Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Тии збогатии се! Којзнаа едвај чекат пак да има инциденти пак да земат 100.000 :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе саа ако има нешто против нека се изјасне.. знам как е да немаш тим шо 17 години нема финале а не па титула.Нејкам да се карам со никој и не ме задевај .. каков сум таков сум .. за мене сум си.. разбра?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ако сакаш да знаеш имам 17 години прече ли ти нешто?
Мене лично не ми пречЕ, ме заболе таквото колку имаш, само постот што ти го цитирав ми кажува дека.....ај уствари си знаеш.

Абе саа ако има нешто против нека се изјасне.. знам как е да немаш тим шо 17 години нема финале а не па титула.Нејкам да се карам со никој и не ме задевај .. каков сум таков сум .. за мене сум си.. разбра?
Па да не си за мене?!? 17 години нема финале?!? Вот д Фак. Дали титулите те тераат да навиваш за некој тим. Навиваш само кога имате конкурентен тим, затоа ни е срање навивачкава сцена и не само таа. Посетеност во салата имавте 300 кога не бевте конкуренти, не ни знаевте кој игра во вашите клубови, така да немој многу многу да мрсиш муда за глупости. Навивам јас за Мзт Скопје имал титула или не, имал конкурентен тим или не. За тебе сум људина, човек и пол, човек со срце, човек што знае да сака со срце, титулите не ја покажуваат љубовта на некој кон својот тим, љубовта се покажува кога тимот ти е слаб, лесно е да навиваш кога тимот е јак, ела да те видам навивај кога ти е слаб, или тогаш ке си гледаш НБА на телевизија. Многу јасно, ве знам сите како дишете, така да ПСТ. ЈАСНО????
Ааа нем да се замараат, абе како што сме искрани оклу потеклото на античките македонци ќе видиш што ќе биде во солун, а и овде ако дојдат нивни навијачи
Не викав за навивачте, туку за тимовите и нивното залагање во овие натпревари

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Арно му кажа Радикал..Шо навиваш за Струмица оти освои титула ли ако не освооше немаше ли да навиваш....Инче јас ка одаах да ги гледам огражден ка беше без пари картата оти никој не одаше хехеххе имаше 30 души у саалта.....Не ми беше важно дали ќе освоот титула или не ми беше важно да гледам кошарка.....

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ак незнааш одаах и порано на кошарка и ка не беше конкурентен тимо за титула.одаах на поло трејд ,имаше тогај амбиции за титулата имаше 3 американци,еден бугарин,овој нури,јане петроски и др наши играчи. Исто така одев и на неметали огражден кога играше да гледам. да не набројувам играчи од таму.Едноставно ги пратам сите случувања освен ракометот.ЈАСНО?!

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Ак незнааш одаах и порано на кошарка и ка не беше конкурентен тимо за титула.одаах на поло трејд ,имаше тогај амбиции за титулата имаше 3 американци,еден бугарин,овој нури,јане петроски и др наши играчи. Исто така одев и на неметали огражден кога играше да гледам. да не набројувам играчи од таму.Едноставно ги пратам сите случувања освен ракометот.ЈАСНО?!

:nerv: Не флезеее Зомимак у супер лига :nerv:

И јас исто така ги гледав Поло Трејд и Неметали ... А пред неколку дена гледав слика од Неметали Огражден и на сликата незнам дали беше Емил на Фени тренеро или тај на МЗТ тренеро ... Професоро ми го покажа ама не ми текнува кој е?

The_Dzo

FIELD MARSHAL
Член од
3 февруари 2007
Мислења
256
Поени од реакции
2
SRAMOTA...............ako ova lici na kosarka, a posebno na finale...bravo treba za dvete sali i klubovite kazni so drugpat nema da im tekne da napravi nekoj vakvo nesto, ako uste im davaat kazni sto moze i obicen covek da gi plati nisto, prikaznata ke prodolzi..................i dzabe sto ovaa godina e najjako prvenstvoto vo poslednive 10 godini koa senka mu stavvaat sekoe kolo vakvi problemi, coek da nemoze da odi da gleda kosarka.....treba majmuni so se dert i frlaat sisinja i zapalki na teren

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
SRAMOTA...............ako ova lici na kosarka, a posebno na finale...bravo treba za dvete sali i klubovite kazni so drugpat nema da im tekne da napravi nekoj vakvo nesto, ako uste im davaat kazni sto moze i obicen covek da gi plati nisto, prikaznata ke prodolzi..................i dzabe sto ovaa godina e najjako prvenstvoto vo poslednive 10 godini koa senka mu stavvaat sekoe kolo vakvi problemi, coek da nemoze da odi da gleda kosarka.....treba majmuni so se dert i frlaat sisinja i zapalki na teren
Да бе да ... Така е тоа ... Ај дај ми ти на мене 170 000 денара ?

Тава не е НБА !

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Прават такви работи шо никој ги нејке ама плакат ного високи казни за тва. Мислаш така лесно се дават 200 000 илади денара?

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
:nerv: Не флезеее Зомимак у супер лига :nerv:

И јас исто така ги гледав Поло Трејд и Неметали ... А пред неколку дена гледав слика од Неметали Огражден и на сликата незнам дали беше Емил на Фени тренеро или тај на МЗТ тренеро ... Професоро ми го покажа ама не ми текнува кој е?
На МЗТ, Марјан Лазовски, после беше Перо... ка се презвикуваше не ми текнува, па тама реди ги пожарникаре, билетаре... :))

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
05.06.2008 :: Познати официјалните лица за мајсторката

Денес во просториите на КФМ беа извлечени судиите и делегатот на последниот шести натпревар од финалната серија “подобар од седум“ помеѓу Струмица 2005 и Фени Индустри.

Судии на натпреварот се Марјан Мицевски, Петар Денковски и Игор Митровски, а делегат е Владимир Макревски.

Натпреварот се игра на 7 јуни (сабота), во струмичката сала “Парк“, со почеток во 19 часот.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А овој стариот шо судеше во струмица да не знае некој как се презива?

V

Viktoranius

Гостин
Хехе, а што се 200.000 денари за клубови со пола милион евра буџет ?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
вака кога ве слушам сите сте иделе и тогаш, а тогаш во финале со Работнички имаше посетеност од едвај 300 души и тоа кога ке дојдеа Сити Парк Бојс. А тоа кој играл, може си ги гледал на телевизија или си слушал постарите. Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбо ни никој, играчи кои ставиле трага во Струмица. Молим те, лажи други, мене неможеш да ме лажеш, ЈАСНО?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom