Мартин Протуѓер?

Член од
1 февруари 2007
Мислења
92
Поени од реакции
9
I vancevtodor ... odgovori mi ti ovie LOGICNI PRASANJA

kako ti znaaes za toa a Grujo ne znae ? ( ova so Kerim )

Ako znae Grujo ke drzi li komunjar na takvo VAZNO mesto ???

Ima toa logika ???

Vrne sneg vo avgust ???

I dali e Grujo glup i naiven pa nema veze ke drzi komunjarsko dete na takva funkcija ??

Te molam zadrzi se na prasanjeto vrne sneg vo avgust :smir:
Винстон бе
оф леле
ај ти одговори
од кај ти секогаш
знаеш се
и сите за
тебе се бугараши
а четниците
ги правиш наши

оф леле
леле оф
хаику е
оф леле

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
I vancevtodor ... odgovori mi ti ovie LOGICNI PRASANJA

kako ti znaaes za toa a Grujo ne znae ? ( ova so Kerim )

Ako znae Grujo ke drzi li komunjar na takvo VAZNO mesto ???

Ima toa logika ???

Vrne sneg vo avgust ???

I dali e Grujo glup i naiven pa nema veze ke drzi komunjarsko dete na takva funkcija ??

Te molam zadrzi se na prasanjeto vrne sneg vo avgust :smir:
Комуњар ама ѕидар:smir:

N

n/a

Гостин
Абе Зевсус бе
ти стварно хаику
поет изгледа си

Пост во стих
стих во низа
ем навиваш за
промена на име
ем сега демек
патриотска совест те
гриза.

Гриза, хаику рапери
во криза.
Хахаха... :smir:
Јас сум доктор по струка друже...
и знам дека напредна гангрена...
со ампутација се лечи.

А проќерданото... си е проќердано.
Нема назад.
Може едино некоја протеза да си купиш.
:toe:
Ефтини са... :baeh:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мала дигресија, ако може.

Ивица Боцевски, шеф на кабинет на Минчев, кога Минчев беше вицепремиер во владата на Бучко, а претходно интернист во амбасадата на Македонија во Вашингтон, кај пуленката на дедо Ќирило едноокио, цвеќарката, па потоа кај Димитров.

Значи, кај Минчев во владата на Бучко шеф на кабинет, потоа портпарол на владата на Гвујо, за на крај да стане вицепремиер за евроинтеграции во старо-новата влада на Гвујо!

Е сега, ако ова не е комуњарска инфилтрација при две очи, не знам....или е местенка...или исплаќање на дел од долгот кој го има Гвујо кон Б.Ц. за премиерството?

За оние кои не се сеќаваат има објективна вистина во шпекулацијата дека е договор меѓу Бране и Колјо Гвуев - за нати го дај ми го т.е ја тебе премиер, ти мне претседател и ако случајно ме нема од сцена т.е. моите малку ме заборават да ме вратиш во политички фокус.

Е сега...да се навратиме...дојче штудентот Протуѓер(ов) од кај Керим кој е дете на коминтерната и комунимот кој не лажеше дека Америка и Енглеска биќе земља пролетерка, а кој стана амбасадор во комуњарско, па министер преку Гуштеров во владата на Љубче, па пак амбасадор, па директор на Вац, за на крај повторно да стане некојси како Прецедник на Генерално собраЊе на ООН предложен од Гвујо...ако ставиме равенство, доаѓаме до пуленот Протуѓер(ов) кој обучен од Керим во Немачнко, стануе шеф кабинета на Гвујо??? до кој научен заклучок ќе дојдеме???

Освен заклучокот дека на Македонија одамна и треба политичар со ум како Арбен Џафери, може да се изведе научни закључак дека е нешто мноооогу труло во земјата клета наречена Македонија!

Чекам партиско-пицопевачки коментари!
Повелелееееее!

Член од
1 февруари 2007
Мислења
92
Поени од реакции
9
Хахаха... :smir:
Јас сум доктор по струка друже...
и знам дека напредна гангрена...
со ампутација се лечи.

