Македонците и Албанците заедно бараат оставка од Јанкулоска

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
За кеш , им ебам тоа ѓубрињата ...
Не испаѓаат коа се палат цркви, манатири, кога се напаѓаат македонци туку сега испаѓаат од вакви луѓе ми е срам да се кажам дека сум македонец, клошари ! :mad:

M

Moon Child

Гостин
Ај прекинете да ја правдате само затоа што се работи за Албанци во случајов! И да не е за ова, постојат други причини за кои требаше да си даде оставка. Ама гледам некои работи многу брзо се забораваат. :facepalm:

S

Shellshock nam67

Гостин
НЕ НА ВАКОВ НАЧИН.ТОЛКУ!
za zal samo ovaj e nacinot istata da si zamine !!!
toa e politika ne bila fer nikogas !!!
--- надополнето: 1 март 2012 во 19:05 ---
Не испаѓаат коа се палат цркви, манатири, кога се напаѓаат македонци туку сега испаѓаат од вакви луѓе ми е срам да се кажам дека сум македонец, клошари ! :mad:
toa se dolzi na nasatata inertnost nikoj drug ne ni e kriv

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ај прекинете да ја правдате само затоа што се работи за Албанци во случајов! И да не е за ова, постојат други причини за кои требаше да си даде оставка. Ама гледам некои работи многу брзо се забораваат. :facepalm:
ако ти убиеш некој надвор од работа,дали твојот диектор треба да даде оставка????(не ја бранам министерката,ама ова нема врска со нејзе)

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
ne go vrtam muabetot temata e policiska brutalnost nametnata od ministerkata i nikoj drug !!!
konecno istata treba da snosi odgovornost
Каква бруталност . . па да дозволи да го е.е ли на улица. . Истиот е државен орган . .треба да го почитуваат . . Не да си играат мајтап со него

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Еве го постот што треба....

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
ако ти убиеш некој надвор од работа,дали твојот диектор треба да даде оставка????(не ја бранам министерката,ама ова нема врска со нејзе)
Tреба ..ако е од ВМРО директорот..а ако не е ,посебно ако е белоглав,никако.

M

Moon Child

Гостин
Јас зборувам дека постојат доста јаки причини поради кои требаше да си даде оставка. Ако вие ги заборавивте јас не ги заборавив. И реков ако не за овој случај, постојат други за кои требаше да си даде оставка. Крај на приказната.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Tреба ..ако е од ВМРО директорот..а ако не е ,посебно ако е белоглав,никако.
Ако е белоглав и да сака не го пуштаат да си даде оставка, тогаш ќе има 24,9,0000009 % од Рамковниот и нема да биде исполнет :)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.908
Поени од реакции
726
Кој сака нека ме осуди ама за 85% од локалното население во западниот дел што мислат дека се локални шерифи,дека никој ништо не им може и дека со закани некој ке ги трпи-КУРШУМ ВО ГЛАВА.А патем и еве им причина за протести за "нерамноправност,малцинство,Македонците не се за соживот..."

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Процедурално, зошто две слични теми за истиов настан?

Министерката има дебело досие веќе за оставка, но не и за ова.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.393
сега да бараш одговорност од министерката, тоа е исто како да му даваш лигимтет на хиениве да те тепаат во група каде ке стигнат,мислете малку со тие зелените што ги имате на рамена.

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Овде разговараме за овој случај, а не за претходни случаеви... Едина причина поради која треба да даде некој оставка тоа е што не се справуваат палат цркви знамиња тоа само а и не е кривицата во МВР некој погоре, не остава, нас не ни е премиер груевски премиер е еден од Швицарска дојден.

S

Shellshock nam67

Гостин
Каква бруталност . . па да дозволи да го е.е ли на улица. . Истиот е државен орган . .треба да го почитуваат . . Не да си играат мајтап со него
a toa sto nikoj ne odgovarase za toa sto makedoncite se tepaa na kale a toa !!!!
koj snosi odgovornost !!!
toj so keceto gi osloboduvase a nasava ministerka so pravese nisto kako i sekogas !!!
i ovaa lingurka da sedi i ponataka vo MVR nema sansi !!!
--- надополнето: 1 март 2012 во 19:12 ---
сега да бараш одговорност од министерката, тоа е исто како да му даваш лигимтет на хиениве да те тепаат во група каде ке стигнат,мислете малку со тие зелените што ги имате на рамена.
a da gi osloboduvaat kecinjata i da ne odgovraat so koja zelena na ramena mislis !!!
da ti tepaat tvoj narod a da si sedis so skrsteni race kaj go ima toa be alo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom