Малите вдлабнатинки од удари на врати

Член од
5 април 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
како да ги поправам малите вдлабнатинки од удари на врати а да не е префарбување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
како да ги поправам малите вдлабнатинки од удари на врати а да не е префарбување
Мислиш гребатинки? Кај што фали боја? Или баш онака, вдлабнато?

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
ako e samo vdlabnato (nabieno) ke go ispravis so drvo i cekan
ako imas od druga boja na tvojata boja tragi so polir pasta ili nitro razreduvac ispaga:smir:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
не фали боја само мали вдлабнатинки,и дека е црна бојата се познаваат многу.не знам дали да го вадам тапацирот па со прст од внатре

http://www.scionlife.com/forums/showthread.php?t=165762

Најди некој мајстор со вакум што работи, обично тоа се Авто Лакер-ите.

Има вакум пумпа се решава тоа брзо, само шо не знам дека има!

T

The Blob

Гостин
Уф да сте живи ми ја погодивте темата...Некни видов некој дали со браник или нога...ваква вдлабнатина ми направи на долната половина на задната лева врата. Нема никакво оштетување на бојата, само е оваа вдлабнатината направена, и малце е извиткан лимот. Вреди да се отвара тапацирот за да се поправи ова? Уште е нова колава, душа ме боли кога ќе видам :nesvest:

Член од
5 април 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
бев во сервисот џерси,ми рекоа дека нема чаре туку само префарбување.ај ке прошетам по другиве ако имаш некој познат што работи тоа препорачај.и мене ми е нова колата едвај две години и многу ми грди

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Уф да сте живи ми ја погодивте темата...Некни видов некој дали со браник или нога...ваква вдлабнатина ми направи на долната половина на задната лева врата. Нема никакво оштетување на бојата, само е оваа вдлабнатината направена, и малце е извиткан лимот. Вреди да се отвара тапацирот за да се поправи ова? Уште е нова колава, душа ме боли кога ќе видам :nesvest:
бев во сервисот џерси,ми рекоа дека нема чаре туку само префарбување.ај ке прошетам по другиве ако имаш некој познат што работи тоа препорачај.и мене ми е нова колата едвај две години и многу ми грди
Абе потражите по некои мајстори....гарант има со Вакум.

Ако дознаам ја нешто ке пишам!:smir:

Член од
5 април 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
aj ako mozes da najdes epten ti fala.prasuvav i nekoi drugi ama izgleda ne im se raboti

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
Има еден во Кочани. И јас ке одам кај него да ми извлече една предната врата една вдлабнатина

Член од
5 април 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
ај па да ни кажеш како си прошол,се надевам ке среди па и ние да одиме

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
лелее ова со линиите е јака работа, искрајно првпат гледам и доста е точно.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
лелее ова со линиите е јака работа, искрајно првпат гледам и доста е точно.
Уште да имаше некој што знае тоа да го прави во Македонија... ќе немаше ко нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom