Македонска фудбалска репрезентација

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.551
Шо сторе судија гнасно ќелаво суштество да ми простат сите ќелавици тука

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Имаме репрезентација кадарна за осмина финале. И тоа ова го кажувам без еуфорија. Еуфорично и со подобар голман би рекол идеме лагано у четвртфинале.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Јебига, смешен момент ми беше крајот, се згазивме од смеење. Судијава као у Гниљане да суди :pos: :pos: :pos:

На ова нерешено нека се збие :icon_mrgr:

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.026
Со Хасани, Аврамовски, па и овој Тричковски (без жар што игра) при крај на второ тоа е. Иако мислам доста подобри бевме од нив. Се гледаше дека Барди фали при оние слободни удари. Ама ок, како за пријателска.

Член од
19 август 2017
Мислења
273
Поени од реакции
873
Ако се случуваат вакви 90+ шокови, нека се случуваат сега на пријателскиве, па кога вистина ќе треба, нека си се сврти тркалото на среќата.

Искрено, не е ни толку важно и со Казакстан што резултат ќе се извади.

Правото, се знае кога почиња.

Само живи и здрави нека се момците.

ПС: И да, дај боже што порано да се врати Барди, пошто со него, прва 11-ка ни е баш комплетна со секаков профил на играчи, full house сме, што би се рекло.

Последно уредено:
Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.143
Штета за голов во последна секунда ама нема везе. Генерално беше ок, солидна партија на нашава репка. Штета што одбранава не ни е за нијасна појака, ама да не цепидлачам. Со првите единаесет сме озбилна, ама озбилна репка посебно коа ќе нагазиме топка, ама веќе коа ќе почне да се менува резервиве не се на тој левел. Сепак, ако не послужи среќата мислам дека можеме да се избориме за втор круг, па со господ напред понатака:). Браво за момциве!

Член од
6 мај 2021
Мислења
705
Поени од реакции
1.290
Номче пуштен на најјако. :D

Ф

Флеш

Гостин
Јебига, смешен момент ми беше крајот, се згазивме од смеење. Судијава као у Гниљане да суди :pos: :pos: :pos:

На ова нерешено нека се збие :icon_mrgr:
шабанска фаца и голф 3ка,пеналот да го дадеше,ќе плачевме сега
Автоматски споено мислење:

мора да оправда плата пред партија. Чист пример од спортист да стане гзолжач

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Нешто вакво на пример.

Attachments

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.551
Ја пуштив оваа од ДНК туѓ срам ме изеде, што од спот,што од текст.
Поголема мизерија немам слушнато долго време, катастрофа ! Претходно ја слушав од Дени, чувството беше како да сменив трака од Битлси на Сандра Африка :D Дно
Автоматски споено мислење:

Го погреба :)

Kajgana Shop

На врв Bottom