V
Viktoranius
Гостин
ЕДЕН Е ЈОЦО !
Мене лично не ми пречЕ, ме заболе таквото колку имаш, само постот што ти го цитирав ми кажува дека.....ај уствари си знаеш.Ако сакаш да знаеш имам 17 години прече ли ти нешто?
Па да не си за мене?!? 17 години нема финале?!? Вот д Фак. Дали титулите те тераат да навиваш за некој тим. Навиваш само кога имате конкурентен тим, затоа ни е срање навивачкава сцена и не само таа. Посетеност во салата имавте 300 кога не бевте конкуренти, не ни знаевте кој игра во вашите клубови, така да немој многу многу да мрсиш муда за глупости. Навивам јас за Мзт Скопје имал титула или не, имал конкурентен тим или не. За тебе сум људина, човек и пол, човек со срце, човек што знае да сака со срце, титулите не ја покажуваат љубовта на некој кон својот тим, љубовта се покажува кога тимот ти е слаб, лесно е да навиваш кога тимот е јак, ела да те видам навивај кога ти е слаб, или тогаш ке си гледаш НБА на телевизија. Многу јасно, ве знам сите како дишете, така да ПСТ. ЈАСНО????Абе саа ако има нешто против нека се изјасне.. знам как е да немаш тим шо 17 години нема финале а не па титула.Нејкам да се карам со никој и не ме задевај .. каков сум таков сум .. за мене сум си.. разбра?
Не викав за навивачте, туку за тимовите и нивното залагање во овие натпревариАаа нем да се замараат, абе како што сме искрани оклу потеклото на античките македонци ќе видиш што ќе биде во солун, а и овде ако дојдат нивни навијачи
Ак незнааш одаах и порано на кошарка и ка не беше конкурентен тимо за титула.одаах на поло трејд ,имаше тогај амбиции за титулата имаше 3 американци,еден бугарин,овој нури,јане петроски и др наши играчи. Исто така одев и на неметали огражден кога играше да гледам. да не набројувам играчи од таму.Едноставно ги пратам сите случувања освен ракометот.ЈАСНО?!
Да бе да ... Така е тоа ... Ај дај ми ти на мене 170 000 денара ?SRAMOTA...............ako ova lici na kosarka, a posebno na finale...bravo treba za dvete sali i klubovite kazni so drugpat nema da im tekne da napravi nekoj vakvo nesto, ako uste im davaat kazni sto moze i obicen covek da gi plati nisto, prikaznata ke prodolzi..................i dzabe sto ovaa godina e najjako prvenstvoto vo poslednive 10 godini koa senka mu stavvaat sekoe kolo vakvi problemi, coek da nemoze da odi da gleda kosarka.....treba majmuni so se dert i frlaat sisinja i zapalki na teren
На МЗТ, Марјан Лазовски, после беше Перо... ка се презвикуваше не ми текнува, па тама реди ги пожарникаре, билетаре... ):nerv: Не флезеее Зомимак у супер лига :nerv:
И јас исто така ги гледав Поло Трејд и Неметали ... А пред неколку дена гледав слика од Неметали Огражден и на сликата незнам дали беше Емил на Фени тренеро или тај на МЗТ тренеро ... Професоро ми го покажа ама не ми текнува кој е?
вака кога ве слушам сите сте иделе и тогаш, а тогаш во финале со Работнички имаше посетеност од едвај 300 души и тоа кога ке дојдеа Сити Парк Бојс. А тоа кој играл, може си ги гледал на телевизија или си слушал постарите. Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбо ни никој, играчи кои ставиле трага во Струмица. Молим те, лажи други, мене неможеш да ме лажеш, ЈАСНО?Ак незнааш одаах и порано на кошарка и ка не беше конкурентен тимо за титула.одаах на поло трејд ,имаше тогај амбиции за титулата имаше 3 американци,еден бугарин,овој нури,јане петроски и др наши играчи. Исто така одев и на неметали огражден кога играше да гледам. да не набројувам играчи од таму.Едноставно ги пратам сите случувања освен ракометот.ЈАСНО?!