fc_ljuboten
Љуботенџија
- Член од
- 6 ноември 2011
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 3
9700 ima kapacitet stadionot u tetovo, bev deneska na utakmicata a i spored slikeve se gleda deka nema 7000.Пред 7 илјадната публика во Тетово
9700 ima kapacitet stadionot u tetovo, bev deneska na utakmicata a i spored slikeve se gleda deka nema 7000.Пред 7 илјадната публика во Тетово
Ќе можеш ова да ми го објасниш ...+ и главната трибина ИСПОЛНЕТА ДО ПОСЛЕДНОТО МЕСТО - исто така навивање 90 мин. од страна на Балистите ( кои се казнети , и бес трансови и ништо ) околу 200 души денеска навивајаа СУПЕР
Ајде бе , честитајте победа , според тебе колку има овде бе ? еве САМ СИ БИЛ У СТАДИОН? колку имаше9700 ima kapacitet stadionot u tetovo, bev deneska na utakmicata a i spored slikeve se gleda deka nema 7000.
Кои 7 илјади бре, аман више??? Пред ланскиот натпревар Тетекс-шкендија, броени се столчињата. Цифрата е околу 10.000, нешто помалку. Стадионот како што гледам е добро исполнет, ама далеку од тоа дека 7.000. Никој не е слеп, така да бројкеве што ги давате постојано са смешни.Шкендија - Работнички 2-0
Пред 7 илјадната публика во Тетово , Шкендија победи заслужено со головите на Ерсен Сали и Ферхан Хасани-Буба.
Првото полувреме - тотална доминација на Шкендија , но само еден гол . Работнички не играше толку лошо но им фалеше нешто . Во второто полувреме до некаде 60 минута , доминираше Работнички со неколку шанси за гол но Марко Јовановски беше Одличен на 2-3 пати .
Потоа влезе Буба на местото на Пеев и играта тотално се смени , неколкку дриблинги , па потоа при ударот на младиот Таипи топката отиде кај Хасани кој го пикнаа у гол
+ и главната трибина ИСПОЛНЕТА ДО ПОСЛЕДНОТО МЕСТО - исто така навивање 90 мин. од страна на Балистите ( кои се казнети , и бес трансови и ништо ) околу 200 души денеска навивајаа СУПЕР
izvini zabraev da cestitam na navivacite od forumov pobeda, posto cestitav na upravata na skendija pa mislev nema potreba sega po 10 puta da se cestitue pa ima negde maksimum do 5500 ili malu pojke od pola stadion, spored mene sto ne mora da bide i tocno, ama za kapacitetot sum 100% siguren deka e 9700 (+ uste nekoj 50-60 stolcinja, ne ja pamtim tocnata brojka posto bese broeno od MVR pred nekoe vreme).Ајде бе , честитајте победа , според тебе колку има овде бе ? еве САМ СИ БИЛ У СТАДИОН? колку имаше
niva e predobar zbor za vakov mizeren teren. u brvenca stadionot e podobar.Иначе не сум бил одамна на стадион, а гледам теренов станал бетер нива :S:S:S
Затоа што шкендија е албански национален клуб во Македонија, само поради тоа.Tetovo e mnogu po mal grad od skopje a sekogas ima poveke publika....i ako sme vo 3 mesto i koga bevme posledni predposledni sekogas bevme poveke od vas i ke bideme znaete zasto
ne be upravata dava pari na luge po grad da odat vo stadion^
Гледај во 06:19 ..
И ај не замарајте , попаметно нешто немате . ГИ ГАЗЕВМЕ 2-0 , им вративме за тој пораз од 1 фаза , највише публика имаше од сите прволигашки напревари . Сеа ќути , честитај победа , и ЧАО .
Ајде не се бламирај! Во сред акција не Шкендија туку големите екипи не ја исфрлаат топката во аут.
Од 3:03 до 3:20 ... Шкендија, "пример" за фер плеј екипа!