Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ја гледам радоста на навивачите на Шкендија но сигурен сум дека од следните пет натпревари, Шкендија шанси за победа има само против Дрита и Турново, да кажеме и Силекс но на натпреварите против Вардар и Пелистер не верувам дека ќе освојат 1 бод а не пак 3!
WTF! :confused:

Потешко ќе биде против Турново него ли против Пелистер. Но сите се лесен залак за Шкендија во Тетово.
Единсвен тежок натпревар ќе биде тој против Вардар, каде се може да се случи, победа, нерешно, пораз, се е во игра. Но со малце среќа Вардар би требало да падне во Тетово.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
WTF! :confused:

Потешко ќе биде против Турново него ли против Пелистер. Но сите се лесен залак за Шкендија во Тетово.
Единсвен тежок натпревар ќе биде тој против Вардар, каде се може да се случи, победа, нерешно, пораз, се е во игра. Но со малце среќа Вардар би требало да падне во Тетово.

Јас типувам така и нема да го сменам мислењето.. .Ти типуваш дека ќе биде лесно против Пелистер па да видиме..

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
dominacija.

bravo za nashiot tim.
na red e da bide bombardiran vardar, imav moznost da go gledam ova sezona vardar 2 pati so sileks i so renova doma. Nemat nisto. mnogu poslabi od nas se.
I plus vo Tetovo tesko nekoj da zema bod mislim deka vardar ke padne vo Tetovo. Kako sto padnase sekogas. Padnase lani koga imavme 10 pati po slab tim a vardar imase podobar tim od ova sezona.
Isto taka ja mislim deka ovie 5 utakmici ke zemame 15 bodovi. i ke bidat golem cekor do vtorata titula.

pozz

Член од
18 септември 2011
Мислења
259
Поени од реакции
381
Ајде браво шкендија ја направивте шампион.Прво земете ги бодовите па после радувајте се.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас типувам така и нема да го сменам мислењето.. .Ти типуваш дека ќе биде лесно против Пелистер па да видиме..
Не сме во темата за типување но ајде.

Не типувам ни јас, туку предвидувам земајќи ги во предвид сите околности, почнувајќи од квалитетот на играчите, моменталната форма, мотивацијата и секако домашниот терен.
Ние без тренер во Битола освоивме несреќно еден бод, бидејќи да имавме среќа ќе ги освоивме 3-те бода.

F

FARANG

Гостин
Знам ама историјата е таа. Факт е дека нема да може да гостуваме. Факт е дека ако до полувреме не водите тепате во тунел, дали вие дали редарите. Факт е дека има притисоци. Тоа колку сакаш ти спори го си е виситина. Исклучок беше лани откако се дигнаа тензии до степен ако нешто се случеше на утакмицата можеше војна да настане. Не ве кривам јас вас вие си правите што треба за да му помогнете на тимот ама не се прави со сила будала па да ми објаснуваш како не е така. Минатата недела го гаѓавте голманот на Работнички со камења од тоа по примитивно амин.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
ne pagajte na vakvi prosti provokacii...
cim Skendija pocna da sexa pak vo liga pocna ovie so vakvite maloumni komentari...
Odime cekor po cekor ...6/6 boda od 2 utakmici...se kvalifikuvavme ponatamu vo kupot...sevo ova za 10 dena ...da napomeneme deka osven I.Emini (ne se znae uste) site drugi se vrakat odmoreni za Vardar...
A znaejki ja ``MASATA KRITICNA`` na tribina nadopolneto so kvalietot na teren..ke ima *** vol.3 :)
i da..za nekoi: tetovo e seuste 40 km od skopje...12 godini ni 1cm ne e pomrdnata :icon_lol::icon_lol:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Знам ама историјата е таа. Факт е дека нема да може да гостуваме. Факт е дека ако до полувреме не водите тепате во тунел, дали вие дали редарите. Факт е дека има притисоци. Тоа колку сакаш ти спори го си е виситина. Исклучок беше лани откако се дигнаа тензии до степен ако нешто се случеше на утакмицата можеше војна да настане. Не ве кривам јас вас вие си правите што треба за да му помогнете на тимот ама не се прави со сила будала па да ми објаснуваш како не е така. Минатата недела го гаѓавте голманот на Работнички со камења од тоа по примитивно амин.
Леле колку си смешен не можеш да претпоставиш! :LOL:

Ајде сега дај ми докази дека лани кога Вардар ја прекина серијата на Шкендија од 4 и пол години без пораз на домашен терен и тепаше 0:1, кажи ми ти какви притисоци имало, кој бил тепан итн кажи ми се што си замислуваш во таа твоја глава???

F

FARANG

Гостин
Ти кажав лани беше исклучок оти ако имаше инцидент можеше ептен лошо да заврши со оглед на случките во ск и те. Колку недели беше одложено се секаваш? Педерите што ги пуштија од затвор за тепање џандар? Тргни ја таа утакмица на страна тоа небеше реално како кај вас се одвиваат работите. Кажи зошто не бевте казнети за фрлање камења по Јорде и за инцидентот во Кичево? Пелистер за фрлање камења го казнија да не игра пред публика баш по утакмицата со вас. Сите не само ние се жалиме од тоа како се одовиваат работите во тетово и нема врска тоа со фудбалот него со тоа окулу него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom