коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.182
- Поени од реакции
- 13.820
Намерно оставив така,дали ќе ја знае некојКоја е девојкава?
Јас ги пратам тие надвор што имаат работено и плус дека сум 15 год веќе надвор од мк гарант многу наши модели нема да знамНамерно оставив така,дали ќе ја знае некој
Нема ни оваа невпечатливи или рандом очи, ако ја стави ради таа причина.Прегледај го приврзокот 281745
Мариа Карла Боско
Од пообичните е, супер позната манекенка од ИталијаНема ни оваа невпечатливи или рандом очи, ако ја стави ради таа причина.
Морав да ја гуглам, не знам која е.
Втората слика е FWSK 2012 Devine by Tresor
Немора да значиНе само кај нас ова за светли очи, туку и во светски рамки повеќето имаат сини/зелени. Повеќе се истакнуваат на лик ваљда. Па и да се кафени, мора да се со некоја специфична форма, впечатливи. Во глобала, јас не сум видела некоја со рандом очи, а е попозната.
Имаме како немаме,јас се знам со двајца манекени у обид ))))манекен
не требаше да постираш слика со толкава резолуција,ми го скрши срцето ((((Мариа Карла Боско
Едниот се вика Игор Јанков,беше келнер у Барселона,другиот е Игор Богоев бармен у кубански,ова зборам пред 10 години,ги има на социјалниве медиуми )))) Баш сеа ми текна,исто имаше еден тип угостителско учеше,го заборавив како се вика,Нескафе пушташе амбалажа со неговиот лик...дај да видиме тие во обид
Ни едниот ни деугиот игор не ги најдов на нет со слики како модели, дај нешто не биди скржавЕдниот се вика Игор Јанков,беше келнер у Барселона,другиот е Игор Богоев бармен у кубански,ова зборам пред 10 години,ги има на социјалниве медиуми )))) Баш сеа ми текна,исто имаше еден тип угостителско учеше,го заборавив како се вика,Нескафе пушташе амбалажа со неговиот лик...
Па затоа ти пишав манекени у обид,хахаха.Знам дека идеа по некој модни студиа и ревии тоа време,али како им се слочила модната кариера незнам.На овој Богоев никако,пошто батали се,отиде на брод и уште е таму.Али убав дечко.А со овој другиов исгубив контакт.Ни едниот ни деугиот игор не ги најдов на нет со слики како модели, дај нешто не биди скржав
СликаваПа затоа ти пишав манекени у обид,хахаха.Знам дека идеа по некој модни студиа и ревии тоа време,али како им се слочила модната кариера незнам.На овој Богоев никако,пошто батали се,отиде на брод и уште е таму.Али убав дечко.А со овој другиов исгубив контакт.
Игор Јанков,фин момак,али ептен исфеминизиран.
Иначе партнерката со него мислам дека е Сузана Ал Салкини,хаха исто така манекенка у обидСликава