Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Ali Pasha

Гостин
Ако не беше наместена, најкатастрофално прво полувреме на Шкендија последините години на градски...
Ако беше наместена (многу веројатно...да ти направи Силекс 6-7 стопостотни шанси, судијата да продолжи пет минути прво полувреме, а второто сосема друга слика), треба да им се ебе матер на водечките луѓе на клубот.
Не смее да се дозволи нашата гордост, да биде предмет на сомнителни зделки!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
aj i da e mestenka OK..toa mozat samo pokvalitetnite ekipi..JBG sepak mestenka na nasa korist site zadovolni i sreknii...a ne kako Komsivkite :P po 5 primat sekoja utakmica :) inace dobro so se zavrsi so pobeda esenskiot del,pod itno nekoji raboti treba da se sredat(organizaciono i igracki kadar) i bravo za publikata , na 0 stepeni prosledeno so vetar i dozd sepak 5.000 za nekogo e naucna fantastika i vo povolni okolnosti :)

П

Паспарту

Гостин
Баш на Сител ги даваа прееска шансите, Силекс 3-4 пати погодија статива и пречка...
--- надополнето: Dec 11, 2011 7:04 PM ---
aj i da e mestenka OK..toa mozat samo pokvalitetnite ekipi..JBG sepak mestenka na nasa korist site zadovolni i sreknii...a ne kako Komsivkite :P po 5 primat sekoja utakmica :) inace dobro so se zavrsi so pobeda esenskiot del,pod itno nekoji raboti treba da se sredat(organizaciono i igracki kadar) i bravo za publikata , na 0 stepeni prosledeno so vetar i dozd sepak 5.000 za nekogo e naucna fantastika i vo povolni okolnosti :)
Напротив, започнувањето на вакви "глупи" местенки е само вовед на нешто поголемо, доколку се мести верувај дека нема секогаш да биде во ваша полза... Затоа е подобро да се спречи отколку да се лечи, ма да кај нас така живеат клубовите па лечењето е тешко, да не кажам невозможно.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Баш на Сител ги даваа прееска шансите, Силекс 3-4 пати погодија статива и пречка...
--- надополнето: Dec 11, 2011 7:04 PM ---a

Напротив, започнувањето на вакви "глупи" местенки е само вовед на нешто поголемо, доколку се мести верувај дека нема секогаш да биде во ваша полза... Затоа е подобро да се спречи отколку да се лечи, ма да кај нас така живеат клубовите па лечењето е тешко, да не кажам невозможно.
Tesko Skendija da mesti vo tetovo vo sopstvena steta,ne znam koja uprava bi se usudila na takvo nesto,so 5 iljadi narod posle so avijacija ke trebaa da izlezat od stadion(a da se odselat od tetovo),toa go kazuvam od deneska so vidov na pauzata megu poluvremeto,so potpali narodot a upravata se skrija,negde posle 1:1 pak se pojavija..ne podrzuvam voopsto mestenki,apsolutno...ama sepak ako se desava bar da ne na nasa (skendija) steta..

П

Паспарту

Гостин
Tesko Skendija da mesti vo tetovo vo sopstvena steta,ne znam koja uprava bi se usudila na takvo nesto,so 5 iljadi narod posle so avijacija ke trebaa da izlezat od stadion(a da se odselat od tetovo),toa go kazuvam od deneska so vidov na pauzata megu poluvremeto,so potpali narodot a upravata se skrija,negde posle 1:1 pak se pojavija..ne podrzuvam voopsto mestenki,apsolutno...ama sepak ako se desava bar da ne na nasa (skendija) steta..
Местенките се случуваат тогаш кога најмалку ќе се очекува, затоа и ти викам дека не може вечно да се мести (нормално доколку навистина се мести) на ваша сметка... :)

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
tocno e infoto deka e namestena...namestena bese 2-1 i toa izleze.
da im ebem sve na upravata se oparija deneska...ali ne cini ova mora da se prevzeme nesto

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Шкендија - Силекс многу личеше на местена 2 у 1, ама мене ми е чудно зошто Силекс поведе тек у четврта минута од продужетак на првото полувреме.
Малку ми е неверојатно тимовите да ризикуваат до толку. Да беше местена ќе примеа гол негде 20-30 минута... не пред сам крај на прво полувреме.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Шкендија - Силекс многу личеше на местена 2 у 1, ама мене ми е чудно зошто Силекс поведе тек у четврта минута од продужетак на првото полувреме.
Малку ми е неверојатно тимовите да ризикуваат до толку. Да беше местена ќе примеа гол негде 20-30 минута... не пред сам крај на прво полувреме.
Работата е што играчите на Силекс не можеа да погодат,ги оставаа сами а не можеа гол да дадат,па затоа се додека даде гол Силекс не заврши првото полувреме.
Публиката збеснаа,исвиркуваа...голем дел од играчите револтирани.

Да видиме управата дали уште еднаш ќе се осудат да местат,барем во Тетово!

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Работата е што играчите на Силекс не можеа да погодат,ги оставаа сами а не можеа гол да дадат,па затоа се додека даде гол Силекс не заврши првото полувреме.
Публиката збеснаа,исвиркуваа...голем дел од играчите револтирани.

Да видиме управата дали уште еднаш ќе се осудат да местат,барем во Тетово!
Па и второ полувреме излегоа играчите на Шкендија 5 минути порано :)
А Шабани побегна од новинари на крај како ..... :)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
so amateri ko tie od sileks golem rizik e mestenkata..abe prazen gol 5 puta ispromasija..cim dadoa gol 45+4 minuta na sudijata mu padna kamen od srce i otsviri kraj..a akterite sekoj svoja faca pravea ama sepak AMATERSKI

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
силекс есенскава полусезона доста местеше што со судии што со помош на противни4ки фудбалери.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Браво за ова што го кажа, не дека ќе смени нешто ама барем некој кажа јавно што е и како е (иако како што кажа и самиот Ѓоре, не дека кажав нешто ново што само ја го знаем), ама барем јавно си кажа чуекот.

Можеби да не беа на ова место каде што се сега немаше ни да спомне вакво нешто, ама ипак од мене има едно БРАВО за све ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom