Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.955
Поени од реакции
73.770
Skendija za ispadi koji za ovoj slucaj se lesna kategorija dobivase i do 3 meca suspenzija 100 km daleku od skopje..pa ke vidime sega so kakvi arsini ke raboti FFM..
Ако сака ФФМ може да даде казна, ама реално ниедно правило не е прекршено ;)

Сите инциденти се НАДВОР од стадион, влегување на публиката во терен НА ПОЛУВРЕМЕ (нели ако се влегло на полувреме не се важело викавте вие :icon_lol:).
Ниеден играч не е нападнат, судијата е жив и здрав.

Вие тепате противнички играчи и гаѓате со камења по судии, лани со Тетекс му ја дупнавте главата на судијата.

Секоја чест ако успеа вчерашното влегување во терен НА ПОЛУВРЕМЕ со цел пресметка со другата навивачка група да го споредиш со тепање на противнички фудбалери и судии.

Реално е да има казни за пиротехника, влегување во терен и слични работи.

Мада и суспензија на теренот да дадат нема да бидам изненаден. Мој тип едно два меча ќе ни дадат...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Интересен клип кој ги опфаќа главните делови од натпреварот.
Исто така еден смешен момент кога Музафер Ејупи откако беше сменет тргна кон клупата на Ренова :) , тоа е на 5:19 од клипот.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Интересен клип кој ги опфаќа главните делови од натпреварот.
Исто така еден смешен момент кога Музафер Ејупи откако беше сменет тргна кон клупата на Ренова :) , тоа е на 5:19 од клипот.

ne mozem da cekam do nedela, me motivira NDERIM NEXHIPI so srce go ceka natprevarot protiv Vardar i dobro kaza nema sto da bara Vardar vo nedela.
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 18:07 ---
Шкендија - Вардар ќе ја пренесуваат во недела . :drk:
:D
e ova e Super.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Kje gi rasturime vo Nedela!!! Ertan Demiri i Burhan Aliji se vrakaat , isto taka i Artim Polozhani . Samo ne znam dali Emini ke uspee ili ne poshto e povreden .

Nikov na golot , Neziri-Miskovski-Berisha-Cuculi-Demiri-Aliji-Nexhipi-Polozhani-Emini(Selmani-Taipi)-Ejupi !

:cool:

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Kje gi rasturime vo Nedela!!! Ertan Demiri i Burhan Aliji se vrakaat , isto taka i Artim Polozhani . Samo ne znam dali Emini ke uspee ili ne poshto e povreden .

Nikov na golot , Neziri-Miskovski-Berisha-Cuculi-Demiri-Aliji-Nexhipi-Polozhani-Emini(Selmani-Taipi)-Ejupi !

:cool:
Emini ne e vo nivna forma dobro da igra nekoj drug mesto nego protiv Vardar spored mene.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Кој ќе растурите не знам. Можеби и вие после поразот ќе се правдате дека сте ги тепале комитите.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Кој ќе растурите не знам. Можеби и вие после поразот ќе се правдате дека сте ги тепале комитите.
Nema sto da tepame deka nema da dojdat komitite.:tapp:

p.s slusnav na alfa tv deka stolcinjata sto sa skrseni ke gi plati Vardar zosto e organizator na natprevarot,zosto Napredok - Shkendija pred dva sezoni platese nasiot klub ? :eek:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ :tapp::tapp::tapp:

Па иди му на гости кај другарти, искрши му го цел стан, запали му го и нека си плати сам све. Зошто он бил домаќин, според твојата логика.

Скршени столчиња имало на три трибини, што значи и комитите кршеле столчиња, па автоматски Вардар ќе си ги плати. Мислите малку пред да пишете. Да не сакавте Бранко да ви ги плати столчињата во Кичево?

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Nema sto da tepame deka nema da dojdat komitite.:tapp:

p.s slusnav na alfa tv deka stolcinjata sto sa skrseni ke gi plati Vardar zosto e organizator na natprevarot,zosto Napredok - Shkendija pred dva sezoni platese nasiot klub ? :eek:
Пелистер ќе се ги сноси последиците за штетата што ја направиле оние што организирано ги донесе од Битола! Што има Вардар да плаќа за нив. Пелистер си сноси одговорност за нив.

Член од
1 октомври 2012
Мислења
278
Поени од реакции
212
zosto ne gi pustaat komiti vo Tetovo neli e derbi site derbi natprevari se igraat za navivacite mislam tuka treba Balisti da urgiraat i komiti da bidat pusteni da lici na vistinsko derbi a ne vaka sami ke se nadvikuvate

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom