тоа со АЛбанците е нешто не видена работа.Albancite rokaat na zapad se drzat pomagaat site nie obratno se
Не може да се замисли.
Абе СИТЕ сите сите, до еден, ке се вработи - газда еден добар да ти препорачам, оп работа за друг албанец. Во една фирма ќе се испобутаа еден куп.
Стан, не само пријатели, познаници, познава некој друг Албанец, или пријател на пријател на братучедот, ајде додји во стан на запад, спи на тросед, и барај работа месец два колку треба, гратис.
Исто и пари зајмат, кога ќе имаш ќе вратиш.
И со женските исто. Некоја Албанка, ке влезе во друштво западно, и одма на западните другарки, ајде да ви местам дечко (албанец).
И самите Албанци, ке излезат, она wing man, втор човек пријател што е многу битен да ја намести работата за бркање женски. И шуто и сакато буквално се ќе згрижат и помогнат.
Ова не еден два примери, СИТЕ до еден, милион пати имам видено пред мене.
Јас имам пробувано слично да правам. Секој пат нож у грб од нашиве. Редовно. Ќе те искористи кога има потреба, никаде го нема кога ти имаш потреба. И тоа ај и може да се свати.. Ама ИСТИОТ не само што нема да ти помогне туку гледа да те ЗАЕБЕ! Тој истиот ти се сити во маката! ... е тоа не можам да го разберам. За женски па да не збориме, очите ќе си ги извадат, какво бркање женски нема шанси.
Последно уредено: