Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.426
Ајде не се бламирај! Во сред акција не Шкендија туку големите екипи не ја исфрлаат топката во аут.

Само да се јадело безвеза!
Ти уште повеќе се избламира.
Акцијата започна затоа што повредениот (Богдановиќ мислам) ја исконтролира топката ама не продолжи да игра затоа што највероватно во тој момент се здоби со повреда.
Второ, вашиот играч кога ја доби топката на подарок, беше одалечен четириесетина метри од гол, и имаше 2-3 секунди да одлучи дали ќе испадне фер и ќе ја исфрли топката во аут или на оној друг (ваш) начин , да ја продолжи акцијата, која ќе повторам беше подарок!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ти уште повеќе се избламира.
Акцијата започна затоа што повредениот (Богдановиќ мислам) ја исконтролира топката ама не продолжи да игра затоа што највероватно во тој момент се здоби со повреда.
Второ, вашиот играч кога ја доби топката на подарок, беше одалечен четириесетина метри од гол, и имаше 2-3 секунди да одлучи дали ќе испадне фер и ќе ја исфрли топката во аут или на оној друг (ваш) начин , да ја продолжи акцијата, која ќе повторам беше подарок!
Има случаи кога при дуел за топка во центарот на теренот едниот играч ќе продолжи да лежи а другата екипа ќе продолжи со својот напад.

Ова кажува дека барате влакно во јајцето.
А што правиме со тоа што тој 6-ката на Работнички го фати за дрес Хасани кој лежеше на теренот!
Ама тој не е играч на Шкендија затоа не можеме да го обвиниме за ништо.

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ајде не се бламирај! Во сред акција не Шкендија туку големите екипи не ја исфрлаат топката во аут.

Само да се јадело безвеза!
Едно е да имаш фаул на средина на терен и да не исфрлиш топка а друго е ваква ситуација во која имаш 100% шанса за гол... а јас се бламирам а ?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Едно е да имаш фаул на средина на терен и да не исфрлиш топка а друго е ваква ситуација во која имаш 100% шанса за гол... а јас се бламирам а ?
Ааа да...сите така прават само Шкендија не го прави тоа.

Абе можам да ти најдам 1000 видеа со продолжување на акцијата,без да се исфрли топката во аут.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.426
Сигурен сум и Шкендија да имаше шанса како на Ди Канио, ќе постапеа исто!

Или не? :D

Иначе ... toni, ако те интересира...ме боли, знаеш што и за двете екипи.
Го коментирам настанот, а ако прашаш уште 5.000 луѓе кои пратат фудбал , па дури и фанови на Шкендија ќе ти кажат дека не е фер плеј. Али вие си знаете.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сигурен сум и Шкендија да имаше шанса како на Ди Канио, ќе постапеа исто!

Или не? :D

Иначе ... toni, ако те интересира...ме боли, знаеш што и за двете екипи.
Го коментирам настанот, а ако прашаш уште 5.000 луѓе кои пратат фудбал , па дури и фанови на Шкендија ќе ти кажат дека не е фер плеј. Али вие си знаете.
Никаде не реков дека е фер плеј тоа,туку сакав да кажам дека не е ни прв ни последен случај во светот на фудбалот.Ова им се случувал и на Реал Мадрид,Барселона,Милан итн.А "стручњакот" провоцираше со тоа што го напиша: Шкендија пример за "фер плеј"! Вака нешто беше.

Значи тоа е безвезе муабет, тоа покажува дека некој бара влакно во јајцето!

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Никаде не реков дека е фер плеј тоа,туку сакав да кажам дека не е ни прв ни последен случај во светот на фудбалот.Ова им се случувал и на Реал Мадрид,Барселона,Милан итн.А "стручњакот" провоцираше со тоа што го напиша: Шкендија пример за "фер плеј"! Вака нешто беше.

Значи тоа е безвезе муабет, тоа покажува дека некој бара влакно во јајцето!
Па да вие сте "пример" за фер плеј,посебно кога губите на домашен терен. ;) Да не набројувам да не се караме... Амбурет,Охрид 2004 пред некоја недела и така :))) Биди ми поздравен,клипот е уште еден доказ дека сте екипа која незнае да игра фер,посебно не на домашен терен. ;)

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Па да вие сте "пример" за фер плеј,посебно кога губите на домашен терен. ;) Да не набројувам да не се караме... Амбурет,Охрид 2004 пред некоја недела и така :))) Биди ми поздравен,клипот е уште еден доказ дека сте екипа која незнае да игра фер,посебно не на домашен терен. ;)
Затоа 3 години немам пораз кога играме во улога на Домаќин , на ТЕРЕН СЕКОГАШ БИЛО ФЕР и сме биле подобри и сме тепале ТОЧКА!

Потоа на трибини , фрлање камења , и други работи , ДА , тие се Срамота , но не се случува само кај нас тоа ..

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Затоа 3 години немам пораз кога играме во улога на Домаќин , на ТЕРЕН СЕКОГАШ БИЛО ФЕР и сме биле подобри и сме тепале ТОЧКА!

Потоа на трибини , фрлање камења , и други работи , ДА , тие се Срамота , но не се случува само кај нас тоа ..
Се сфати шо напиша? Фер сте на терен ?
Губевте од Ѓорче,го нокаутираа Амбурет во тунел ...
Пред некоја недела со Охрид исто така ,го нападнавте резервниот играч и притисок на судијата и црвен картон за Охрид и вие гол
..со Тетекс неможевте да поднесете пораз му ја скапавте главата на судијата.
За камења што фрлате на терен и други предмети не зборувам,тоа ви е како добро утро ,а дека се случува на други место може се случува ама погоре наведените работи НЕ СЕ СЛУЧИЛЕ ДОСЕГА. ;)

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Пред некоја недела со Охрид исто така ,го нападнавте резервниот играч и притисок на судијата и црвен картон за Охрид и вие гол
За камења што фрлате на терен и други предмети не зборувам,тоа ви е како добро утро ,а дека се случува на други место може се случува ама погоре наведените работи НЕ СЕ СЛУЧИЛЕ ДОСЕГА. ;)
Исти коментари , Шкендија победува , Балистите направар нешто и Опаа со овие коментари ..

тетово , тепачки , инциденти , тунел , камења. .. во минатото овие ДА беа присутни , сеа е поинаку , се е сменето .

Треба да смените мислење , Шкендија игра супер у тетово затоа нема пораз и примен гол до сеа , не ми викајте имаа притисок ова онаа , еднаш ќе проработи тоа , но 2 години по ред НЕ МИСЛАМ .

Ова сезона во тетово ..(улога на домаќин ) .

Шкендија-Окомври 3-0 , со напредок 3-0 , со охрид 2-0 , со брегалница 1-0 , со работнички 2-0 , турново 2-0 , металург 2-0 .. 15-0 ГОЛ РАЗЛИКА .. и уште КОМЕНТИРАТЕ?

во улога на гостин

Ренова-Шкендија 0-2
Тетекс-Шкендија 2-0 .

Ете драги мои ...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Со болдот ми покажа колку си во тек со нашето првенство.Случајот со Амбурет се случил кога играа Ренова и Македонија ЃП.

А да не се случиле бе....толку пратиш Македонско Првенство бе што да ти кажам.

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Sileks-teteks 4-0
renova-vardar 0-0
ohrid-bregallnica 0-0

:vozbud::vozbud::vozbud:
Не знам зошто си толку возбуден .

Јас реално очекував победа на Ренова , знаев дека вардар нема шанси да победи..

Утре ако победиме во Кичево со напредок ( тешко ќе биде ) одиме -6 бода од вардар...

Охрид -Брегалница , реален ИКС за двете екипи .

Тетекс Потонува.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Што се радуете бе искривени?
Ах јасно ми е, ќе се спасите од е*ење свака година ако испадне Тетекс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom