poveke od vistina !Се ближи крајот на ренова, очекувам годинава некако да се одржат, следната да ја играат со младинци и повеќе да не постојат![]()
ako mislite deka ova e krajot na Renova se lazite,sega si gradi stadion,uste dolgu renova ke bide edna od najsilnite vo makedonska ligaСе ближи крајот на ренова, очекувам годинава некако да се одржат, следната да ја играат со младинци и повеќе да не постојат![]()
Што знам...ako mislite deka ova e krajot na Renova se lazite,sega si gradi stadion,uste dolgu renova ke bide edna od najsilnite vo makedonska liga
Vo izlezot od selo Dzepciste,pomegu Dzepciste i Neprosteno,okolu 6 km od TetovoШто знам...
Изгледа решија да инвестираат во младината. Лани беа прваци мислам во младинска конкуренција, ама мислам дека се лажат дека со ваков тим годинава може да направат нешто. Во нашиве лиги младите тимови се губат. Многу е поважно искуството него ли талентираноста наннекои млади играчи. Без искусни играчи тешко дека ќе успеат годинава...
Очекувам да се одржат некако во првите 7-8, ама за следна година го очекувам крајот на клубот.
Каде градат нов стадион?
Се гледа колку знаеш..kako sto znam ja Stadionot ke go gradi Fifa ili Uefa zaedno so FFM renova ni denar nema da frli za toj stadion...
Inaku renova ima golemi talenti i zaedno so Shkendija i vardar se najdobrite futbalski shkolovi !!
kaj nas ima uste 2-3 talenti koj ocvekuvame mnogu barem na ovie 2-3 sezoni sto ke doagat da bidat podobri i od Hasani... !
pa koj e ??Се гледа колку знаеш..
ne e vistina...^ И според тебе тоа е мерило за кој каква школа има??? 50% од сегашните деца што играа кај вас, порано тренираја у Тетекс, дур тренирав и ја.
Точно Меџит не е наше дете,тренораше кај вас потоа играше за Дрита и дојде кај нас.50% го зедов онака од прилика, ама има деца албанци што тренираја порано у Тетекс а сега са у Шкендија. Сега ми текнуе на Меџит само.