Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HITCH

Гостин
Женскиве пеат супер! Мене многу ми се допаѓа ова што го чув до сега, АМА некој мора да поработи со нив за сценски настап, ова нема смисла. Жално е толку убаво да пеат, а да не знаат што да прават со себе кога ќе застанат пред камери.

Ќе мора да ги облечат и поубаво. Прекрасно пеат, АМА со ваков изглед не се за на ТВ. Ова е мое мислење!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На овој Ненад би му платила само да ќути :nerv: Супер беа сега за сега, за стајлингот се сложувам со вас, ужасии.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Наталија како и секогаш до сега прекрасно испеано, прекрасно држење на сцена, нема што повеќе да се коментира за неа.

В

Вори

Гостин
GL 3 на 144 396 ако сакате да ја видите Бети понатаму!

Како и да е,засега девојкиве се фантастични.Се надевам дека сите ќе бидат на ниво до крајот на вечерта.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Елизабета ми беше тотално неприметна ,али девојчево растури ,каков глас и пеење, воодушевена сум:vozbud:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.279
Глејте го царот бе!! :) Бас..бас..:tv:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Од кај ги најдоа талентиве на Ношпал у пм .. Златно девојче тоа третото со плавата коса, ја вратиле 1 ипол век уназад. Поарно да излезеше на бина како што беше облечена во студиото кога ја вежбаше песната !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Еве им од Тони пример за добар стајлинг барем... :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ејј разочараа со вој "пеачов" хахах Нели му е срам да биде помеѓу такви таленти и да пее!?

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Наталија беше перфектна, како и секогаш.. Девојчето си има глас и тоа доста моќен!
Бети остава впечаток на некоја дигната и препотентна, а уствари може и да не е таква.. :) енивеј, предобро испеа..
другите, некако бледи ми беа во изведбите, дали песните не им се погодени или толку ги бива, не знам.. ама не ме задоволија мене, посебно оваа сеа шо ја пее од 4 non blondes- what's up, лошо.. мнооогуу лошо...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ОООоооо лајк за Александра, жими се прв пат ја гледам :) ама ме бендиса. Браво!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom