Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
И милано не добија еднаш ако не се лажам или грешам ?

Иначе Ивче што игра за Работнички и тренерот на младинците што е ги знам баш прееска праев муабет се шират муабети дека можно е да бидат исфрлени од лигата зошто некои играчи паднале на допинг тестовите.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И Тетекс лани не доби лиценца, а требаше да игра куп финале со Металург.

B

Beck's

Гостин
Bregalnica-Teteks 1-2
Metalurg-Sileks 1-0
Ohrid-Turnovo 1-1
Napredok-11 Oktomvri 2-0
Shkendija-Renova 4-0 (y)
Vardar-Rabotnicki 2-2

FT

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
4-0

vardar kiksna pak... metalurg pobedi... Bitkata prodolzuva do posledniot natprevar

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
4-0

vardar kiksna pak... metalurg pobedi... Bitkata prodolzuva do posledniot natprevar
Немој само после пак.... ,,Уште од почеток се знаеше....ве местат да бидете шампиони“ само вие надевајте се (y)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Знаеме колку е неквалитетно нашето домашно првенство, па затоа еве шанса во Македонија да гостува уште еден голем Европски фудбалски тим после гостувањата на Liverpool и Lazio. На овој линк треба да се пријавиде со вашата e-mail адреса, датумот на раѓање и најважното да ја одберете Македонија како дестинација на Manchester United на нивната турнеја TOUR 2012.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Знаеме колку е неквалитетно нашето домашно првенство, па затоа еве шанса во Македонија да гостува уште еден голем Европски фудбалски тим после гостувањата на Liverpool и Lazio. На овој линк треба да се пријавиде со вашата e-mail адреса, датумот на раѓање и најважното да ја одберете Македонија како дестинација на Manchester United на нивната турнеја TOUR 2012.

И да гостува на Милано Арена :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Ренова -Металург 1:0 плус Металург игра со црвен
идеме утре по титула во Ѕинголенд :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Fala na Renova za uslugata (y)
Кое фала бе они да не играа место нас цела сезона па сега на Ренова фала ние вака така секако ќе ја освојме титулата дали тоа ќе беше утре или у среда ништо не ни менува нас.Фала може да им кажеме на Иванвоски,Илиевски,Захов,Вајс,Оса,Лико,Ранѓеловиќ,Стојаковиќ,Стјепановиќ,Петров,Бојовиќ,Симов,Таневски на Илчо може фала да му кажеме они се најзаслужни за титулата

A

Ali Pasha

Гостин
Кое фала бе они да не играа место нас цела сезона па сега на Ренова фала ние вака така секако ќе ја освојме титулата дали тоа ќе беше утре или у среда ништо не ни менува нас.Фала може да им кажеме на Иванвоски,Илиевски,Захов,Вајс,Оса,Лико,Ранѓеловиќ,Стојаковиќ,Стјепановиќ,Петров,Бојовиќ,Симов,Таневски на Илчо може фала да му кажеме они се најзаслужни за титулата
Не е наменета за Вардар, за Шкендија сигурно е , така да не скокај многу, гледаш дека не те цитирал тебе!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.632
Брат за Шкендија е наменето тоа :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.632
Многу голови на полувреме:

Работнички-Напредок 4-1
11 Октомври-Охрид 1-0
Турново-Тетекс 0-1
Шкендија-Брегалница 3-1
Силекс-Вардар 1-2

Уште 45 минути до титулата :vozbud:

Лека полека се потврдува тоа што го зборев дека Охрид ќе се сели во втора лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom