- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 1.424
- Поени од реакции
- 789
Не испаѓаат коа се палат цркви, манатири, кога се напаѓаат македонци туку сега испаѓаат од вакви луѓе ми е срам да се кажам дека сум македонец, клошари !За кеш , им ебам тоа ѓубрињата ...
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
Не испаѓаат коа се палат цркви, манатири, кога се напаѓаат македонци туку сега испаѓаат од вакви луѓе ми е срам да се кажам дека сум македонец, клошари !За кеш , им ебам тоа ѓубрињата ...
za zal samo ovaj e nacinot istata da si zamine !!!НЕ НА ВАКОВ НАЧИН.ТОЛКУ!
toa se dolzi na nasatata inertnost nikoj drug ne ni e krivНе испаѓаат коа се палат цркви, манатири, кога се напаѓаат македонци туку сега испаѓаат од вакви луѓе ми е срам да се кажам дека сум македонец, клошари !![]()
ако ти убиеш некој надвор од работа,дали твојот диектор треба да даде оставка????(не ја бранам министерката,ама ова нема врска со нејзе)Ај прекинете да ја правдате само затоа што се работи за Албанци во случајов! И да не е за ова, постојат други причини за кои требаше да си даде оставка. Ама гледам некои работи многу брзо се забораваат.![]()
Каква бруталност . . па да дозволи да го е.е ли на улица. . Истиот е државен орган . .треба да го почитуваат . . Не да си играат мајтап со негоne go vrtam muabetot temata e policiska brutalnost nametnata od ministerkata i nikoj drug !!!
konecno istata treba da snosi odgovornost
Еве го постот што треба....Не испаѓаат коа се палат цркви, манатири, кога се напаѓаат македонци туку сега испаѓаат од вакви луѓе ми е срам да се кажам дека сум македонец, клошари !![]()
Tреба ..ако е од ВМРО директорот..а ако не е ,посебно ако е белоглав,никако.ако ти убиеш некој надвор од работа,дали твојот диектор треба да даде оставка????(не ја бранам министерката,ама ова нема врска со нејзе)
Јас зборувам дека постојат доста јаки причини поради кои требаше да си даде оставка. Ако вие ги заборавивте јас не ги заборавив. И реков ако не за овој случај, постојат други за кои требаше да си даде оставка. Крај на приказната.ако ти убиеш некој надвор од работа,дали твојот диектор треба да даде оставка????(не ја бранам министерката,ама ова нема врска со нејзе)
Ако е белоглав и да сака не го пуштаат да си даде оставка, тогаш ќе има 24,9,0000009 % од Рамковниот и нема да биде исполнетTреба ..ако е од ВМРО директорот..а ако не е ,посебно ако е белоглав,никако.
Што треба ?Еве го постот што треба....
Овде разговараме за овој случај, а не за претходни случаеви... Едина причина поради која треба да даде некој оставка тоа е што не се справуваат палат цркви знамиња тоа само а и не е кривицата во МВР некој погоре, не остава, нас не ни е премиер груевски премиер е еден од Швицарска дојден.Ај прекинете да ја правдате само затоа што се работи за Албанци во случајов! И да не е за ова, постојат други причини за кои требаше да си даде оставка. Ама гледам некои работи многу брзо се забораваат.![]()
a toa sto nikoj ne odgovarase za toa sto makedoncite se tepaa na kale a toa !!!!Каква бруталност . . па да дозволи да го е.е ли на улица. . Истиот е државен орган . .треба да го почитуваат . . Не да си играат мајтап со него
a da gi osloboduvaat kecinjata i da ne odgovraat so koja zelena na ramena mislis !!!сега да бараш одговорност од министерката, тоа е исто како да му даваш лигимтет на хиениве да те тепаат во група каде ке стигнат,мислете малку со тие зелените што ги имате на рамена.