- Член од
- 5 април 2010
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
како да ги поправам малите вдлабнатинки од удари на врати а да не е префарбување
Мислиш гребатинки? Кај што фали боја? Или баш онака, вдлабнато?како да ги поправам малите вдлабнатинки од удари на врати а да не е префарбување
не фали боја само мали вдлабнатинки,и дека е црна бојата се познаваат многу.не знам дали да го вадам тапацирот па со прст од внатре
![]()
http://www.scionlife.com/forums/showthread.php?t=165762
Уф да сте живи ми ја погодивте темата...Некни видов некој дали со браник или нога...ваква вдлабнатина ми направи на долната половина на задната лева врата. Нема никакво оштетување на бојата, само е оваа вдлабнатината направена, и малце е извиткан лимот. Вреди да се отвара тапацирот за да се поправи ова? Уште е нова колава, душа ме боли кога ќе видам :nesvest:
Абе потражите по некои мајстори....гарант има со Вакум.бев во сервисот џерси,ми рекоа дека нема чаре туку само префарбување.ај ке прошетам по другиве ако имаш некој познат што работи тоа препорачај.и мене ми е нова колата едвај две години и многу ми грди
Уште да имаше некој што знае тоа да го прави во Македонија... ќе немаше ко нас.лелее ова со линиите е јака работа, искрајно првпат гледам и доста е точно.
Ете тоа е со вакум.....ај па да ни кажеш како си прошол,се надевам ке среди па и ние да одиме
Не заебавај :helou:Ете тоа е со вакум.....![]()