А проќерданото... си е проќердано.
Нема назад.
Може едино некоја протеза да си купиш.
:toe:
Ефтини са... :baeh:
Абе докторе сети се
на Хипокрит нек ти текнит
немој, не е убо
вештачки гангрена
да му прајш на човеко
само колку пари
за ампутација да
му земиш.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Чекам партиско-пицопевачки коментари!
Повелелееееее!
Абе опцуј еднаш, ќе те разберат. Вака само ќе те прескокнат :) бодеш очи.
Пљукни им по партија, ќе видиш.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Е сега...да се навратиме...дојче штудентот Протуѓер(ов) од кај Керим кој е дете на коминтерната и комунимот кој не лажеше дека Америка и Енглеска биќе земља пролетерка, а кој стана амбасадор во комуњарско, па министер преку Гуштеров во владата на Љубче, па пак амбасадор, па директор на Вац, за на крај повторно да стане некојси како Прецедник на Генерално собраЊе на ООН предложен од Гвујо...ако ставиме равенство, доаѓаме до пуленот Протуѓер(ов) кој обучен од Керим во Немачнко, стануе шеф кабинета на Гвујо??? до кој научен заклучок ќе дојдеме???

!
Па многу убаво поставено равенство, само тебе нема зашо да те плукат, не си го ставил ниту Протоѓер ниту Керим таму кај што се.

N

n/a

Гостин
Абе докторе сети се
на Хипокрит нек ти текнит
немој, не е убо
вештачки гангрена
да му прајш на човеко
само колку пари
за ампутација да
му земиш.
У напредна фаза на гангрена доаѓа до интоксикација на крвта и сепса.
Која што може да предизвика ситуација во која што покрај висока температура (џиишш) пациентот да стане и апсолутно нереален за ситуацијата во која што се наоѓа.
Тогаш,се со цел за да му се спаси животот,согласност за ампутација се бара од неговите најблиски или доколку такви нема,единствено со потпис при цела одговорност на докторот. :wink:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
92
Поени од реакции
9
У напредна фаза на гангрена доаѓа до интоксикација на крвта и сепса.
Која што може да предизвика ситуација во која што покрај висока температура (џиишш) пациентот да стане и апсолутно нереален за ситуацијата во која што се наоѓа.
Тогаш,се со цел за да му се спаси животот,согласност за ампутација се бара од неговите најблиски или доколку такви нема,единствено со потпис при цела одговорност на докторот. :wink:
Знам, не треба да си доктор во време на Википедија и интермец за да знаеш работи од општа култура. Ама секој знае дека има доктори што вештачки предизвикуваат кризни ситуации, од ним познати побуди, најчесто материјални.

Наравоучение: јебеш докторска одговорност инспирирана од виски и евриќи.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Зевс и Интересно, ајде за хирургија на друго место, ОК.

Симболизмот е в ред, до одредена мера.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
E sea ovoj Garfild me zbuni... ova e mnogu zapletkano...

ispaga i VMRO i SDSM se dogovaraat megu sebe ...
i demek se mrzat ... a nie gledame pretstava ? :toe:

Ne mozam da Ve pofakam koj civ e vishe , koj za kogo igra , koj civ spiun e... :toe:

Ne ne mene mi e pologicki deka e radi dedomu :tv:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Србине, разбери дека во Македонија нема опозициски партии, нема левица или десница. Има само навидум борба за фотеља.
Има театар. Лош.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Србине, разбери дека во Македонија нема опозициски партии, нема левица или десница. Има само навидум борба за фотеља.
Има театар. Лош.
Немој Гаро братко... Mickey ќе те чуе :)

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.405
Поени од реакции
590
Ај да ве "дефокусирам" малку од темава :helou:
Поздрав до "аналитичариве" на форумов , и до опозицијата која јасно и гласно си го кажа ставот околу промената на името . Па сега ќе бараат маани онаму каде што ги нема . Уствари тие се тие кои се обидуваат да не дефокусираат од вистинскиот проблем со вакви теми околу нечие потекло .
П.С Ќе заборавев на поздравот :
http://http://www.youtube.com/watch?v=zO5eh0FRRO4

Kajgana Shop

На врв Bottom