- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
Pelister vo bitola trebase da gubii so sreka vo kraj.
Zosto incidenti ?
--- надополнето: 29 септември 2012 во 18:23 ---
Pelister ke zema bod ?
WTF!Ја гледам радоста на навивачите на Шкендија но сигурен сум дека од следните пет натпревари, Шкендија шанси за победа има само против Дрита и Турново, да кажеме и Силекс но на натпреварите против Вардар и Пелистер не верувам дека ќе освојат 1 бод а не пак 3!
Затоа што сте неандерталци. Ако не водите до полувреме тогаш гарант ќе пробате да силувате ко и обично
знаеш како ми изгледаш со овие муабети!?!Затоа што сте неандерталци. Ако не водите до полувреме тогаш гарант ќе пробате да силувате ко и обично
WTF!
Потешко ќе биде против Турново него ли против Пелистер. Но сите се лесен залак за Шкендија во Тетово.
Единсвен тежок натпревар ќе биде тој против Вардар, каде се може да се случи, победа, нерешно, пораз, се е во игра. Но со малце среќа Вардар би требало да падне во Тетово.
Не сме во темата за типување но ајде.Јас типувам така и нема да го сменам мислењето.. .Ти типуваш дека ќе биде лесно против Пелистер па да видиме..
Леле колку си смешен не можеш да претпоставиш!Знам ама историјата е таа. Факт е дека нема да може да гостуваме. Факт е дека ако до полувреме не водите тепате во тунел, дали вие дали редарите. Факт е дека има притисоци. Тоа колку сакаш ти спори го си е виситина. Исклучок беше лани откако се дигнаа тензии до степен ако нешто се случеше на утакмицата можеше војна да настане. Не ве кривам јас вас вие си правите што треба за да му помогнете на тимот ама не се прави со сила будала па да ми објаснуваш како не е така. Минатата недела го гаѓавте голманот на Работнички со камења од тоа по примитивно амин.
. Минатата недела го гаѓавте голманот на Работнички со камења од тоа по примитивно амин.