chef_cook
._perlous
- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 4.296
- Поени од реакции
- 13.176
Уште се нема определено, уролог или пракролог )))онаков доктор
Ко у лудница,кој прв облече мантил,тој е и доктор))))Македонија е ова
Уште се нема определено, уролог или пракролог )))онаков доктор
Ко у лудница,кој прв облече мантил,тој е и доктор))))Македонија е ова
Ана ЕжоваДа.Уште сакам,бритки сабљи ))))
За манекенка,Леши беше поприлично мрсна и недоволно висока.За домашен пазар,можеби ок.
Многу бед тоа шо кај нас секоја малце посимпатична девојка,се брои у манекенки.
Како манекенка не можам да ја оценам бидејќи не ја знам.А како девојка,мила,шармантна,убава ама треба да се загледаш.Кај мене решава првиот впечаток ))).Ана Ежова
Ја дека живеам у Русија..Сите манекенки што ги знам лично (не е дека знам многу) ми се преслаби
за мој вкус
(секој со својот вкус, секако)
Како манекенка не можам да ја оценам бидејќи не ја знам.А како девојка,мила,шармантна,убава ама треба да се загледаш.Кај мене решава првиот впечаток ))).
Ја би ја издвоил Бојана Васиќ
Автоматски споено мислење:
Исто така страшно добро тело,имаше Енџи Стојановска,од Волково,значи од рамења надоле само,ни фаца ни карактер,ни интелегенција
Убава е,на втората шо ја постирав ја има 22 )))
Бојана за разлика од сестра и Марија Васиќ е стварно шармантна. Само не се бави повеќе со тоа, а и ова се слики кога имаше 16-17 год мислам....а на таа возраст сите се слабички не знам сега како изгледа, баш ќе ја побарам
Зашто таканаречени?дефинитиво според мене најубава од сите овие таканаречени манекенки, фотомодели и слично е Вера Мештеровиќ... имав прилика да ја запознаам пред едно добри 15ина години у теретаната у Александар Палас... значи тогаш имаше 24-25 години... дечки појма немате со каква енергија и со каков сјај зрачеше девојкава... нешто неверојатно !!!
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
може малку погрешно и се изразив ама сепак освен Катарина никоја од другиве не успеа да направи солидна светска манекенска кариера... тука може да ги вброиме и Маја Сашек и Ана Калачоска, ама сепак се далеку од Катарина... на тоа мислев коа пишав таканаречени... дури ни Вера, ама кај Вера друга беше причината... имаше изјавено пред некоја година дека родителите не и дозволиле да гради кариера надвор од Македонија... веројатно и кај другите манекенки од тоа "време" иста била причината...Зашто таканаречени?
Почни да читаш од седма страница )))може малку погрешно и се изразив ама сепак освен Катарина никоја од другиве не успеа да направи солидна светска манекенска кариера... тука може да ги вброиме и Маја Сашек и Ана Калачоска, ама сепак се далеку од Катарина... на тоа мислев коа пишав таканаречени... дури ни Вера, ама кај Вера друга беше причината... имаше изјавено пред некоја година дека родителите не и дозволиле да гради кариера надвор од Македонија... веројатно и кај другите манекенки од тоа "време" иста била причината...
Оваа Роj у душа гледа,страшно,а малава Тања има 17 години,ќе се воздржам од коментариЕлена Реј со нова насловна, сепак имаме модели што работат надвор, не само надвор од мк туку и надвор од балканов
Автоматски споено мислење:
Тука е и Јанушева Татјана
има 18 год ама никаде не најдов висина или пропорции.Лицето и е прекрасно
Прегледај го приврзокот 283834Прегледај го приврзокот 283835Прегледај го приврзокот 283836Прегледај го приврзокот 283838
Прегледај го приврзокот 283837
Јас најдов дека пред две години имала 16, значи или има или ќе полни 18 кај и да е. Него @JaqenH'ghar знаеш висина? Ми иде да и пишам на инстаграм да ја прашам хахахахахаОваа Роj у душа гледа,страшно,а малава Тања има 17 години,ќе се воздржам од коментари