Македонски медиуми отворено работат за Грчки интереси!

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Би биле тоа, еден ден, доколку ги немаат функциите кои сега ги имаат, и доколку нашето мислење и национално чувство, ги сруши сите нивни демагогии и ги засрами (доколку поседуваат такво чувство) , пред секој јавен орган, пред секој експерт испратен во нашата држава и сите оние кои вистински ја знаат или сакаат да ја знаат нашата историја и сегашност.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Би биле тоа, еден ден, доколку ги немаат функциите кои сега ги имаат, и доколку нашето мислење и национално чувство, ги сруши сите нивни демагогии и ги засрами (доколку поседуваат такво чувство) , пред секој јавен орган, пред секој експерт испратен во нашата држава и сите оние кои вистински ја знаат или сакаат да ја знаат нашата историја и сегашност.
Добро, цел народ ги колне, ама тие продолжуваат со своето.

Платени се да си обработат некои агенди, а на нас ни нанесуваат штета.
Нема ниту дебата(што не смее ни да ја има за вакви прашања)
Уште пострашно - водат монолог, а се плашат да се соочат со Македонскиот народ.

Си се кријат позади колумни, платформи итн.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Ako makedonskite mediumi otvoreno rabotat za grcki interesi , togas da vidime koj stoi pozadi se toa i zosto? Dali parite se motivot ? Kolku pari imaat dobieno?Zosto toa go pravat.I sega ako mediumite im davaat prostor na izrodite ,togas so celost mozeme da kazeme deka vlasta negi kontrolira mediumite ,kako sto nekoj saka da prikaze.:toe:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Ako makedonskite mediumi otvoreno rabotat za grcki interesi , togas da vidime koj stoi pozadi se toa i zosto? Dali parite se motivot ? Kolku pari imaat dobieno?Zosto toa go pravat.I sega ako mediumite im davaat prostor na izrodite ,togas so celost mozeme da kazeme deka vlasta negi kontrolira mediumite ,kako sto nekoj saka da prikaze.:toe:

Да де, пак нема демократија.

Не прават мрднати и будали.

Се прашувам што ке се случеше со медиумот што ке пушти вакви изроди на ТВ во Франција, Грција или УСА.

Таму има демократија.

M

marsovka

Гостин
е па јбг
Тоа ти е ,се умилкуваше да добие некој денар од владата ....
Сеа изгледа дека снема спозори па нашол некој спонзор ......

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Едно е да си лупаат што ќе им текне од време на време, друго е систематското работење против националните интереси.
Ќе им се затворат устите, сега се во некоја меѓу фаза, држ не дај, оти ако попуштат, отидоа јабана.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
so golema pocit do mediumite vo mk. no mislam deka treba na prvo mesto da gi stavat makedonskite interesi _ da ziveee makedonija

Член од
29 јули 2008
Мислења
247
Поени од реакции
3
jas voopsto ne se zanimavam sto ke kazat ovie pametnjakovici.nivnoto vreme ponmina a plus toa ako frcko se kandidira za pretsedatel duri togas toa ke bide ogromen poraz na ninvata predavnicka politika.a od ramkovski sto moze da se ocekuva od prost mafijas od debreste.

Kajgana Shop

На врв Bottom