- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.079
- Поени од реакции
- 1.936
Друже мој, некако не ти е оправдана пизмата кон КМБ. Што толку лошо виде шо јас не го гледам 10 години како акционер ?Ебацот ќе еца а публиката која купила карти ќе , никој не им е крив?
Друже мој, некако не ти е оправдана пизмата кон КМБ. Што толку лошо виде шо јас не го гледам 10 години како акционер ?Ебацот ќе еца а публиката која купила карти ќе , никој не им е крив?
Конечно да видам 2 продажни налози после 3-4 месеци.Уни 5000 денари.
Штељачите на најако пуштени петочки
Добро бе, таман собрав пари да прикупам, овие штелачите 5050 ?Конечно да видам 2 продажни налози после 3-4 месеци.
Еве 5000та е некоја психолошка препрека која лесно ќе се помине после објавувањето на извештаите.
Момент на слабост.Друже мој, некако не ти е оправдана пизмата кон КМБ. Што толку лошо виде шо јас не го гледам 10 години како акционер ?
20 нето од 30 дополнително внесени20м евра исправка на вредност кај СТБ
Веројатно ќе помине мојот налог, оној од 2700 малку потешко20 нето од 30 дополнително внесени
КМБ можеби и ќе ја фати малку екстра данок, СТБ не.Може комотно да се заклучи дека СТБ и КМБ си играле со резервациите, а со тоа влијаеле на намалување на добивките. Кој знае, можеби не им се плаќа кризен данок.
Mozi nema da platat danok ama ke treba da doniraat vamu tamu i site zadovolni.Може комотно да се заклучи дека СТБ и КМБ си играле со резервациите, а со тоа влијаеле на намалување на добивките. Кој знае, можеби не им се плаќа кризен данок.
Ботовска комисија за ХВ да расчепка кој имал сознание дека извесна кутра и занемарлива ,,САВА'' ќе купува, и тој негативецот се здобил предвременски со хартии од вредност со лични средства од минорна банка и потенцијални идни интереси ? WHAAAT? Јас очигледно не сум за овој свет.. . Невидена трансгресија у слободен пазар и пристап на информации, грев пар екселанс у економски 21ви век.Ајдеее, јака веселба за УНИ, ама протагонистиве ќе го јадат немиен ако продадат и КХВ расчепка кој однапред изнакупувал имајќи инсајдерски информации дека Сава фондот ќе започне со купување.
Инаку, да ги спомнеме и некотираните компании. РИП Гоце Камчев, а Кутревски се искачува на второ место на листата на најдобри живи македонски бизнисмени:
Прегледај го приврзокот 365557
Која вештина бе?? накупуваш прво со сопствени пари, па потоа со службени:Ботовска комисија за ХВ да расчепка кој имал сознание дека извесна кутра и занемарлива ,,САВА'' ќе купува, и тој негативецот се здобил предвременски со хартии од вредност со лични средства од минорна банка и потенцијални идни интереси ? WHAAAT? Јас очигледно не сум за овој свет.. . Невидена трансгресија у слободен пазар и пристап на информации, грев пар екселанс у економски 21ви век.
Иако не сум некој фан на ставовите на ТЕНДО, потајно посакувам да бидам како него пошо колку и да е добар у истите ставови и идеи за идни случувања толку му се закачивте да го потонете при секој ваш неуспех и неидејност. Дои бе мене земете ме и у КХВ, МСЕ, ЦД, Папата кај сакате да ви се објаснам зошо у инвестирање не смее да постои морал и етика како у вашата субјективна парадигма. Тука сме за да се натпреваруваме, не да се сакаме и кумуваме. Победува тој шо прв ќе ја совлада вештината да ги порази останатите, не гледам апсолутно нишо спротивно на ова...
Мене вака кога ќе ме чепнат, дувам два џоинта и после маме им онадвам со рационални чекори!Ботовска комисија за ХВ да расчепка кој имал сознание дека извесна кутра и занемарлива ,,САВА'' ќе купува, и тој негативецот се здобил предвременски со хартии од вредност со лични средства од минорна банка и потенцијални идни интереси ? WHAAAT? Јас очигледно не сум за овој свет.. . Невидена трансгресија у слободен пазар и пристап на информации, грев пар екселанс у економски 21ви век.
Иако не сум некој фан на ставовите на ТЕНДО, потајно посакувам да бидам како него пошо колку и да е добар у истите ставови и идеи за идни случувања толку му се закачивте да го потонете при секој ваш неуспех и неидејност. Дои бе мене земете ме и у КХВ, МСЕ, ЦД, Папата кај сакате да ви се објаснам зошо у инвестирање не смее да постои морал и етика како у вашата субјективна парадигма. Тука сме за да се натпреваруваме, не да се сакаме и кумуваме. Победува тој шо прв ќе ја совлада вештината да ги порази останатите, не гледам апсолутно нишо спротивно на ова...