ForFokSake
The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 429
- Поени од реакции
- 0
абе не ми се верува од питање да има створено нешто.да собере некој динар.тие ке и стигнат да преЖивее а не да си праи луксузи
Еј јас од Охрид ја знам...vodkamixx напиша:Пеце, Менде и уште некои имиња, се типични битолски имиња.
On Topic:
Не сум ја сретнал никад оваа бабава. А по цели денови сум по чаршијата битолска, коа сум у Битола.![]()
Site gi znae...do eden!P.Overdrive напиша:Уште е жива? Памтам како мал ја имам сретнато со баба ми неколку пати, секогаш и` даваше по една десетка. Последниот пат беше пред 5-6 години, уште ме памтеше.. "внуко на Менде Шефо"![]()
Вториот стан и е во Битола па зато еден ден е во Струга,еден ден е во Охрид,третиот ден е во Битола па така секој ден е во различен град и е редовен посетител на сите панаџури во кој да било македонски град.Па така ги купила своите 2 стана.ZIKS напиша:lol, алал да и' е, исто има и овде една таква, зема социјална помош, пита и има 2 стана, едниот во Охрид, другиот во Битола или Прилеп ( незнам точно кај беше ) и секаде каде што има панѓури, и такво нешто, таа е прва да пита. lol![]()