Марјан Ѓорѓиевски

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Па ако не ви се гледа не гледајте бе луге, никој не ве присилува, јас да не ми се свиѓа нешто не препарувам во топикот, а не па да мудрувам, кој го е_е и готово, завршен цитат.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.656
Поени од реакции
4.296
Добар си е дечкото, само што на сите репер за комичари им се К-15,Тони Михајловски,Џемо биљбиљ па очекуваат сите што ќе се појават да ги смеат како нив.Сфатете дека такви легенди тешко дека ќе се родат во блиска иднина.Па и самите К-15 видете колку се тапа во однос на минатото и какви клипови имаа тогаш.

P

PewDiePie

Гостин
Девојче може да се запознаеме ?
-Беај бе
Бојана ?
-Беај бее
Бојана што пиеш од мене. :pos:

Саше бе тета,што ти е бе саше,што прави брат ти злате,имаш пиено нешто Саше ?
Да ме праша некој дали имам нешто јадено,пиено........МЕ СКИНАА КИСЕЛИНИ :pos::pos::pos::pos:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Така е шо замараат овие копуциве ако не им се свиѓа, нека фатат гитла од темата и модераторот нека ги избрише нивните сераторски коментари.Како што кажа Мартин Јунајтед направете подобри па вас да ве плукаме.
Типичен коментар, еден од илјадниците вакви... Да направиме нешто подобро? Па ајде сите да правиме по некое стенд ап видео, и онака имаме мобилни и апарати, можеби 10тина души ќе се покажат добри.

Еве во прилог ќе ставам некои македонски познати имиња па сите да ги имитираме.
1. Величе Шумуликоски - Македонец е, не го сакаме, тапа е, не знае ни да жонглира; заклучок - ајде сите на тренинг.
2. Зоран Цветаноски - познат педер коментатор од Анал 5 телевизија, никој не го сака; заклучок - ајде сите да се обидеме да бидеме коментатори.
3. Роџер Брадрс - овие заборавив кои беа, ама можеме и нив да ги тестираме.

Сите се научиле "пробајте подобро". Monkey see, monkey do.
Имам други планови за животов, ама некогаш ти ветувам дека дефинитивно ќе пробам стенд ап комедија. Не за друго, од инает.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Треба човек апла да нема смисла за хумор или да не познава некој што има смисла за хумор за да му биде Марјан смешен.
Стенд-ап комедија не е да седнеш пред камера и саркастично да трескаш случки од секојдневниот живот. Стенд-ап е многу повеќе од тоа.
Правете разлика помеѓу хумор и сарказам.
Правете разлика помеѓу глума и јадење го*на.
А Марјан врска си нема од глумење, врска си нема како "линиите" да ги пренесе.
Дечкото врска си нема.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.067
Поени од реакции
23.512
Правете разлика помеѓу глума и јадење го*на.
правиме правиме разлика како не, ако не беше ти и сличните на тебе немаше ни да ја дознаеме разликата помеѓу нормални постови на форум и секојдневно јадење го.на по истите , и за тоа ти сме мноогу благодарни. кој рече дека од го.нојадци немало никаква корист.
ти си жив пример дека има барем некаква корист и од тебе и дека не си само терет на општеството.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Марјан почнува да станува патетичен во видеава. Ептен јаде гомна, далеку е од смешен последно време.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се согласувам со деКстерче и мене некако на последниве видеа го губи чувството за смеа треси глупости на мртво а ич не се смешни :confused:
Мислев ќе се подобри ама...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
правиме правиме разлика како не, ако не беше ти и сличните на тебе немаше ни да ја дознаеме разликата помеѓу нормални постови на форум и секојдневно јадење го.на по истите , и за тоа ти сме мноогу благодарни. кој рече дека од го.нојадци немало никаква корист.
ти си жив пример дека има барем некаква корист и од тебе и дека не си само терет на општеството.
Оооффф... ти видов во локација дека ти пишува Битола и се ми стана јасно.
Членот што го цитира го искористи за пример на гомнојадач, а Марјан кој јаде гомна за пијаници, комшии, глупи луѓе (овде не знам како не се навредивте вие обожавателите ко ви го пикна на многу директен начин), па за луѓе што слушаат ваква, таква музика, го извеличивте до немај каде... Се прашувам од кога македонскиот народ стана толку самокритичен што на секое вели "leleeee brate se pronajdov vo videoto, pozz marjan care!!!" Најди ми еден клип на Марјан во кој не јаде гомна и тогаш ќе се повлечам од дискусијава. :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom