Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.355
Поени од реакции
7.117
И Работнички влезе во машината :D:D
Луда серија на Металург. Браво. А ми губат од Гостивар, Македонија, Ренова ... од второлигашите изгубивме пола бодови.
Браво за момците, се надевам дека ќе им трае оваа форма барем уште две недели, Купот да се освои.
овие работи порано се кажуваат..............

B

Beck's

Гостин
Не заслужи Работнички да изгуби, али тоа е спортот. Каков шут имаше Илијоски, прием на гради и шут од прва :cuc: Исто така феноменална акција на Тауљант Сулејманов кај голот на Работнички.

Може нешто повише ѕа Сулејманов, ми се чини како голем потенцијал? Гледам на трансфермаркт дека е роден у Куманово, што националност е - Ром?
Албанец е

https://www.facebook.com/taulant.seferi

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Чист пенал за Вардар по влечењето во шеснаесетник, цел дрес му го кренаа на Ивановски.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.355
Поени од реакции
7.117
Чист пенал за Вардар по влечењето во шеснаесетник, цел дрес му го кренаа на Ивановски.
ко ќе свирни судијата има и жолт и црвен картон и службени 3:0...........после дождот

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ни Вардар не е ништо подобар, ама зар овие Пелистер дојде време да се борат за титула бе? ОЧАЈ еј, ОЧАЈ! Падни-стани цела утакмица, да ти се одгледа и фудбал и све у пи*ку матер!
После немало публика, па ќе нема бе. На овие треба да им биде срам што се нарекуваат фудбалери, па и манекени е преголем залак за нив.

И да не ме сфатат битолчани погрешно, пред да се накотат овде да ме напаѓаат да кажем само дека цела лига ни е ваква, не беше ова наменето само за нив.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.109
Ни Вардар не е ништо подобар, ама зар овие Пелистер дојде време да се борат за титула бе? ОЧАЈ еј, ОЧАЈ! Падни-стани цела утакмица, да ти се одгледа и фудбал и све у пи*ку матер!
После немало публика, па ќе нема бе. На овие треба да им биде срам што се нарекуваат фудбалери, па и манекени е преголем залак за нив.

И да не ме сфатат битолчани погрешно, пред да се накотат овде да ме напаѓаат да кажем само дека цела лига ни е ваква, не беше ова наменето само за нив.
Тое и ние се нервираме цела сезона со пристапот и на играчите и на тренерот, поќе се троши на то од колку нешто паметно.

Д

Дуле Пацов

Гостин
Со буџетот на Пелистер кој изнесува 160 К евра , незнам вие шо игра очекувате од Пелистер.
Па пола екипи од втора лига имат поголем буџет од нас.
Било која екипа да беше на наше место , со средствата кои располагаат нашите играчи , не вервам дека ќе имаа ваков успех.
Немојте да заборавите во каква ситуација ни е клубот .
Тој шо заслужува критика за овај натпревар е Вардар а не Пелистер .

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Гледајќи го распоредот Металург има најголеми шанси да стане шампион.
Со Турново следната и со Македонија во последното коло мислам им се сигурни победите,а со Брегалница може да ја наредат и само со Шкендија останува потешка утакмица. Работнички денеска сам се зафркна,со победа 90% кр беше шампион,но тоа е нема враќање назад. Само да спомнам по тоа што го видов можам да кажам дека Стефановиќ е убедливо најдобриот играч од средниот ред во нашата лига.

B

Beck's

Гостин

Головите од предходното коло. Пазете на головите од Напредок-Брегалница, апла се гледа дека наместен натпревар

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032

Головите од предходното коло. Пазете на головите од Напредок-Брегалница, апла се гледа дека наместен натпревар
Koja bruka covece...ccc. Kako pred nekoja godina Sileks doma vaka tepaa isto. Ni sram ni perde. Odbranbenive koja shetnja. Rezili!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom