нема проблем, само не е комплимент туку иронија на вашиот "ненадминлив" варваризам и некултура!!!Фала ви за вниманието што ни го посветувате![]()
Ma nema vrska, sto ti e tebe decko, znaes li oni kolku pesni imaat za klubot, za Skendija ? Ubedlivo najgolem fond na pesni imaat so koi ja iskazuvaat ljubovta kon Skendija. Ubavo znaat da gi motiviraat igracite, jaki pesni imaat, sto non stop gi peat i gi ubezbuvaat, a skoro ic nemaat skandiranja, ti ne si upaten izgledaЕте зошто не навивале претходните две кола, не смееле да пцујат!
Ама утре ќе се истурат и за двете кола, Тошевци, педери, Македонци, Срби...![]()
Со тоше пе..р најмногу ги мотивираат играчитеMa nema vrska, sto ti e tebe decko, znaes li oni kolku pesni imaat za klubot, za Skendija ? Ubedlivo najgolem fond na pesni imaat so koi ja iskazuvaat ljubovta kon Skendija. Ubavo znaat da gi motiviraat igracite, jaki pesni imaat, sto non stop gi peat i gi ubezbuvaat, a skoro ic nemaat skandiranja, ti ne si upaten izgleda![]()
fala "moderatore"Дискусијава продолжете ја во Навивачки групи, овде е Македонско Фудбалско Првенство.
Башка за нив можете и во Смешни тифози![]()
![]()
![]()
Можеби врска немам но објасни ми со што немам врска ? Кога ете пола и повеќе во таа тема е за вас почнувајќи од секакви пароли и знамиња до неверојатни песни... Сурова реалност.fala "moderatore"
vrska nemas![]()
zs site zborat za nas po tvoja logika ? zs nikoj ne zbourva za Gjaoli,Vojvodi,Ribari,Kumani,??Можеби врска немам но објасни ми со што немам врска ? Кога ете пола и повеќе во таа тема е за вас почнувајќи од секакви пароли и знамиња до неверојатни песни... Сурова реалност.
Иначе:
„Комити“ најавуваат „инвазија“ во Кичево, Вардар оди на три бода во Кичево!
Настапуваме без Оса, Ранѓеловиќ, Вајс и Бошковски. Ќе биде тешко но 3 бода мора да земеме, и кец на десетка ке ни биде реми на Шкендија и Работнички![]()
Зш во таа тема се збори за СМЕШНИ Тифози, знаеш што е смешно ваљда? Најди ми смешна парола или песна од групите што ги наброја.zs site zborat za nas po tvoja logika ? zs nikoj ne zbourva za Gjaoli,Vojvodi,Ribari,Kumani,??
navivat ovie za da pravat paroli ?Зш во таа тема се збори за СМЕШНИ Тифози, знаеш што е смешно ваљда? Најди ми смешна парола или песна од групите што ги наброја.
Да навиваат, но нечија глава не гледа подалеку од Тетово очигледно и не сака да ги види другите поискусни. И не напињај со едно исто видео по 100ти пат, нареден пат сите ќе ти ги избришам.navivat ovie za da pravat paroli ?
koga ova ke go naprae nekoja navivacka grupa vo drzavata togas ke mozete da komentirate/kritikuvate za nashata grupa ...![]()