злосторство со таква казна е награда како бинго премија ... ќе поседат година две и ќе избегаат и џабе судење и џабе казни и се останато. смртна казна !!!!

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Во некои албански портали пишувале дека доколку им се дава максимални казни на обвинетите ќе имало масовни протести во западниот дел на Македонија,според нив обвинителството се уште нема докази..

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Во некои албански портали пишувале дека доколку им се дава максимални казни на обвинетите ќе имало масовни протести во западниот дел на Македонија,според нив обвинителството се уште нема докази..
Немој случајно, хероите кои им покажаа убаво на кафирите на нивни празник, да бидат осудени. Должноста на секој Муслиман е да застане зад маченициве.
Сето ова ни е познато, уште од протестите за ослободување на обвинетите. Ништо ново.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.627
Па нормално... за нив секогаш ќе нема докази ако станува збор за Албанци или Муслимани од било која нација. Нека протестираат, со тоа уште еднаш ќе се докаже што племе се, и автоматски ќе паднат сите глупости што ни ги пишаа нашите ни мили "браќа" тука на форумов, за тоа како треба да тераме соживот.
Адвокатон што ги брани убијцине, секоја изјава пред медиумите му е "нема докази, нема докази"... што очекуваш од такви луѓе...? Гниди, дефинитивно се рак на балканов, мислам луѓе што очекувате од нив кога на протести изнесуваат некои си арапски знамиња и постојано викаат "Смрт за Каури", "Илирида", "Етничка Албанија".... соживот, дај молим те... ни деца од 5 години не веруваат веќе во тоа

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
, и автоматски ќе паднат сите глупости што ни ги пишаа нашите ни мили "браќа" тука на форумов, за тоа како треба да тераме соживот.
Но нивните форумски глупости веќе се на дното од океанот, одмана се паднати.
Со бранењето, барањето алиби за секое едно дело направено од Албанец-Муслиман врз неалбанец-немуслиман. Ако немаат алиби и све е докаажано, тогаш одат на оправдување на делото, демек имал добар разлог (како во случајот на разбојникот од Грчец, кој го уби детето на кое му го крадеше точакот).
Мене лично ова ми стана сосема јасно, сосема ми се расчисти оваа состојба, конечно, кога излегоа да ги подржат хашките случаи (кои заради таа подршка, меѓу другото, успеаја да ги протнат во амнестија, заедно со другите борци на она).
До тогаш, мислев дека можеби има барем мал кворум кај нив со барем малку разум, со кој е можен нормален дијалог. Но, кога видов како сите албански фактори стануваат како еден во одбрана на луѓе (кои знаете што правеа, да не се повторувам повеќе пати), илузиите ми се растурија.
Смилковско и другите настани, само ми го потврдија исправниот колосек и тогаш исто така сфатив дека луѓето кои сум ги нарекувал национал-шовинисти всушност биле цело време во право, а јас сум бил будалата, кој им верувал дека Албанците се нормални. (цело време зборувам за огромното мнозинство од Албанци-Муслимани)

Член од
6 август 2012
Мислења
174
Поени од реакции
77
Шќиптарските терористи се само алатка на Властите и службите,кај нив нашле погодно тло за радикализам бидејќи и онака се занимаваат со криминал.Ако им се сака тие можат да радикализираат и други во зависност од потребите,незадоволства има многу ,а иницијална каписла можат да ја режираат.
Ако сценираат нова војна ,овој пат,најдобро ќе биде да се удри по Вилите и замоците на оние што 20 години изиграваат буржуазија на сметка на наша мака,болка и трагедија .

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
А што е и се оние кои се во Сирија, кога ќе се вратат се ко зомби, темпирани бомби за нив треба да се превземат специјални мерки кога ќе дојдат назат. (никогаш да не се вратат):sick:

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Полицијава нема ни со јајца да мрдне ако има протести. Преку курац од племево тука.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Се создава атмосфера за протести, завршните зборови им се оваа недела мислам (на убијците) ама мислам дека во пресудата јасно ќе бидат образложени сите аргументи на обвинителството и простор за некакви масовни протести нема да има.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.627
Ова е само едно од многуте мислења на "браќава" за целиот овој процес...

Член од
6 август 2012
Мислења
174
Поени од реакции
77
Ова е само едно од многуте мислења на "браќава" за целиот овој процес...

Од кај знаеме дека не е точно ?!?!?
Војната секогаш им одговара на властите-службите,а за народот на крај ќе има мировен договор,како и секогаш.Во хаотична состојба не се размислува ,кој знае колку пари се испраа во 2001ва....Па сега ЉуБчо да биде бизнисмен.....

Kajgana Shop

На врв Bottom