Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
aj ako moze da kazete za tie sto ne ja gledaa utakmicata, me interesira sto tolku provociral Brown? P.S. poso sea gi citav postovite kako od siguren sampion, uspea Feni da izgubi 1 razlika?????
Brown nis ne provocirase samo koga ovie primiivcite pocnaa da mavaat so sisinja toj se ispovrte so basketot po publikata

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.216
Поени од реакции
1.014
Brown nis ne provocirase samo koga ovie primiivcite pocnaa da mavaat so sisinja toj se ispovrte so basketot po publikata
epa druze Brown go zadrza na tasovski za nogata vo kontra na Strumica potoa tasovski mu ja odzeme topkata na Brown i sudijata dosudi licna i normalna reakcija posle takvo sudenje spoletaa sisinja od publikata

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
epa druze Brown go zadrza na tasovski za nogata vo kontra na Strumica potoa tasovski mu ja odzeme topkata na Brown i sudijata dosudi licna i normalna reakcija posle takvo sudenje spoletaa sisinja od publikata
Мале ко почнаа да маат сите шишина си помислих саа сите ќе слегнеме доле ќе ги згаземе голема ќе стане :vozbud::vozbud: ама тии летнаа мо га :pos:

V

Viktoranius

Гостин
Вечерва се лудува, се пие и се лумпуваааа, еве идат АЈДУЦИ од струмички УЛИЦИИ !!

Ајдуците уште останаа да слават, ама на мене веќе главата ми паѓаше и дојдех си. ПОЗДРАВ СТРУМИЦО САКАМ ТЕ !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.998
Поени од реакции
51.169
Не га гледа другарче ке га гледам нареднта само да видам как звуче тава :) :) :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не га гледа другарче ке га гледам нареднта само да видам как звуче тава :) :) :)
Не имитираш добро струмички дијалект:) пс стварно ного јака утакмица не требало да га пропуштеш :) позз

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.998
Поени од реакции
51.169
Не имитираш добро струмички дијалект:) пс стварно ного јака утакмица не требало да га пропуштеш :) позз
знам знам али не можам моментално учам Кумановски и Охридски и многу ке ми се фатат 3 јазика :):):)

Ке ја глеам последна е мора да се гледа,мада изглеа последнава ви ја пуштиле за да ја земат дома натенане со славја и бесови,а да им се плесне од нос тоа курчење е скоро немогуче

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Da da.Torlacive igraa pikado.Centarot bese brown,polu centar gurov,dvaeska sudiite,devetnaeska amir itaka natamu.Imaa okolu po slobodna procenka 150 strelki

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
АВГАНИСТАН на мало беше у струмички парк
еј пејо глупердо стара како може да помислиш оти ни ја пуштиле утакмицата кога амир и компанија скокаа како мали дечиња кога фени го презеде водството, а се виде и по судењето оти многу сакаа да си ја обезбедат титулата уште вечерва, бидејќи и они се свесни оти не победуваат трипати на среќа во јасмин

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
АВГАНИСТАН на мало беше у струмички парк
еј пејо глупердо стара како може да помислиш оти ни ја пуштиле утакмицата кога амир и компанија скокаа како мали дечиња кога фени го презеде водството, а се виде и по судењето оти многу сакаа да си ја обезбедат титулата уште вечерва, бидејќи и они се свесни оти не победуваат трипати на среќа во јасмин
Баш беше на среќа минатиот пат во Јасмин.

До прекинот сакаа да ја земат тука, ама после прекинот мислам дека одлучија да си ја земат во Кавадарци, стравувајќи да не се повтори тоа. Ако е ова вистина, тек во Кавадарци ке видите што е субјективно судење. Ма да после прекинот, судиите сами ке судат против Струмица за да не дозволат мајсторка и да нема поголеми инциденти (верувај ова е 100% проверено, на наша кожа) Ако се одлучиле да ви ја пуштат намерно, колку само сакам да се сврти топката, да ви фати шут и да ги победите сред Кавадарци, највеќе што мрзам е такви педерски работи во спортот. Биди маж, биди голем до крај и крени го пехарот далеку од дома...дома секој може да слави, слави на гости ако можеш.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
АБе какво пуштење после прекинот они почнаа да се подготвуват да слават водаа 6 разлика на 2 минути до крајо .. амир стана се облечува чека крајо и да славе..ама тва е струмица тука титула нема славене!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom