А
Ајсшутер
Гостин
Иако немам положено а и уште бајги ќе почекам имам кренато околу 100 -/+ со Nissan Sunny.
Која ти е таа 107 што иде 170 жити се ???200 km/h
so yugo 180km/h so fiko 850 skoro 130 km/h so motor 14o km/h i toa so piago 250cc so civic 200km/h, so puma 190 km/h so 107 pegueot 170km/h;-))
Пуштив срце ја притиснав 150 на автопат за Ск пред 2/3 дена. Ама за ептен кратко, и ми се чини дека над таа брзина некако несигурна ќе биди (или така ми се чини),иако пиши максимална дека е некаде 170Сејм хијр... Ми е страв бе, и некако неудобно, несигурно се чувствуам над 150, незнам зошто.
Фиестата ми е 2008 (постариот модел, не овој сега што излегува), 1.4 бензинец со 80 коња. Во опремата имам 15 инчни алуминиумски со 195/50 гуми. не е нестабилна на 140/150,далеку од то,ама во право си,реагира и на мало движење на волан,а и ми е потребно ептен повеќе концентрација. а на 100-110 посигурно се осеќам, можам и убо муабет да прам и слично. ама најлезет ми е после плетварот, накај црна река тоа рамното со 80 некаде.абе остај што ми е најкомотно онака,мозокот на пасење :pos2: туку и најмалку така ми трошиШо возило? Јас имам забележано, дека мојата Фиеста е лоша над 140... мало движење на волан баеги реагира. Некако 110-120 е најсигурно
И јас го имам тој модел само мојата е со 3 врати (постегната шасија) и 1.3 мотор, на рамно 155-6 нејќеше повеќе на удолница 180 и идеше уште ама немав пат (патарина дојде ), но стабилна ми се виде доста. Воланот да, осетлив е препремногу, само забележав на одредени места дали ветар дуваше или аеродинамиката е слаба на 160 почна да се ниша (како кога ќе ти помине голем шлепер) но на одредени места само (два-три пати, чаре по мене да се спушти неколку сантими). Потрошњата беше солидна (струга -скопје) и назад па и градска по скопјето ме фати 1000-1200 денариФиестата ми е 2008 (постариот модел, не овој сега што излегува), 1.4 бензинец со 80 коња. Во опремата имам 15 инчни алуминиумски со 195/50 гуми. не е нестабилна на 140/150,далеку од то,ама во право си,реагира и на мало движење на волан,а и ми е потребно ептен повеќе концентрација. а на 100-110 посигурно се осеќам, можам и убо муабет да прам и слично. ама најлезет ми е после плетварот, накај црна река тоа рамното со 80 некаде.абе остај што ми е најкомотно онака,мозокот на пасење :pos2: туку и најмалку така ми троши