Македонско фудбалско првенство

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Го гледам Вардар со Победа и можам да кажам дека судијава драпа мадиња :D Во неколку наврати, суди онака пристрасно, се прави на будала. Ама како и да е ме радува резултатов засега.
PRO Miravci e, se gleda od avion. Ne mu dade zolt karton na igracot na Miravci koga Pobeda otide na kontra ali sepak sekundi potoa ja izgubija topkata prileplcani no startot bese ocigleden i mnogu opasen za igracot na Pobeda.

Me iznenadi Pobeda, mnogu disiplinirano igraat, bar vo prvoto poluvreme.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Двајца навивачи влегле у соблекувална на Вардар да им одржат лекција.
Порано имаше повеќе глас од навивачите на сите екипи.
Играчите што глумеа курац и пол ќутеа како пички кога им се „пееше песна“.
Добро е што му текнало на некој да го направи тоа.
Минатата недела навивачите на Искра исто така потег за поздрав.
http://www.gol.mk/fudbal/golot-na-pobeda-gi-naluti-komitite-pa-na-poluvreme-vlegoa-vo-soblekuvalnata-na-vardar

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
Че речиш клуб сo истoријa,нaјтрoфеен,сo нaјмнoгу пaри,репрезентaтивци,нaјубaв стaдиoн и aмбиции.Стo гледaчи нa стaдиoн.Срaмoтa е бе.Еден Нoвaци збирa нaјмaлку пo 500-600 гледaчи

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.649
Поени од реакции
31.877
Башка среќата и Победа ја цапнаа што се повлекоа. Играј таму ко во прво, не глеш имаше мигови кога не знаеа кај тераат. Една контра и ајт у курац. Али то е, второто пичкарски го изиграа и им се врати ко бумеранг.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.461
Поени од реакции
11.996
bash mi se napravi keF sto go lapnaa nashite. Sekogas sum protiv vakvite glupi taktiki.Vodis 0-1 i vo odbrana site cekaj neka zavrsi.A pred dase povlecat dobro igraa i shansite za 1-1 bea ednakvi so shansite za 0-2....e arno ama povleci se i ili 0-1 ili 1-1 sekako im odgovara.Pickarski skros.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ми се напрае ќејф што го лапна Победа. Па до кога бе она легање на секои 2 минуте?? Разбирам еднаш или два пута, ама ова сељачково од македонскиов фудбал никако да се искорени. Буквално цело полувреме легаа, ете им го на крај, до гркљан.

Иначе ептен добар гол на Којашевиќ. Ама играва на Вардар, очај! Што побргу го избркаа Седло, тоа подобро. Ова е ист случај ко ЖРК и Индира.
Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.177
Поени од реакции
8.201
шо пичкарски море шо ви е прајте разлика помеѓу намерно повлеквање и тотална доминација на противникот :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.575
Поени од реакции
8.789
Arno so pogodi kojasevic inaku ke morase penal da sviri dalibor kurvata kumanovska jas vistina ne znam zosto igraat drugite ekipi ko se pred vreme se znaj da vi se plukanam i vo pari i vo pomos i vo ffm mvr i se e dzabe ko prvo kolo vo evropa ke go jadat od nekoj vodoinstalateri i pozarnikari od lihtestajn

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Член од
30 август 2012
Мислења
3.724
Поени од реакции
6.612
Zato se pomalku ljugeto gledat Makedonsko Prvenstvo.
Ovie Pobeda sigurno pola sat lezeja. Ne samo Pobeda i mnogu drugi mesto da odat na kontra da gi resat tie pagat na sekoj 2 minuti.
E zato gledaj nekoj fudbal od top 10 ligi tie lezenja se izumreni od pred 10 godini.
Jas da sum ke mu dam 20 minuti prodolzenie pa neka lezat.
Isto i Sileks so Pelister vo Bitola Pola Sat lezea na teren.
I raka na srce i Pelister na gosti nisto poaren ne e . Pa belki ke se menat tie raboti i ke igrat fudbal a ne da spijat po trevata.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Arno so pogodi kojasevic inaku ke morase penal da sviri dalibor kurvata kumanovska jas vistina ne znam zosto igraat drugite ekipi ko se pred vreme se znaj da vi se plukanam i vo pari i vo pomos i vo ffm mvr i se e dzabe ko prvo kolo vo evropa ke go jadat od nekoj vodoinstalateri i pozarnikari od lihtestajn

И кога сме го јаделе од некоја таква екипа жити се?[DOUBLEPOST=1477852841][/DOUBLEPOST]

И кога сме го јаделе од некоја таква екипа жити се?

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Врска немаше од местенка.Многу малерски пораз,поболен не можеше да биди,ама и мојве си го бараја со лежењето.Криво ми е за та шансата за 0-2, друг че беше сега муабето.Регуларна си беше победата на Вардар,реално требаше 5 мин. продолжение да има,ние вината кај нас треба да си ја бараме.Се на се интересна и максимално напната утакмица.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.724
Поени од реакции
6.612
Врска немаше од местенка.Многу малерски пораз,поболен не можеше да биди,ама и мојве си го бараја со лежењето.Криво ми е за та шансата за 0-2, друг че беше сега муабето.Регуларна си беше победата на Вардар,реално требаше 5 мин. продолжение да има,ние вината кај нас треба да си ја бараме.Се на се интересна и максимално напната утакмица.
Дoбрo бе немaте некoј зa нaпред брз прoдoрен шo Штерјoвски дo крaј сo Гешo игрa?.
Знaчи кoгa тргнa и Грнчaрoв нaпред a штoпери му игрaa Спирoвски и Фелипе местo дa гo извaј Гешo и oд кoнтрa му гo плесните зa 0 -2 тoј ги терaт дa лежaт.
Е тaa пичкaрскa игрa нa крaј нa нaјбoлен нaчин ви гo плеснaa.Иaкo мислaм ептем ве пoтценијa и сo пoхрaбaр пристaп пoследнo 15 минути леснo ќе беше 0-2. Амa тoa е Штерјoвски и тaкoв тип нa тренер шo нa гoсти ги терa дa лежaт.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.575
Поени од реакции
8.789
Nikoj ne spori so sami se pobedija prilepcani tuku so sudijata kreva dve minuti prodolzenie a golot e posle toa dodeka proslata nedela vo Kocani barton na pet izmeni ne prodolzi nitu sekunda poveke a cetvrtiot sudijata krena edna minuta i taa ne se odigra da ne zboram za kratovo kako se prodolzuva itn...

Kajgana Shop

На врв Bottom