Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.062
За претходната изјава кога кажа му се смеевме ама за оваја капата доле конечно човек да излезе и јавно да каже што е како е работава у фудбалот и тоа дури и посочи некои луѓе ама само вака треба треба и пандев како капитен да искочи да си ги кажат проблемите во репрезентација а не овој лоповот од секоја хет трик програма на уефа да си ги става парите у џеб место да го реновира теренот у тетово во неговиот град прилеп да не им се дозволува на турново да играат на таа нивата имаат стадион ама џабе е све дур е овој на власт

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058

Табелата по завршувањето на есенскиот дел од првенството :)

B

Beck's

Гостин
Cestito esenska titula, se gledame na prolet, zdravje :)

Inaku Shkendija spored nekoi izvori, e vo pregovori so Artim Polozhani i Nderim Nedzipi. Igraci od sonistata za mene

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
utakmicata Shkendija vs sileks bese blokirana od kladinicite !!

Od koga go primivme golot znaev deka ke go vratime rezultatot !

inaku kako sto doznav Shkendija so renova se borat za Armend Alimi.

isto taka Nexhat Shabani ne e zadovolen od timot taka sto ke bara mnogu novi igraci...
Moze ovie denovi da se varti Almerovic !
--- надополнето: 13 декември 2011 во 16:56 ---
p.s
Ferhan Hasani ke ide vo Wolfsburg a Mensur Kurtishi ke bara nov klub !!
Shkendija od deneska gi pocna pregovorite so Artim Pollozhani i Nderim Nedzipi

П

Паспарту

Гостин

isto taka Nexhat Shabani ne e zadovolen od timot taka sto ke bara mnogu novi igraci...
p.s
Експерту, нема да дадеш објаснување за твојата сигурна дојава од претходното коло?

Инаку Хасани и Куртиши ви се 90% од тимот... Ова малку потешко дека Волфсбург го бара, сите играчи од нашево првенство ги "бара" силен клуб и на крај завршуваат во Азербејџан.

Положани е супер играч, Неџипи беше пред неколку години, во каква форма е сега којзнае.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

p.s
Аман, доста е со филмојве више. Исто ка лани, уште Реал и Барса да ги спомнеа дека го бараат за на крај да остане во Шкендија.
И да отиде по некоја случајност, ќе биде исто како Ибраими у Шалке, за после тоа да го шетаат во 6-та лига Запад во Германија и слични срања.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Положани и Неџипи се во преговори со Шкендија да,но како што дознав веќе 90% е завршена работата со Агрон Мемеди од Металург,поранешен наш играч и на Ренова.Исто така се зборува и за Музафер Ејупи.
Со Литекс управата на Шкендија има добри односи па можно е да ни пуштат 2-ца играчи на позајмица.

Добро би било Аломеровиќ да го вратиме,го раскина договорот со Дачиа и слободен е.Исто така слободен е и Арменд Алими,кој ако не успее да најде ангажман во странство ќе дојде во Тетово но да видиме во чиј дрес :)
Суат Зендели е слободен,во недела беше на стадион.Којзнае дали би прифатил да дојде кај нас и да се бори со Марко за место во тимот.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Положани и Неџипи се во преговори со Шкендија да,но како што дознав веќе 90% е завршена работата со Агрон Мемеди од Металург,поранешен наш играч и на Ренова.Исто така се зборува и за Музафер Ејупи.
Со Литекс управата на Шкендија има добри односи па можно е да ни пуштат 2-ца играчи на позајмица.

Добро би било Аломеровиќ да го вратиме,го раскина договорот со Дачиа и слободен е.Исто така слободен е и Арменд Алими,кој ако не успее да најде ангажман во странство ќе дојде во Тетово но да видиме во чиј дрес :)
Суат Зендели е слободен,во недела беше на стадион.Којзнае дали би прифатил да дојде кај нас и да се бори со Марко за место во тимот.
odlicen poteg napraele so Memedi.
Bas ni treba eden igrac da igra mesto Ilir Elmazi zs ne go biva za nisto ova godina Ilir !
ja go sakam Almerovik i Nexhipi vo timot ni treba uste eden defanzivec a Mishkovski treba sto poberzo da go izberkat. Kako sto doznav zaedno so Hasani,Sali i Emini ke idat od Shkendija. Sali ke ide vo Azerbejan a Emini vo Korea !

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Toni,ja mislim ako Zendeli go zemete a Marko so ''kloce'' ce go izbrkate...
Uste nesto gjabe e frlanje pare za sekoj klub ovaa godina koga Vardar sekako e sampion;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Uste nesto gjabe e frlanje pare za sekoj klub ovaa godina koga Vardar sekako e sampion;)
За титулата знаеме туку поентата е да се направи добар тим за во Европа.

A

Ali Pasha

Гостин
Во никој случај, можеби еден од најпријатните засилувања оваа година... Јас дури би му дал предност пред Зендели според голманските квалитети, иако Зендели беше миленик на публиката, е добар голман и човек пред се!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Уште ли бе ги вртите тие филмови дека ќе ни ja поклонат титулата.... :pos::facepalm:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.656
Поени од реакции
4.298
Cestito esenska titula, se gledame na prolet, zdravje :)

Inaku Shkendija spored nekoi izvori, e vo pregovori so Artim Polozhani i Nderim Nedzipi. Igraci od sonistata za mene
Со Неџипи,Положани и Алими вие би ја имале најјаката средина во лигава,али глеам ви се распаѓа тимот од лани така да ако не ги појачате и другите позиции ништо чудно овие тројца да останат само една полусезона во која ќе имате резултати како што има Работнички оваа со Деспотовски,Савиќ и Урдинов(кои нели требаше да им ја донесат титулата :pos:).

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294

Браво за ова што го кажа, не дека ќе смени нешто ама барем некој кажа јавно што е и како е (иако како што кажа и самиот Ѓоре, не дека кажав нешто ново што само ја го знаем), ама барем јавно си кажа чуекот.

Можеби да не беа на ова место каде што се сега немаше ни да спомне вакво нешто, ама ипак од мене има едно БРАВО за све ова.
чоеков е 100% во право ама џабе му е зборувањево кога никој не го слуша

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom