DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.982
Ауууу што сум гледал вчера ја беНе бе, со лева го даде
Мора да ја мењам травата
Ауууу што сум гледал вчера ја беНе бе, со лева го даде
Клипов што го стаев е наопаку, добра ти е не ја мењавајАуууу што сум гледал вчера ја бе
Мора да ја мењам травата
Има,али купи си побрзо зошто многу брзо се трошат.Сеа бев да купувам,од тие што се 200 денари за на југ и север има останато уште 3 блока,за тие од 300 ми кажаа дека има уште многу малце.До четврток-петок ништо чудно да останат само за запад и исток.Има уште за со Србија карти ?
Ако си ти на сликава мојва безпари ќе ти ја дајвНекој да продава карти за Македонија - Хрватска, поскапо, нормално, зошто и би купувал повеќе или да не е во можност да оди, а веќе купил... нека ме контактира по приватна порака, благодарам.
Да да, јас сум, да ти пишам адреса каде да ја пратиш?Ако си ти на сликава мојва безпари ќе ти ја дајв
одма праќајДа да, јас сум, да ти пишам адреса каде да ја пратиш?
Абе и 20 000 да се соберат не се спасуваат од пекол.Навијачиве нивни со воз ке идат организирано, сега засега 200 пријавени имало, али најверојатно ке бидат повеке до петок.
http://balkan-sport.net/2012/10/navijacki-vlak-za-skopje/
Ти мора да си луд бре.3 karti mi trebaat za bilo kade? koj ima neka pise.. za so hrvatska.. isto i neka pise za koja cena gi dava davam 1000-ka od karta..