Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Ете зошто не навивале претходните две кола, не смееле да пцујат! :)
Ама утре ќе се истурат и за двете кола, Тошевци, педери, Македонци, Срби... :)

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
Па немале што да прават на трибина. Освен пцуење друго нешто не знаат ;)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Ете зошто не навивале претходните две кола, не смееле да пцујат! :)
Ама утре ќе се истурат и за двете кола, Тошевци, педери, Македонци, Срби... :)
Ma nema vrska, sto ti e tebe decko, znaes li oni kolku pesni imaat za klubot, za Skendija ? Ubedlivo najgolem fond na pesni imaat so koi ja iskazuvaat ljubovta kon Skendija. Ubavo znaat da gi motiviraat igracite, jaki pesni imaat, sto non stop gi peat i gi ubezbuvaat, a skoro ic nemaat skandiranja, ti ne si upaten izgleda :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Ma nema vrska, sto ti e tebe decko, znaes li oni kolku pesni imaat za klubot, za Skendija ? Ubedlivo najgolem fond na pesni imaat so koi ja iskazuvaat ljubovta kon Skendija. Ubavo znaat da gi motiviraat igracite, jaki pesni imaat, sto non stop gi peat i gi ubezbuvaat, a skoro ic nemaat skandiranja, ti ne si upaten izgleda :)
Со тоше пе..р најмногу ги мотивираат играчите

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Дискусијава продолжете ја во Навивачки групи, овде е Македонско Фудбалско Првенство. :)

Башка за нив можете и во Смешни тифози :D :D :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
fala "moderatore"
vrska nemas :tapp:
Можеби врска немам но објасни ми со што немам врска ? Кога ете пола и повеќе во таа тема е за вас почнувајќи од секакви пароли и знамиња до неверојатни песни... Сурова реалност.

Иначе:

„Комити“ најавуваат „инвазија“ во Кичево, Вардар оди на три бода во Кичево!

Настапуваме без Оса, Ранѓеловиќ, Вајс и Бошковски. Ќе биде тешко но 3 бода мора да земеме, и кец на десетка ке ни биде реми на Шкендија и Работнички :D

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Можеби врска немам но објасни ми со што немам врска ? Кога ете пола и повеќе во таа тема е за вас почнувајќи од секакви пароли и знамиња до неверојатни песни... Сурова реалност.

Иначе:

„Комити“ најавуваат „инвазија“ во Кичево, Вардар оди на три бода во Кичево!

Настапуваме без Оса, Ранѓеловиќ, Вајс и Бошковски. Ќе биде тешко но 3 бода мора да земеме, и кец на десетка ке ни биде реми на Шкендија и Работнички :D
zs site zborat za nas po tvoja logika ? zs nikoj ne zbourva za Gjaoli,Vojvodi,Ribari,Kumani,??

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
zs site zborat za nas po tvoja logika ? zs nikoj ne zbourva za Gjaoli,Vojvodi,Ribari,Kumani,??
Зш во таа тема се збори за СМЕШНИ Тифози, знаеш што е смешно ваљда? Најди ми смешна парола или песна од групите што ги наброја.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Зш во таа тема се збори за СМЕШНИ Тифози, знаеш што е смешно ваљда? Најди ми смешна парола или песна од групите што ги наброја.
navivat ovie za da pravat paroli ? :tapp:
koga ova ke go naprae nekoja navivacka grupa vo drzavata togas ke mozete da komentirate/kritikuvate za nashata grupa ... ;)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И тие од главната трибина во навивачата група ги сметаш?
--- надополнето: Aug 12, 2011 9:56 PM ---
И тие од главната трибина во навивачата група ги сметаш?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
navivat ovie za da pravat paroli ? :tapp:
koga ova ke go naprae nekoja navivacka grupa vo drzavata togas ke mozete da komentirate/kritikuvate za nashata grupa ... ;)
Да навиваат, но нечија глава не гледа подалеку од Тетово очигледно и не сака да ги види другите поискусни. И не напињај со едно исто видео по 100ти пат, нареден пат сите ќе ти ги избришам.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Uste ne se prael eden mesec po tret pat vo Skopje:D:D Nema vrska brojkata kolku ke bideme vaznoo tamu ke ima Ballisti:Di ke navivat sto im sakat dusata kako da se doma:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom