- Член од
- 26 јули 2011
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 41
Знаете што ми е најсмешно со моабетов за Работнички што биле допингуани, ми се враќа филмот на утакмицата со Лацио, играчиве значи беа мртва природа,бев ја глеав со Анортозис некако се држеа до крај, ама со Лацио беа катастрофа кондиција рамна на нула по 30 минута паднаја, една акција не напраеја, комедија едноставно,еј фудбалер цел живот да тренира да не може да истрча па срамота е тоа. Е сеа друго ми е зборот ако са Лацио биле допингуани а беа мизерни, тогаш што би се десило да не биле допингуани незнам мене баш ми е смешно ова све.
--- надополнето: 22 мај 2012 во 02:23 ---
И само уште нешто сеа видов за ова паролава у Гостивар што играл Пелистер, е сеа видите кој викам ја селски екипе значи ова се случуа у Гостивар еден од поголемите градој у Македонија, а замислите што се случуа низ селава у Тетово.
--- надополнето: 22 мај 2012 во 02:23 ---
И само уште нешто сеа видов за ова паролава у Гостивар што играл Пелистер, е сеа видите кој викам ја селски екипе значи ова се случуа у Гостивар еден од поголемите градој у Македонија, а замислите што се случуа низ селава у Тетово.