- Член од
- 3 август 2011
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 105
info?Шкендија втора утакмица по ред местена. Цела лига местачи
info?Шкендија втора утакмица по ред местена. Цела лига местачи
Напротив, започнувањето на вакви "глупи" местенки е само вовед на нешто поголемо, доколку се мести верувај дека нема секогаш да биде во ваша полза... Затоа е подобро да се спречи отколку да се лечи, ма да кај нас така живеат клубовите па лечењето е тешко, да не кажам невозможно.aj i da e mestenka OK..toa mozat samo pokvalitetnite ekipi..JBG sepak mestenka na nasa korist site zadovolni i sreknii...a ne kako Komsivkite po 5 primat sekoja utakmica inace dobro so se zavrsi so pobeda esenskiot del,pod itno nekoji raboti treba da se sredat(organizaciono i igracki kadar) i bravo za publikata , na 0 stepeni prosledeno so vetar i dozd sepak 5.000 za nekogo e naucna fantastika i vo povolni okolnosti
Tesko Skendija da mesti vo tetovo vo sopstvena steta,ne znam koja uprava bi se usudila na takvo nesto,so 5 iljadi narod posle so avijacija ke trebaa da izlezat od stadion(a da se odselat od tetovo),toa go kazuvam od deneska so vidov na pauzata megu poluvremeto,so potpali narodot a upravata se skrija,negde posle 1:1 pak se pojavija..ne podrzuvam voopsto mestenki,apsolutno...ama sepak ako se desava bar da ne na nasa (skendija) steta..Баш на Сител ги даваа прееска шансите, Силекс 3-4 пати погодија статива и пречка...
--- надополнето: Dec 11, 2011 7:04 PM ---a
Напротив, започнувањето на вакви "глупи" местенки е само вовед на нешто поголемо, доколку се мести верувај дека нема секогаш да биде во ваша полза... Затоа е подобро да се спречи отколку да се лечи, ма да кај нас така живеат клубовите па лечењето е тешко, да не кажам невозможно.
Местенките се случуваат тогаш кога најмалку ќе се очекува, затоа и ти викам дека не може вечно да се мести (нормално доколку навистина се мести) на ваша сметка...Tesko Skendija da mesti vo tetovo vo sopstvena steta,ne znam koja uprava bi se usudila na takvo nesto,so 5 iljadi narod posle so avijacija ke trebaa da izlezat od stadion(a da se odselat od tetovo),toa go kazuvam od deneska so vidov na pauzata megu poluvremeto,so potpali narodot a upravata se skrija,negde posle 1:1 pak se pojavija..ne podrzuvam voopsto mestenki,apsolutno...ama sepak ako se desava bar da ne na nasa (skendija) steta..
Работата е што играчите на Силекс не можеа да погодат,ги оставаа сами а не можеа гол да дадат,па затоа се додека даде гол Силекс не заврши првото полувреме.Шкендија - Силекс многу личеше на местена 2 у 1, ама мене ми е чудно зошто Силекс поведе тек у четврта минута од продужетак на првото полувреме.
Малку ми е неверојатно тимовите да ризикуваат до толку. Да беше местена ќе примеа гол негде 20-30 минута... не пред сам крај на прво полувреме.
Па и второ полувреме излегоа играчите на Шкендија 5 минути пораноРаботата е што играчите на Силекс не можеа да погодат,ги оставаа сами а не можеа гол да дадат,па затоа се додека даде гол Силекс не заврши првото полувреме.
Публиката збеснаа,исвиркуваа...голем дел од играчите револтирани.
Да видиме управата дали уште еднаш ќе се осудат да местат,барем во Тетово!