Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 44.895
- Поени од реакции
- 83.085
Добро, кој е твојот предлог за обединување?itar pejo напиша:e Dimce da izvinis ama taka ne moze:nenene:
На Милошевиќ рецептот ли?
Добро, кој е твојот предлог за обединување?itar pejo напиша:e Dimce da izvinis ama taka ne moze:nenene:
Така баце Пејо.itar pejo напиша:epa ajde nek se ugode sega samo falat uste 2 dela i mene da me stavat general da bidam i brakja ke ja naredime pak do Indija:salut:
Е, случва се, особено когато е написано на друг език. ште ме извините, че пиша на б'лгарски - не го правја, за да ви дразнја или заштото не признавам македонците и езика им като посебни, а заштото не с'м сигурен дали пиша правилно на македонски и дали нјама да употребја нјакоја дума погрешно. Виждам, че и така ме разбирате много добре (с малки изклјученија). Поздрави. Извинете за офтопика. ftopic:itar pejo напиша:Ne se furajte be se salev bree ke me utepate
Dobar e predlogot na Dimce samo pogresno go svativ
е, ако не нема граница между Струмица и Петрич, онија от Струмица ште разберат, че в Петрич хората са б'лгари, а не македонци..Тија от Петрич са најасно с положението в Струмица и си знајат, че там за б'лгари се считат много малко хора..Струмикс напиша:Обединување во смисла на една зона без граници, каде луѓе ќе можат слободно во секое време да патуваат со еден вид културно обединување помеѓу народот, е тоа е веќе сосем остварливо.
За ова имаш една червена!:pos2:Гагаузов напиша:е, ако не нема граница между Струмица и Петрич, онија от Струмица ште разберат, че в Петрич хората са б'лгари, а не македонци..Тија от Петрич са најасно с положението в Струмица и си знајат, че там за б'лгари се считат много малко хора..
А иначе нема етническа и лигнвистична граница, и отсам, и оттам хората са си с'штите
Конечно да се согласам со тебе на некоја тема,само што ќе одам во Пиринска Македонија,Егејска Македонија...Dimo BG напиша:Представете си Голема Европа с Република Македонија в с'става си. Тогава ште можете свободно да ходите при роднините си, било в Б'лгарија, било в Г'рција, а зашто не и в Албанија и С'рбија. Разберете, че това е единственијат начин да се обедини един народ в днешно време и всјакак'в вид шовиниз'м тук е неуместен!
Поддр'жка около 800 гласа на локалните избори през 1999 г, и пак толкова на на парламентарните през 2001 /с независим кандидат от Сандански/Птичји Грип напиша:Е сеа значи сваќаш колку е важно да се признае една партија што има поддршка од Македонците во Пиринска Македонија исто како што имаа во Мала Преспа.
Ијааа? Демек...Гагаузов напиша:е, ако не нема граница между Струмица и Петрич, онија от Струмица ште разберат, че в Петрич хората са б'лгари, а не македонци..Тија от Петрич са најасно с положението в Струмица и си знајат, че там за б'лгари се считат много малко хора..
А иначе нема етническа и лигнвистична граница, и отсам, и оттам хората са си с'штите
Sta ima da placem ovo odma se vidi deka je falsifikat. Macedonia, severni deo su srbi a ovo ostalo prliavi tuta bugarcinia i siptare. Vidim puno zajebancij na ovoj forum.Garfield напиша:Tatarlaaano kleta i spamerska:
read it and weep
I nazad na temata!
После ке плачете ко пич*и "никој не не сака", мрш џукело.sumadinac напиша:Sta ima da placem ovo odma se vidi deka je falsifikat. Macedonia, severni deo su srbi a ovo ostalo prliavi tuta bugarcinia i siptare. Vidim puno zajebancij na ovoj forum.